Įkraunama...
Įkraunama...

Valgome tik su žaisliuku rankoje

Musiskis tai butinai kazka turi veikti greta valgymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ma3ca @ 2010 09 18, 19:34)
Musiskis tai butinai kazka turi veikti greta valgymo biggrin.gif

mano pradejo ziureti i televizoriu persisveres per kedutes atrama... taip kreivai sededamas ir pavalgo.. doh.gif
Atsakyti
Musiskis valgo irgi tik prie televizoriaus,kai ijungiu multikus, zinau, kad blogai pripratinau, cia didziausia musu beda, bet kaip atpratint neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Valgome keduteje kuo puikiausiai thumbup.gif zaislu jokiu neduodu, tik sauksta thumbup.gif , del tv- tai specialiai nejungiu, tiesiog kartais paciai idomi kokia laida, ar siaip....ziurim...del to problemu neturiu 4u.gif
Atsakyti
Maniskis siuo metu valgo laikydamas sauksta rankytej, budavo ir tokiu dienu kai ir vos ne sokt pries reikedavo, kad tik valgytu, o dabar jau po truputi susitvarkem biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
maniskis irgi nesusikoncentruoja i valgymo procesa - zaisliukas, saukstelis ar kas nors tokio turi buti rankose. mait keduteje visai nebesedi - stojasi lipa lauk smile.gif
ir siaip nera valgus, tai is kur tas svoris ir ugis pas mus normalus pagal amziu? smile.gif
Atsakyti
Mes valgom be žaisliuko,bet ant stalo.Niekaip nepasodinu nei į kėdutę,nei ant didelės kėdės doh.gif
Atsakyti
Na ir mum reikia kazka rankose turet. Man dar geriau kai zaisla, nes kai sauksta paima, tai jau reikia maisyt kose arba arbata, ir tada daznaiusiai viskas buna ant grindu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rima86 @ 2010 09 20, 10:22)
Maniskis siuo metu valgo laikydamas sauksta rankytej, budavo ir tokiu dienu kai ir vos ne sokt pries reikedavo, kad tik valgytu, o dabar jau po truputi susitvarkem biggrin.gif  thumbup.gif

as irgi soku su vyru kad vaikas valgytu lotuliukas.gif nu juokas pro asaras doh.gif
Atsakyti
lopselyje pavalgo pats be problemu,nu bet namie doh.gif kai mazesnis buvo tai nenusededavo vietoj,lakstydavau su saukstu paskui vaika kad tik koki kasni ikist ir taip kol visa bliuda isvalgydavo,ir keliais is paskos ropodavau nu zodziu doh.gif o dabar jau gan senokai valgo tik jei telefona maigyt duodu kitaip nei kasnio,rekia,zviegia,net musasi,jei telefo negauna tai taip ir vaiksto nevalges burbedamas am am am bet be telefono nevalgo doh.gif
Atsakyti
Mano sūnus valgo ir prie stalo (būtinai reikia atskirai sodint ir paduot jam atskirai lėkštę ir jo šakutę) ir kėdutėj savo,nebūna problemų. Tik jei sėdėdamas prie stalo pradeda imt rankomis viską,o ne valgyt iškart būna nuo stalo nunešamas į kitą kambarį ar tiesiog pasakom,kad nueitų,nuimam jo lėkštę. Nevalgai - nėra ko būt prie stalo tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte'09 @ 2010 10 26, 11:21)
Mano sūnus valgo ir prie stalo (būtinai reikia atskirai sodint ir paduot jam atskirai lėkštę ir jo šakutę) ir kėdutėj savo,nebūna problemų. Tik jei sėdėdamas prie stalo pradeda imt rankomis viską,o ne valgyt iškart būna nuo stalo nunešamas į kitą kambarį ar tiesiog pasakom,kad nueitų,nuimam jo lėkštę.  Nevalgai - nėra ko būt prie stalo tada  ax.gif

oho kaip grieztai... gal ir gerai
Atsakyti