Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 12, 10:36)
mirksiukas.gif  tikrai taip. del plauku grozio kenciu salta avndeneli biggrin.gif

o tai jus ant visu plauku pilat salta vandeni?as tai tik pilu taip kad ant galvos nepatektu nes baisiai salta,tai tenka pusei tik plauku,prie saknu nepilu
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 11 12, 12:49)
o tai jus ant visu plauku pilat salta vandeni?as tai tik pilu taip kad ant galvos nepatektu nes baisiai salta,tai tenka pusei tik plauku,prie saknu nepilu

As taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 12, 11:36)
mirksiukas.gif  tikrai taip. del plauku grozio kenciu salta avndeneli biggrin.gif

o man tai visai nekančia bigsmile.gif kaip tik labai gerai prabudina rytais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 11 12, 11:49)

Tai nebutina visai ledini vandeni piltis smile.gif tuo labiau kad tas perskalavimas vos 5-10 sekundziu uzima. As ir pati ne visai saltu vandeniu skalauju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 12 lapkričio 2008 - 11:09
QUOTE(svetelis @ 2008 11 11, 13:52)
o kur vilniuje Noah priemoniu: sampunu ir balzamu galima nusipirkti?

aš vakar buvau Vilniuje, tai akropolio Kristianoj nusipirkau šių priemonių. Pasiemiau Šampūną ir kaukę iš serijos LA RUE DE LUXE PASSION LUXUEUSE SOYEUSE 4u.gif
Taip knieti išbandyti, nes jau labai išgirtos priemonės, bet reikia sunaudoti senąsias, ten jų liko vienam galvos išplovimui smile.gif
Ant pakuotės rašo, kad visokie vertingi ingredientai padaro plaukus labai švelnius ir žvilgančius smile.gif Na žiūrėsim žiūrėsim ar taip ir bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 12 lapkričio 2008 - 15:53
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 12, 16:52)
aš vakar buvau Vilniuje, tai akropolio Kristianoj nusipirkau šių priemonių. Pasiemiau Šampūną ir kaukę iš serijos LA RUE DE LUXE PASSION LUXUEUSE SOYEUSE  4u.gif
Taip knieti išbandyti, nes jau labai išgirtos priemonės, bet reikia sunaudoti senąsias, ten jų liko vienam galvos išplovimui  smile.gif
Ant pakuotės rašo, kad visokie vertingi ingredientai padaro plaukus labai švelnius ir žvilgančius  smile.gif  Na žiūrėsim žiūrėsim ar taip ir bus  ax.gif

Oi, kaip tau smagu 4u.gif Aš tai neperku, nes žinau kad jei parsinešiu, tai senųjų tai jua tikrai nesunaudosiu tongue.gif Kokį šampūną ėmei??
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 12, 18:53)
Oi, kaip tau smagu  4u.gif  Aš tai neperku, nes žinau kad jei parsinešiu, tai senųjų tai jua tikrai nesunaudosiu  tongue.gif  Kokį šampūną ėmei??

Šmpūnas sausiems ir nualintiems plaukams smile.gif tikiuosi bus fainas ax.gif
Aš jau praktiškai išsigydžiau tą ligą - "per daug niekada nebus" biggrin.gif Stenngiuosi išnaudoti tai ką turiu ir tada pirkti kitas priemones, bet vistiek kartais būna nuklydimų į kairę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 12, 15:52)
aš vakar buvau Vilniuje, tai akropolio Kristianoj nusipirkau šių priemonių. Pasiemiau Šampūną ir kaukę iš serijos LA RUE DE LUXE PASSION LUXUEUSE SOYEUSE  4u.gif

gal būtų galima sužinoti kuom jis taip išgirtas g.gif 4u.gif
Atsakyti
Na čia kai prisiskaičiau apie visas tas chemijas "blogybes" kurios netgi per galvos odą įsiskverbia į organizmą ir nuodiją jį, tai net baisu pasidarė unsure.gif O tose priemonėse beveik viskas pagaminta natūralių produktų pagrindu ir tarkim tame šampūne ir kaukėje, kur aš įsigijau nėra tokių chemikalų kaip parabenas, sulfatų - DEA ir SLES smile.gif
Atsakyti
Net nežinau dėl to natūralumo- mano kirpėja aiškino, kad Noah priemonės labai natūralios, atseit net jos rankos atsigavo priemones pakeitus (taip suprantu, kad kirpjoms čia akualu- vistiek beveik visą dieną chemijoje rankas sumerkę laiko), bet kažkuri mamytė- naturalistė rašė, kad šitose kažko yra tokio Ko- neatsimenu... ax.gif
Man tai kažkaip orisi, kad ir veiktų gerai, ir į natūralmą būtų, tai čia ko gero tas variantas. Šiaip jei apie sudėtį nori paskaityt tai čia jų puslapis My Webpage, bet deja, tik itališkai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 11 12, 22:21)
Net nežinau dėl to natūralumo- mano kirpėja aiškino, kad Noah priemonės labai natūralios, atseit net jos rankos atsigavo priemones pakeitus (taip suprantu, kad kirpjoms čia akualu- vistiek beveik visą dieną chemijoje rankas sumerkę laiko), bet kažkuri mamytė- naturalistė rašė, kad šitose kažko yra tokio Ko- neatsimenu...  ax.gif
Man tai kažkaip orisi, kad ir veiktų gerai, ir į natūralmą būtų, tai čia ko gero tas variantas. Šiaip jei apie sudėtį nori paskaityt tai čia jų puslapis My Webpage, bet deja, tik itališkai  unsure.gif

Tai aš ir rašiau, kad beveik nėra chemijos ax.gif man pastaruoju metu pasidarė tas labai aktualu blush2.gif O jei jau nori kažko kas visai neturėtų jokios jokios chemijos, tai jaučiu kad reiktų naudoti namines kaukes, tik va neaišku su kuo galvą reiktų plauti g.gif Kaip reiktų pasigaminti naminį šampūną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 12, 20:47)
Šmpūnas sausiems ir nualintiems plaukams  smile.gif tikiuosi bus fainas  ax.gif
Aš jau praktiškai išsigydžiau tą ligą - "per daug niekada nebus"  biggrin.gif Stenngiuosi išnaudoti tai ką turiu ir tada pirkti kitas priemones, bet vistiek kartais būna nuklydimų į kairę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiek sumokejai uz abu atskirai?smile.gif
Atsakyti