Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(juodauoga @ 2009 12 19, 04:52)
As " Gliss-kur", purskiklius plaukams pastoviai naudojau : nors ir chemija - bet poveikis fantastiskas thumbup.gif
ir chemija kartais ne priesas  smile.gif

priešas, iš pradžių padeda, ilgainiui pradeda kenkt
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 19, 16:41)
priešas, iš pradžių padeda, ilgainiui pradeda kenkt

aš manau didesnis priešas plaukams yra jų džiovinimas fenu, tiesinimas, dažymas, cheminiai. O kažkoks purškaliukas žalos tikrai nepridarys. Kas vienam priešas, kitam gali būti draugas.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 19, 18:09)
aš manau didesnis priešas plaukams yra jų džiovinimas fenu, tiesinimas, dažymas, cheminiai. O kažkoks purškaliukas žalos tikrai nepridarys. Kas vienam priešas, kitam gali būti draugas.

Sutinku, as irgi taip manau.As geriau vietoj kasdieninio plauku formavimo fenu ar tiesintuvu prisidedu Kerastase aliejuko, kuriame pilna silikono, bet uz tat ir rezultatas yra.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 19, 18:09)

tas tai jo, kenkia mažiau, bet vistiek kenkia, bet jau man beveik dzin, ar chemija ar ne, vistiek naudoju, jeigu man gerai, nes neišeina apsisaugot nuo tos chemijos visiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 19, 19:09)

Visiskai nenaudoju feno ! smile.gif
o siuos purskalus pradejus naudoti, su laiku labai likau patenkinta savo plaukais : atsigavo, zvilga, super ! wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif kad plaukai kaip reklamoj atrodytu, rektu visa apsvieteju komanda samdytis
Atsakyti
sveikos mergaites, as tai naudoju pantene produkcija thumbup.gif pries plaunant plaukus gerai issukuoju, kad neliktu jokiu mazgeliu, tada plaukus isplaunu su pantene sampunu, masazuoju su sampunu puse minutes, tada uzsidedeu pantene kauke, palaikau kokiu 10 min, isplaunu ir porai min. uzsidedeu pantene balzama, isskalauju su drungnu vandeniu, ir perskalauju su saltu, bet ant saknu nepilu, nes lb salta, pavaikstau su ranksluosciu ant galvos, tada i dregnus plaukus imasazuoju nenuskalaujamo pantene balzamo, ir uzpurskiu elvital purskikli pas mane geltonas su raudonu, dar pavaikstau 10 - 15 min. ir dziovinu su vesia dziovintuvo srove, ir plaukai super - svelnus ir zvilga, mano draugas vis glosto ir giria mano plaukus thumbup.gif p.s. manau, kad rezultatai puikus, nes jau 3 metus nekerpu plauku thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blossom69 @ 2010 01 18, 22:51)
sveikos mergaites, as tai naudoju pantene produkcija  thumbup.gif  pries plaunant plaukus gerai issukuoju, kad neliktu jokiu mazgeliu, tada plaukus isplaunu su pantene sampunu, masazuoju su sampunu puse minutes, tada uzsidedeu pantene kauke, palaikau kokiu 10 min, isplaunu ir porai min. uzsidedeu pantene balzama, isskalauju su drungnu vandeniu, ir perskalauju su saltu, bet ant saknu nepilu, nes lb salta, pavaikstau su ranksluosciu ant galvos, tada i dregnus plaukus imasazuoju nenuskalaujamo pantene balzamo, ir uzpurskiu elvital purskikli pas mane geltonas su raudonu, dar pavaikstau 10 - 15 min. ir dziovinu su vesia dziovintuvo srove, ir plaukai super - svelnus ir zvilga, mano draugas vis glosto ir giria mano plaukus  thumbup.gif  p.s. manau, kad rezultatai puikus, nes jau 3 metus nekerpu plauku  thumbup.gif  blush2.gif

tiek daug visko krauni ant plauku g.gif dar nesupratau, kam tas balzamas naudojamas po kaukes mastau.gif
sviestas sviestuotas...
Atsakyti
3m plauku nekerpa doh.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
blink.gif prisiskaiciau kiek cia daug jus visko naudojate. as manau, kad viskas nuo paciu plauku priklauso. mano plaukams nedaro itakos sampunas, ar tai pantene, ar tai lietuviskas dilgeliu. tiesiog taip jau duota, kad plaukai tiesiog visada atrodo gerai. Kantrybes jums kovojant blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
nu man tai sampunas is tiesu suteikia blizgesio nuo tos visos chemijos plaukai ir blizga, dar aisku prisideda plauku dazymas, kas sustiprina ta plauku blizgesi dar labiau smile.gif na, aisku ir kai nedazydavau tie plaukai spindedavo, kad visgi tai yra tiesiog jau igimtas tas blizgesys, nes prisimenu drauges visalaik ir mokykloje klausdavo, ka darau, kad taip blizga plaukai... aisku reik visalaik kaukes panaudot, balzamiukus visokius tai ir atrodo plaukai nors ir ploni, bet sveiki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 19, 17:09)

gal dalinai sutikciau, o dalinai ne.
As kasdien fenuoju plaukus, pries metus ir tiesindavau pora tris kartus per sav, daziau kas du tris menesius. Ir plauku buklei nepakenke visai. Bet tuo pat metu as naudojau aliejaus kaukes, ampules ir plauku kaukes, rupinausi plaukais, geriau vitaminus ir mano plaukai labai blizga blush2.gif jei rupinsites plaukais, tai ir fenas nepakenks.
Atsakyti