Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

as plauku blizgumu ir svelnumu nesiskundziu, taciau ieskau budu kaip juos priversti pasikelti nuo saknu ir graziau kristi g.gif noriu plauku kaip is reklamos!!!
Atsakyti
Pritariu kirpėjos nuomonei, kad profesionalios priemonės tikrai kur kas veiksmingesnės už parduodamas eiliniuose prekybcentriuose. Kirpyklines plaukų priežiūros priemones pradėjau naudoti savo kirpėjos dėka, be to, ir pati labai norėjau ištaisyti nevykusio eksperimento su savo plaukučiais žalą. Tikrai nemaniau, kad kada nors turėsiu tokius plaukus, kokius turiu dabar: ilgus, glotnius, žvilgančius, o svarbiausia - sveikus thumbup.gif . Vienu metu jau buvau bepradedanti gailėti pinigėlių profesionaliai linijai + vitaminams, galvojau, kad, jei jau plaukai ataugo, atsigavo, galiu sau leisti ir pigesnius variantus, juk nieko nenutiks blush2.gif . Deja deja... Kai tik perėjau prie visokių LOREAL, NIVEA, PANTENE ir pan., jau po poros mėnesių pasigedau to, ką turėjau naudodama ALTERNA, MATRIX ar retsykiais TIGI. Nors iš pradžių kažkokio akivaizdaus skirtumo lyg ir nepastebėjau: nei man niežėjo odos, nei slinko plaukai, nei jie tapo šiurkštūs, pasišiaušę ir neiššukuojami, tiesiog laikui bėgant sulaukdavau vis mažiau komplimentų iš aplinkinių ax.gif , o ir pati pastebėjau, jog plaukas tapo plonesnis, nebe taip blizga, greičiau riebaluojasi. Vis tik grįžau prie senos geldos biggrin.gif. Beje, kiek esu bandžiusi maisto papildų, man geriausiai tiko MERZ SPEZIAL DRAGEES.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 11 rugpjūčio 2010 - 19:59
Naudoju Keune, jau senokai pamirsau maximinius sampunus. 4u.gif man keune super ir kaukes labai geros ir ilgam uztenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 11 17, 16:41)
Naudoju Keune, jau senokai pamirsau maximinius sampunus.  4u.gif man keune super ir kaukes labai geros ir ilgam uztenka 4u.gif

Kaip tik pažindinuosi su Keune produkcija, nupirkau plaukų atstatomąją kaukę. Kainelė aišku gera, bet kaip pati produkcija? Kaip šampūnai? Galima plačiau?
Atsakyti
O as lieku prie KAARAL,man jis ikras atradymas,gan daug ju prekiu isbandziau,gydomoji linija 10balu thumbup.gif ,viskas veikia,Spa puiki savo kokybe,kvapais,poveikiu,dazai Easy beamoniakiniai padaro plaukus veidrodinius wub.gif ,kaukes nerealia kaina uz realius thumbup.gif ml,zodziu metu atradymas 4u.gif Pamirsau dar serumus pamineti-pasaka thumbup.gif Royal Jelly kauke kvapelis savotiskas betkenteti galima,del poveikio smile.gif ,ji tokia gilunine,ne kosmetinio poveikio cool.gif
Dar patinka O,risingo ampulytes,AHA,irgi isblizgina plauka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kam duoti grazus plaukai is prigimties, jie bus grazus ir su paprasciausia Margarita isplauti - pazystu pora tokiu moteru. O mums, kurioms neduota, reikia ideti daug darbo kad jie taip atrodytu. Pavydziu visokioms indems, azijietems ar ispanems ir prancuzems kuriu genuose grazi oda ir plaukai...
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 11 18, 20:48)
Pavydziu visokioms indems, azijietems ar ispanems ir prancuzems kuriu genuose grazi oda ir plaukai...

Oda ir plaukai gal ir grazus, bet su graziais bruozais ne tiek daug, ypac indziu ir ispaniu g.gif
Atsakyti
Keune lig šiol buvo mylimiausias produktas ax.gif Kol neišbandžiau Macadamia serijos produktėlių ax.gif Va ten - pasaka wub.gif Kaina gal ir žviegianti, bet mano plaukams labai tinka ir patinka ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 02 01, 21:11)
Keune lig šiol buvo mylimiausias produktas  ax.gif  Kol neišbandžiau Macadamia serijos produktėlių  ax.gif  Va ten - pasaka  wub.gif  Kaina gal ir žviegianti, bet mano plaukams labai tinka ir patinka  ax.gif  wub.gif

Kur perkat sias priemones 4u.gif Kokios kainos 4u.gif
Atsakyti
Visos temos neskaičiau, bet tikrai manau buvo rašyta - apie kokosų aliejų smile.gif

mano plaukai per žiemą pasidarė visai nekokie - galiukai šakojasi, galvos oda sausėja, bet plaukai greitai riebaluojasi, elektrinasi, ir išvis liūdna... verysad.gif tai pradėjau prieš plovimą (iš vakaro ar prieš porą valandų) tept kokosų aliejum (nerafinuotu, natūraliu). Ir jau po dviejų savaičių pastebėjau akivaizdžius pokyčius thumbup.gif išsitepdavau visus plaukus - ypač galvos odą ir galiukus. Tai džiaugiuosi kad nepuoliau pirkt brangiausių priemonių, o išbandžiau natūralias bigsmile.gif
Atsakyti
Kur pirkai kokosu alieju? 4u.gif
Atsakyti
Jo daug kur galima rast smile.gif aš pirkau Vilniuj, Žukausgo gatvėj parduotuvėj "Aliejus", gan nebrangus jis ten...

Atsakyti