as plauku blizgumu ir svelnumu nesiskundziu, taciau ieskau budu kaip juos priversti pasikelti nuo saknu ir graziau kristi
noriu plauku kaip is reklamos!!!
Pritariu kirpėjos nuomonei, kad profesionalios priemonės tikrai kur kas veiksmingesnės už parduodamas eiliniuose prekybcentriuose. Kirpyklines plaukų priežiūros priemones pradėjau naudoti savo kirpėjos dėka, be to, ir pati labai norėjau ištaisyti nevykusio eksperimento su savo plaukučiais žalą. Tikrai nemaniau, kad kada nors turėsiu tokius plaukus, kokius turiu dabar: ilgus, glotnius, žvilgančius, o svarbiausia - sveikus
. Vienu metu jau buvau bepradedanti gailėti pinigėlių profesionaliai linijai + vitaminams, galvojau, kad, jei jau plaukai ataugo, atsigavo, galiu sau leisti ir pigesnius variantus, juk nieko nenutiks
. Deja deja... Kai tik perėjau prie visokių LOREAL, NIVEA, PANTENE ir pan., jau po poros mėnesių pasigedau to, ką turėjau naudodama ALTERNA, MATRIX ar retsykiais TIGI. Nors iš pradžių kažkokio akivaizdaus skirtumo lyg ir nepastebėjau: nei man niežėjo odos, nei slinko plaukai, nei jie tapo šiurkštūs, pasišiaušę ir neiššukuojami, tiesiog laikui bėgant sulaukdavau vis mažiau komplimentų iš aplinkinių
, o ir pati pastebėjau, jog plaukas tapo plonesnis, nebe taip blizga, greičiau riebaluojasi. Vis tik grįžau prie senos geldos
. Beje, kiek esu bandžiusi maisto papildų, man geriausiai tiko MERZ SPEZIAL DRAGEES.
QUOTE(Lionesss @ 2010 11 17, 16:41)
Naudoju Keune, jau senokai pamirsau maximinius sampunus.
man keune super ir kaukes labai geros ir ilgam uztenka 
Kaip tik pažindinuosi su Keune produkcija, nupirkau plaukų atstatomąją kaukę. Kainelė aišku gera, bet kaip pati produkcija? Kaip šampūnai? Galima plačiau?
O as lieku prie KAARAL,man jis ikras atradymas,gan daug ju prekiu isbandziau,gydomoji linija 10balu
,viskas veikia,Spa puiki savo kokybe,kvapais,poveikiu,dazai Easy beamoniakiniai padaro plaukus veidrodinius
,kaukes nerealia kaina uz realius
ml,zodziu metu atradymas
Pamirsau dar serumus pamineti-pasaka
Royal Jelly kauke kvapelis savotiskas betkenteti galima,del poveikio
,ji tokia gilunine,ne kosmetinio poveikio
Dar patinka O,risingo ampulytes,AHA,irgi isblizgina plauka
Dar patinka O,risingo ampulytes,AHA,irgi isblizgina plauka
Kam duoti grazus plaukai is prigimties, jie bus grazus ir su paprasciausia Margarita isplauti - pazystu pora tokiu moteru. O mums, kurioms neduota, reikia ideti daug darbo kad jie taip atrodytu. Pavydziu visokioms indems, azijietems ar ispanems ir prancuzems kuriu genuose grazi oda ir plaukai...
QUOTE(svete @ 2010 11 18, 20:48)
Pavydziu visokioms indems, azijietems ar ispanems ir prancuzems kuriu genuose grazi oda ir plaukai...
Oda ir plaukai gal ir grazus, bet su graziais bruozais ne tiek daug, ypac indziu ir ispaniu
Keune lig šiol buvo mylimiausias produktas
Kol neišbandžiau Macadamia serijos produktėlių
Va ten - pasaka
Kaina gal ir žviegianti, bet mano plaukams labai tinka ir patinka
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 02 01, 21:11)
Keune lig šiol buvo mylimiausias produktas
Kol neišbandžiau Macadamia serijos produktėlių
Va ten - pasaka
Kaina gal ir žviegianti, bet mano plaukams labai tinka ir patinka

Kur perkat sias priemones
Visos temos neskaičiau, bet tikrai manau buvo rašyta - apie kokosų aliejų
mano plaukai per žiemą pasidarė visai nekokie - galiukai šakojasi, galvos oda sausėja, bet plaukai greitai riebaluojasi, elektrinasi, ir išvis liūdna...
tai pradėjau prieš plovimą (iš vakaro ar prieš porą valandų) tept kokosų aliejum (nerafinuotu, natūraliu). Ir jau po dviejų savaičių pastebėjau akivaizdžius pokyčius
išsitepdavau visus plaukus - ypač galvos odą ir galiukus. Tai džiaugiuosi kad nepuoliau pirkt brangiausių priemonių, o išbandžiau natūralias
mano plaukai per žiemą pasidarė visai nekokie - galiukai šakojasi, galvos oda sausėja, bet plaukai greitai riebaluojasi, elektrinasi, ir išvis liūdna...