Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

sveikos paneles, paskaitinejus si foruma sugalvojau ir pati zodi kita brukstelti. Esu kirpeja, taigi mano komentarai butu gal siek tiek gilesni. Tikiuosi jums naudingi smile.gif

Visu musu tikslas islaikyti plaukus sveikus ir blizgius. Blizgesi mes galime sukurti ivairiomis priemonemis kaip aliejukais, blizgesi suteikianciais purskalais. Taciau visa tai lyg "apgaule" akiai, vizualiai atrodysite puikiai tik viena vakara smile.gif
Plaukas neisblestamai zeres tada, kai jis bus sveikas! Taigi, musu tikslas yra issaugoti plauka sveika, arba ji pagydyti. Plauko isorinis sluoksnis sudarytas is kompaktiskai sugulusiu zvyneliu. Chemiskai arba mechaniskai paveikia jo pavirsiu mes tuos zvynelius susiausiame ir negrainame atgal i pradine , sveikaja busena. Pasisiauses zvynelis ir itakoja musu plauku zerejima. Jis buna siurkstus, susisiauses bei matinis.
Labai svarbu ivertinti kokius plaukus turite ir kokia kasdiene prieziura reikalinga. Dazytiems plaukams naudojami vieni sampunai, sviesintiems kiti. Po dazymo rekomenduojami rugstiniai kondicionieriai, jie atpalaiduoja plauko kutikule, padeda glotniai uzdaryti zvyneliu ploksteles. Pazeistiems plaukams butina naudoti kaukes!! Kaukes yra labiau koncentruotos (jos negali atstoti kondicionieriaus) . Kaukes buna drekinancios ( niekada nebus per daug) ir atstatancios , kuriu pagrindas proteinas ( plaukas ir yra proteinas). Proteinas yra butinas, jis atstato plauko struktura, taciau per didelis jo kiekis veikia neigiamai, ir vel jie jauciasi lyg issauseje.

Noriu atkreipti demesi i dar viena dalyka.. visada rekomenduojama naudoti profesionalias priemones.. tai yra labai svarbu... as cia skaitau...naudojat panten pro v.. head and shoulders... aisku, jusu teise rinktis. Taciau siu sampunu sudeti sudaro pigios prastos medziagos, ivairus pakaitalai, kurie pradzioj "lyg ir veikia". Plaukai blizga... panaudokite tas priemones ilgiau, plaukai jauciasi "lyg apsinese", sunkiau kontroliuojami. Susidaro nepageidaujamas "uznaso" sluoksnis ir blizgesio kaip nebuta. Jei netikit, padarykit bandyma smile.gif paimkit maza plauku sruogele ir brukstelkit su vidine zirkliu puse ( lyg gramdydamos) palei plauko augimo krypti!!! NE PRIES!! visi tie balti "miltukai" ir yra uznasas nuo nekokybiskos kosmetikos smile.gif
aciu uz demesi smile.gif Linkiu visoms graziu, blizganciu kasu!
Atsakyti
Tas "apnašas" tai silikonai, kurių būna ir brangiose priemonėse..
Bet pati naudoju profesionalią kosmetiką ir pritariu, kad tai visai kita kokybė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 sausio 2010 - 14:12
Del kaukiu, balzamu, aliejuku sutinku-geriau profesionalus, nes stipresni, bet del sampunu..nuo tigiu, kerastase,joico,weledos man anta diena po plovimo lb nieztedavo oda, pleiskanojo,o va headandshoulders idealiai padejo tad ir tebenaudoju laiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 21, 14:06)
Del kaukiu, balzamu, aliejuku sutinku-geriau profesionalus, nes stipresni, bet del sampunu..nuo tigiu, kerastase,joico,weledos man anta diena po plovimo lb nieztedavo oda, pleiskanojo,o va  headandshoulders idealiai padejo tad ir tebenaudoju laiminga smile.gif

net ir profesionalia kosmetika svarbu atsitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 21, 15:06)
Del kaukiu, balzamu, aliejuku sutinku-geriau profesionalus, nes stipresni, bet del sampunu..nuo tigiu, kerastase,joico,weledos man anta diena po plovimo lb nieztedavo oda, pleiskanojo,o va  headandshoulders idealiai padejo tad ir tebenaudoju laiminga smile.gif

ir man oda niezti! blusinejuos po to blush2.gif blink.gif ir keiciu tuos sampunus, bet vis tiek...db nepamenu, kox tiksliai, bet kazkuris taip ziauriai iserzino oda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(stilista @ 2010 01 21, 13:49)

Noriu atkreipti demesi i dar viena dalyka.. visada rekomenduojama naudoti profesionalias priemones.. tai yra labai svarbu...

nu cia as galiu dalinai nepritarti...
Dirbau su kosmetika, maciau tikrus sertifikatus, maciau tikra sudeti sampunu, kaukiu, ampuliu ir kt priemoniu.
Palyginimui buvau paemus tos pacios firmos ampules kurios kaina yra 2Lt/vnt, ir prof. ampules, kurios yra skirtos kirpykloms... Vienos ampules kaina virs 6lt. Paziurejau sudeti. Skirtumas TIK kainoje. Sudetis analogiska, vienoda.
Tai kam pirkt uz 6Lt priemone, jei tokios pat sudeties gali nupirkt uz 2lt? unsure.gif Nesakau kad visos priemones skirtos prof yra tokios, bet ir nereikia pasikliauti tik uzrasu "PROFESIONALAMS".
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 21, 16:26)
ir man oda niezti! blusinejuos po to blush2.gif  blink.gif  ir keiciu tuos sampunus, bet vis tiek...db nepamenu, kox tiksliai, bet kazkuris taip ziauriai iserzino oda  blink.gif

Bandyk juos labiau atkiesti gal. Man pvz nuo naturos sibericos ar rasos atrodo net skaudedavo oda..
Siaip juk nebrangus tas headandshoulder gali pabandyt,maniskis skirtas jautriai galvos odai,o manau musu tokios kaip tik ir yra.
Atsakyti
as asmeniskai naudoju tik Vichy sampuna. tepu biotraitement aliejuka bei biotraitement blizgikli plaukam.... na sampunas aliejukas tai tiesiog super... bet del to blzgiklio kazkaip... nieko tokio nepastebejau smile.gif

o del gerb. stilitos informacijos pilnai pritariu
Atsakyti
Kad plaukas žvilgėtų ir nesiveltų, nuplovimui naudoju žibalą cool.gif Efektas, rezultatas tiesiog super! wub.gif Žibalą gavau iš močiutės, senas, geras ir natūralus.. nail.gif Kaip ir pridera, turintis kvapą, bet greit išgaruojantis mirksiukas.gif
Atsakyti
as atradima radau,tiksliau mano drauge,kuri man patare.Mano plaukas linkes pustis ir nepaklusnus,ir drauge mane nukreipe i viena gera parduotuve,kuri prekiauja profesionaliomis plauku prieziuros priemonemis kirpykloms.Susigundziau ir as,nes drauge ten perkasi sau priemones.Nuejus mane pakonsultavo,patare kokias priemones naudoti.Taigi pasiule Yellow linija,kuri vadinas Shine,ten ir sampunas,kondicionierius,aliejukas,purskiamas blizgis plaukams...Surizikavau ir nesigailiu,tikrai pasiteisino profesionalios priemones...Plaukai tapo paklusnus,zvilgantys.Si parduotuve randasi Kaune,Siauliu g. 50.Jei norit geru patarimu,apsilankykit.
Atsakyti
QUOTE(aida111 @ 2010 04 01, 17:30)
as atradima radau,tiksliau mano drauge,kuri man patare.Mano plaukas linkes pustis ir nepaklusnus,ir drauge mane nukreipe i viena gera parduotuve,kuri prekiauja profesionaliomis plauku prieziuros priemonemis kirpykloms.Susigundziau ir as,nes drauge ten perkasi sau priemones.Nuejus mane pakonsultavo,patare kokias priemones naudoti.Taigi pasiule Yellow linija,kuri vadinas Shine,ten ir sampunas,kondicionierius,aliejukas,purskiamas blizgis plaukams...Surizikavau ir nesigailiu,tikrai pasiteisino profesionalios priemones...Plaukai tapo paklusnus,zvilgantys.Si parduotuve randasi Kaune,Siauliu g. 50.Jei norit geru patarimu,apsilankykit.

o kokia firma kosmetikos? ne Alfaparf kartais?
Atsakyti
Aš kartais papurškiu štai šio. pirkau 'Mendis' parduotuvėje. kaina berods apie 12 Lt, tačiauužtenka labai ilgam. suglotnina styrančius plaukus. visai patinka. ax.gif

user posted image
Atsakyti