Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(Victorious @ 2011 03 25, 03:29)
Pritariu mochai drinks_cheers.gif Man natūralus kokosų aliejus taip nepasiteisino schmoll.gif  kaip "Organix" aliejus su kokosais sudėtyje bigsmile.gif

man kokosas super, dar sezamu seklu aliejus, ricinos aliejus,rapsu apliejus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 03 25, 11:47)
man kokosas super, dar sezamu seklu aliejus, ricinos aliejus,rapsu apliejus mirksiukas.gif

Nors daugybę įvairių natūralių aliejų išbandžius, bet užskaitau tikriausiai tik alyvuogių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 kovo 2011 - 16:56
Sveikutės.
Vis paskaitau forumus apie gražius plaukus. Tai noriu pasidalinti savo patirtimi. Visą gyvenimą buvau labai nepatenkinta savo plaukais, sausi, šiaušiasi, netvarkingai banguojasi. Gal tik prieš 2 metus man pavyko surasti priemones, kurios mano plaukus pavertė tokiais, kad ėmiau juos mylėti. Net komplimentų susilaukiau : "kokie gražūs, ankščiau nepastebėjau..." Che, che, nes ankščiau tokie nebuvo smile.gif
Tai va, pasidalinsiu, tas stebuklas įvyko, kai ėmiau naudoti natūralų kokosų aliejų, tepiau nakčiai, ryte išplaudavau Jericho šampūnu ir balzamu sutepdavau.
Bet pastaruoju metu plaukučiai vėl išsausėjo, tapo šiurkštūs verysad.gif
Matyt priprato plaukučiai prie naudojamų priemonių, ir nebeliko efekto...
Tai vakar nusipirkau Gosh purinantį šampūną, pardavėja rekomendavo, bet paskui paskaičiusi internete atsiliepimus, nusiminiau, prasti atsiliepimai.
O šiandien vėl esu laiminga, džiaugiuosi slidžiais, gražiais plaukučiais. Tik nežinau kas padėjo, nes vakar dariau šias procedūras: užsipyliau šviežių dilgelių vir. vandeniu (tokį koncentruotą padariau užpilą), įtryniau šaknis, visus plaukus kauke kiaušinio trynys su alyv. aliejum, laikiau visą naktį, ryte išploviau šampūnu Gosh, sutepiau Jericho balzamu, ir perskalavau likusiu dilgėlių nuoviru.
Na ir prirašiau, bet norėjau pasidalinti, gal kam pravers ax.gif
Būkime laimingos tik tada būsime gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriux77 @ 2011 04 20, 08:45)
Sveikutės.

Tai užtenka tik būti laminga ir plaukai bus kaip iš reklamos? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 04 20, 11:55)
Tai užtenka tik būti laminga ir plaukai bus kaip iš reklamos?  mastau.gif

Cia pabaiginis zodelis toks biggrin.gif

Bet siaip tai laimingi zmones sveikesni, ir plaukai greiciau auga, jei nestresuoja, nera pilni neigiamu emociju biggrin.gif
Atsakyti
O nelaimingi ir pikti taip pat sveiki, nes siurba kitų energiją. tongue.gif
Atsakyti
user posted image

http://www.grozionam...=...=5122&page=

nuo sito serumiuko tikrai zvilga kaip reklamoj (serumas taip pat tiesina plaukus- nebereikia deginti ju su visokiom znyplem)
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 23, 19:17)
user posted image

http://www.grozionam...=...=5122&page=

nuo sito serumiuko tikrai zvilga kaip reklamoj (serumas taip pat tiesina plaukus- nebereikia deginti ju su visokiom znyplem)

neriebalina plauku?kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 04 25, 17:15)

si seruma jus pati esate isbandziusi, akd rekomenduojate? ar tikrai geras?
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 23, 05:31)
Visgi susigundziau Murumuru sviestu ir uzsisakiau ax.gif  nors uztenka man blizgezio,bet per galva niekas deduos,parasysiu atsiliepimus ax.gif Truputi apie sviesta:

Tai stipriai plaukus maitinantis, savo sudėtyje turintis daug vitamino A (net tris kartus daugiau nei morkos!) 100% natūralus produktas, kuris itin tinka sausų ir pažeistų plaukų priežiūrai.

Jis juos puikiausiai minkština, išlygina plauko sieneles, padeda išlaikyti drėgmę, atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, suteikia jiems prarastą žvilgesį bei lankstumą, skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina galvos odą, glotnina ir švelnina plaukus, padaro juos lengvai išsišukiuojančius.

Gal jau isbandete Murumuru sviesta plaukuciams 4u.gif Kokie butu jusu pastebejimai g.gif Galvoju ir as isigyt.
Na o mano atradimas plaukams yra Monoi aliejus ,as ji naudoju plaukams,laikau per nakti,jei laiko nera tai valanda iki isplovimo,poto isplaunu sampunu,ir jokiu balzamu nereikia,plaukai tikrai labai blizga,graziai krenta,tik ,kad sunkokai issiplauna.Tokia kauke darau viena kart i savaite.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 04 25, 17:15)

kur perkate
Atsakyti
Gal kam teko bandyti AFFIXX Light drops?

http://www.dyl.lt/vi...iejuka-plaukams
Atsakyti