Sveikutės.
Vis paskaitau forumus apie gražius plaukus. Tai noriu pasidalinti savo patirtimi. Visą gyvenimą buvau labai nepatenkinta savo plaukais, sausi, šiaušiasi, netvarkingai banguojasi. Gal tik prieš 2 metus man pavyko surasti priemones, kurios mano plaukus pavertė tokiais, kad ėmiau juos mylėti. Net komplimentų susilaukiau : "kokie gražūs, ankščiau nepastebėjau..." Che, che, nes ankščiau tokie nebuvo
Tai va, pasidalinsiu, tas stebuklas įvyko, kai ėmiau naudoti natūralų kokosų aliejų, tepiau nakčiai, ryte išplaudavau Jericho šampūnu ir balzamu sutepdavau.
Bet pastaruoju metu plaukučiai vėl išsausėjo, tapo šiurkštūs
Matyt priprato plaukučiai prie naudojamų priemonių, ir nebeliko efekto...
Tai vakar nusipirkau Gosh purinantį šampūną, pardavėja rekomendavo, bet paskui paskaičiusi internete atsiliepimus, nusiminiau, prasti atsiliepimai.
O šiandien vėl esu laiminga, džiaugiuosi slidžiais, gražiais plaukučiais. Tik nežinau kas padėjo, nes vakar dariau šias procedūras: užsipyliau šviežių dilgelių vir. vandeniu (tokį koncentruotą padariau užpilą), įtryniau šaknis, visus plaukus kauke kiaušinio trynys su alyv. aliejum, laikiau visą naktį, ryte išploviau šampūnu Gosh, sutepiau Jericho balzamu, ir perskalavau likusiu dilgėlių nuoviru.
Na ir prirašiau, bet norėjau pasidalinti, gal kam pravers
Būkime laimingos tik tada būsime gražios