Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!

QUOTE(AuksoPieva @ 2011 03 23, 20:48)
Galvoju isbandyti kokosu alieju, verta? ax.gif

QUOTE(jauniute @ 2011 03 23, 23:35)
manau, kad taip smile.gif butent dabar sedziu issitepus juo plaukus smile.gif

as irgi uz kokosu alieju , aisku jis turi buti nerafinuotasm organiskas, salto spaudimo. ir laikyti kuo ilgiau ant plauku. rezultatas po kokosines kaukes -plauku blizgesys ta toks thumb_yello.gif
bet minusas, kad tam reikia laiko, ir isliekamojo poveikio nelabai yra, tik nustoju darytis kaukes del laiko stokos ir vel dingsta blizgesys unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 03 13, 00:50)
Tai nebūtina taip kankintis. Aš tiesiog palenkiu galvą žemyn ir šalto dušo srove skalauju plaukus. Vandens nepatenka nei ant galvos, nei ant pečių ir jokio šalčio nesijaučia  thumbup.gif

thumbup.gif isbandyta, puikiai veikia.
Atsakyti
Plaukai toks dalykas, kuris labai priklauso nuo to kaip gyveni, ką valgai,kaip jautiesi ir pan, tad norint gražių plaukų reiktų nuo to pradėt manyčiau smile.gif Nes turiu draugę, kurios plaukai juodi, ilgi, gražūs, sveikut sveikutėliai, net blizga, būtent tokie kaip reklamose rodo. Ir visi nuolat klausia ką jinai daro,kad tokie tobuli plaukai. O jinai naudoja papraščiausią lietuvišką šampūną Margaritos ir kondicionierių smile.gif
Atsakyti
Čia paveldėjimas ax.gif o ne margaritos šampūnas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2012 06 28, 21:40)
Čia paveldėjimas ax.gif  o ne margaritos šampūnas biggrin.gif

drinks_cheers.gif taip, genai
Atsakyti
Tai aš tą ir turiu omeny,kad jei jau tavo tokie plaukai yra (nebūtinai paveldėti, galbūt tu vartoji pakankamai reikiamų medžiagų plaukam ir pan), tai tos priemonės nėra taip jau svarbu. Svarbu rūpintis savim iš vidaus, tada susitvarkys ir nagai ir plaukai ir kas tik nori smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Tema šiek tiek "nejudri", bet gal atsiras, kas pakonsultuos.

Esu girdėjusi jog plaukų skalavimas alumi yra naudingas. Gal kas nors netyčiom esat išbandę? man įdomu, ar čia fikcija, ar ištiek alus turi gerą poveikį smile.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalintu atsiliepimais apie si aliejuka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O mano domintu atsiliepimai apie sia nauja garnier linija:

http://www.facecontr...013/04/pilt.jpg

Aciu! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kermole @ 2013 05 26, 18:45)
Laba diena. Tema šiek tiek "nejudri", bet gal atsiras, kas pakonsultuos.

Esu girdėjusi jog plaukų skalavimas alumi yra naudingas. Gal kas nors netyčiom esat išbandę? man įdomu, ar čia fikcija, ar ištiek alus turi gerą poveikį smile.gif

Del alaus esu girdejus kad gerai, dar galima specialiai naudot alaus mieliu tabletes mirksiukas.gif
pati perskalavima alumi galvoju pabandyt, kaip priemone garbanojant plaukus wub.gif
Atsakyti
Ka tik nudazyti ir isfenuoti ar patiesinti plaukai zvilga taip pat kaip reklamose wub.gif
Atsakyti
Geros kirpejos ranka padaro plaukus kaip is reklamos. Pati ka tik sugryzau is kirpyklos, tai plaukai atrodo nerealiai. Naudojo Wella priemones, bet labiausiai zvilga nuo profesionalaus fenavimo ir formavimo. Pati niekaip nepajegiu taip issifenuot plauku.
Atsakyti