Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-4

QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 23, 13:11)
Kils, kris, koks skirtumas?

geras postas, man patiko ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 22, 12:22)
oj *****  lotuliukas.gif  turedama 30stukiu as apie nieka nesvajociau, bent jau tikrai ne apie NT  unsure.gif
o dar yra zmoniu, kurie su 30t butus perka?  unsure.gif
man regis jusu pavyzdys yra nerealus  biggrin.gif  tongue.gif

Tai gal aš jau ir eisiu ubagauti... Nes ir tų 30 tūkst. neturiu.

Pirmadienį prisiduosiu į Raudonąją knygą - kaip nerealių nerealiausias pavyzdys, svaičiojantis apie NT su švilpaujančiais kišenėje vėjais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 00:24)

aš neseniai turėjau, bet nebeturiu- kaži prie kurių aš mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 08 24, 00:29)
aš neseniai turėjau, bet nebeturiu- kaži prie kurių aš mastau.gif

Priklauso nuo to, ar svaičioji apie NT g.gif Jeigu svaičioji, tai tada po manęs eik į Raudonąją knygą prisiduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 00:24)

Pirmadienį prisiduosiu į Raudonąją knygą - kaip nerealių nerealiausias pavyzdys, svaičiojantis apie NT su švilpaujančiais kišenėje vėjais biggrin.gif

aš neturiu ir nesvaičioju smile.gif lyg ir "ant pečiaus" gyvenu biggrin.gif kiba į žaliąją knygą įsirašysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 08 24, 00:52)
aš neturiu ir nesvaičioju smile.gif lyg ir "ant pečiaus" gyvenu biggrin.gif kiba į žaliąją knygą įsirašysiu  lotuliukas.gif

Gerai, rašykis į žaliąją, nes prie raudonosios jau mes su Apuoku eilėje laukiame laugh.gif

(Bet požiūris išties mirtinas: "su 30 tūkst. apie NT nesvaičiok" blink.gif Kastų sistemos apraiškos? mastau.gif )
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 01:01)
(Bet požiūris išties mirtinas: "su 30 tūkst. apie NT nesvaičiok" blink.gif Kastų sistemos apraiškos? mastau.gif )

nu tai gal turejo omeny, kad nt reikai pirkt grynaisiais, be jokiu paskolu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 08 24, 01:12)
nu tai gal turejo omeny, kad nt reikai pirkt grynaisiais, be jokiu paskolu  unsure.gif

Kiek metų reikėtų taupyti pvz. 300000 Lt kainuojančiam butui, jeigu šeimos pajamos 4000 Lt? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 01:20)
Kiek metų reikėtų taupyti pvz. 300000 Lt kainuojančiam butui, jeigu šeimos pajamos 4000 Lt? mastau.gif

net neabejoju, kad tadas blinda tau rytoj paaiškins wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 01:20)

neisivaizduoju, as ant peciaus gyvenu smile.gif
siandien vienas pazystamas pareiske, kad savo vaikams nieko nepaliks, viska ka bus iki senatves sukaupes, issvaistys ant narkotiku ir mergu. mintyse pagalvoju, aciu die, kad mano tevai taip nemaste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 08 24, 01:24)
net neabejoju, kad tadas blinda tau rytoj paaiškins  wink.gif

Mano anyta, sužinojusi, kad mano šeimos pajamos - 3000 Lt per mėnesį, yra pareiškusi, kad "tik ubagai už tokius pinigus gali gyventi". Po to jau turbūt niekas nebenustebins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 08 24, 01:34)
neisivaizduoju, as ant peciaus gyvenu smile.gif

Pečius nėra taip jau blogai, jeigu tai nereiškia dviejų kambarių buto, kuriame gyvena dvi kartos smile.gif
Atsakyti