Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-4

QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 01:51)
Pečius nėra taip jau blogai, jeigu tai nereiškia dviejų kambarių buto, kuriame gyvena dvi kartos smile.gif

nu dvieju kambariu butas.. tik viena karta. as ir mano sugyventinis biggrin.gif
ale vis tiek noreciau savo nuosavo, naujo buto. bet toks, kokio noriu, kainuoja dabar apie 500K. tai biski nerealu. jeigu 300K kainuotu, pirkciau.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 23, 23:12)
Tai jau ir IMB su savo "įžūliu pranašumu" (buvo tokia jų reklama) parduoda butus Antakalnyje, Grybo g. už kitokią kainą Ir ši kaina tik siūloma, bet ne galutinė.

Ale kokia piguva!!! 2007 metu geguze jie prase 12,000 uz kvadrata be apdailos... smile.gif O jus sakot nekrinta nauju butu kainos...

(Ale namas koks baisus, pagal aprasyma as tikejausi kazko panasaus, kaip pastate nemencines plente, o cia... blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 23, 18:48)
Meškuole, juk civilizuotai daroma, nuomos sutartys sudaromos su atsakomybės punktais ir nuomininkams, ir šeimininkams. Tada nebus galimybių šeimininkui ateiti ir pareikšti, kad nuo rytojaus privaloma išsikraustyti. Jei vengiama pasirašyti sutartis, tai ko norėti?

Per savo nuomos praktiką man su ta civilizacija susidurti dar neteko. Gal dėl to, kad kelių tūkstančių nuomai skirti negalėjau. Eilinis 1 k. puvėkas be sutarties išsinuomoti kainuoja apie 700-800 Lt. Jeigu pasirašysi galiojančią sutartį, tai nuomotojas dar ir GPM sumokėti turės, kas reiškia +150 Lt prie nuomos kainos.
Neįsivaizduoju, kiek nauji suremontuoti butai išsinuomoti kainuoja. Mano rajone nenaujo 3 k. buto mėnesio nuomos mokestis - 1 500 Lt. Lygiai tiek aš moku paskolos. Pradinį įnašą mokėjome tiek, kiek papildomai skolinomės remontui. Tai galima sakyti mano paskolos suma buvo lygi neremontuoto buto vertei. Taigi netgi jei vien palūkanas mokėčiau jau būtų verta dėl to nuosavybės jausmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 23, 20:48)
Meškuole, juk civilizuotai daroma, nuomos sutartys sudaromos su atsakomybės punktais ir nuomininkams, ir šeimininkams. Tada nebus galimybių šeimininkui ateiti ir pareikšti, kad nuo rytojaus privaloma išsikraustyti. Jei vengiama pasirašyti sutartis, tai ko norėti?

Matosi pas žmogų didelis patirtis lotuliukas.gif . Civilizuotam sutartyje parašyta, šeimininkas turi perspėti prieš pora mėnesiu, tai koks skirtumas vistiek teks kraustytis. O kai išlysi iš tėvų namų ir pradėsi gyventi savarankiškai, turėsi vaikus tada pakalbėsim, apie nuomojamo buto privalumus.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 01:35)
Mano anyta

Geriau jau neskregintų- kas iš tų tuščių kalbų irnesakyk.gif

Atsakyti
labutis

kainos jauciasi,kad pakrite shiek tiek senesnes statybos namuose. kaikur net po 15 t g.gif bet kas pinigu neturi tai nemanau kad labai jauciasi, nes jeigu neturi pvz 200-300 t tai tas 15 t negelbeja..

del nauju butu tai aishku kad gali pigti truputi. tik del to pvz kad negauna daug kas dideliu paskolu jau ir aishku jeigu zmogus neprisibijo dideliu procentu imant toki busta brangu...
statiniai ilgai negali stoveti tai kelis butus paleidzia pigiau, bet tikrai ne visus..
bet shiaip naujas niekada nepigo greitai 4u.gif
o tik brango ax.gif ..

ish kitos puses nuomuotis ir laukti naujienu reik turet kantrybes.. gerai jeigu be vaiku dar jauna sheima ..
bet ish kitos puses uz nuoma moketi 500-1000 tai gal geriau paskola atidavineti uz busta busima g.gif

cia kaip loterija biggrin.gif jeigu atspesi tai laimesi cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 01:35)
Mano anyta, sužinojusi, kad mano šeimos pajamos - 3000 Lt per mėnesį, yra pareiškusi, kad "tik ubagai už tokius pinigus gali gyventi". Po to jau turbūt niekas nebenustebins smile.gif

O tai kiek ji gauna g.gif
Atsakyti
mums kaip tik pakele nuoma.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 00:24)
Tai gal aš jau ir eisiu ubagauti... Nes ir tų 30 tūkst. neturiu.

Pirmadienį prisiduosiu į Raudonąją knygą - kaip nerealių nerealiausias pavyzdys, svaičiojantis apie NT su švilpaujančiais kišenėje vėjais biggrin.gif

svaicioti niekas niekada nedraude schmoll.gif cool.gif

QUOTE(Minerva @ 2008 08 24, 01:20)
Kiek metų reikėtų taupyti pvz. 300000 Lt kainuojančiam butui, jeigu šeimos pajamos 4000 Lt? mastau.gif

lygiai 3 metus rolleyes.gif jei spejai nusipirkti NT tada kada kainos buvo zemos ir spejai parduot, kol nenukrito. Jei ne, tai - klausk SonatNav, ji paskaiciavusi per kiek sutaupys tuos 300t biggrin.gif
Atsakyti
Smagus straipsniukas skaitantiems rusiskai:
straipsnis

Ten pat yra dar vienas apie prasidejusias nemokiu NT "investuotoju" savizudybes... Ir tai turint omeny, kad nuo nauju metu Latvijoj BUS galima paskelbti asmenini bankrota.... g.gif

Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2008 08 24, 12:55)
kainos jauciasi,kad pakrite shiek tiek senesnes statybos namuose. kaikur net po 15 t  g.gif 

Na, mūsų kelių stebimų butų ('80+ metų statybos) kainos ir po 100t (25%) krito nuo rudens wink.gif O Perkūnkiemy ir visus 200t (50%) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2008 08 24, 09:34)
Matosi pas žmogų didelis patirtis  lotuliukas.gif . Civilizuotam sutartyje parašyta, šeimininkas turi perspėti prieš pora mėnesiu, tai koks skirtumas vistiek teks kraustytis. O kai išlysi iš  tėvų namų ir pradėsi gyventi savarankiškai, turėsi vaikus tada pakalbėsim, apie nuomojamo buto privalumus.

Norka, aš jau 15 m. negyvenu su tėvais ir net vaikučius auginu lotuliukas.gif Ne iš karto patekau į nuosavą būstą, teko nuomotis ne vienerius metus. Taip kad žinau ką rašau. Jei yra normali sutartis, niekas tavęs neišmes kaip šuns.
Atsakyti