Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-4

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 15:29)
tai zinoma, kad nereikia sekti, bet isvada vistiek tokia, kad tas zmogus pigiau neparduos ar dabar ar kitais metais...
tikimybe isigyti pigiau bus tik tiesiai is statytojo, kuris kainas mazins savo pelno saskaita, kaip kad paraset  ax.gif

Arba is pardaveju kurie isigijo 5-6 metai atgal dar proto ribose. Isigije NT pastaraisias dvejais metais- gudriai suplanuoto ir ispyldyto loxatrono aukos.
Atsakyti
QUOTE(mefisto @ 2008 08 26, 15:32)
Arba is pardaveju kurie isigijo 5-6 metai atgal dar proto ribose. Isigije NT pastaraisias dvejais metais- gudriai suplanuoto ir ispyldyto loxatrono aukos.

vava, turejom viena vizita i buta, kurio verte kazkada buvo 1800lt uz kv.m.(zinau, nes padruske ten buvo pirkusi buta tais gerais laikais), o dabar tai labai solidzios sumos norejo ir dar apie derybas net kalbos nebuvo unsure.gif bet nepatikesit, tas butas jau parduotas..se tau kad nori..
Atsakyti
siaip manyciau tas uz 635 t, tai dar pakankamai realia kaina praso g.gif
palyginimui toj pacioj gatvej bigsmile.gif lotuliukas.gif
http://www.skelbiu.lt/4245797.html

arba name priesais biggrin.gif
http://www.skelbiu.lt/4241561.html ypac patiko paskutinis skelbimo sakinys bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 26 rugpjūčio 2008 - 14:42
QUOTE(ooo @ 2008 08 26, 15:40)
siaip manyciau tas uz 635 t, tai dar pakankamai realia kaina praso  g.gif
palyginimui toj pacioj gatvej  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
http://www.skelbiu.lt/4245797.html

arba name priesais  biggrin.gif
http://www.skelbiu.lt/4241561.html ypac patiko paskutinis skelbimo sakinys  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

shit to pirmo skelbimo telefa ir turiu doh.gif lotuliukas.gif
galim jau braukt is saraso iskart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 16:22)
Blinda gausi mest fotkes, ivertinsim ar tikrai milijono vertas..

Nuo kada suprantate kaip reikia ivertinti turta? smile.gif Kaip vertinante, pagal zvaigzdes?
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 15:43)
shit to pirmo skelbimo telefa ir turiu  doh.gif  lotuliukas.gif 
galim jau braukt is saraso iskart  doh.gif

nu vat koks naudingas SM ax.gif
o siaip as isikirtus tokia taktika - randi skelbima be kainos, tada varai i googla, imeti i detalios paieskos langeli ,,ieskoti tikslia fraze,, telefono numeri, pasirenki, ieskoti tik lietuviu kalba ir gauni visus skelbimus visuose interneto puslapiuose su situo telefu - suveikia beveik visada ax.gif tas pats su el pasto adresu ax.gif per kelis skelbimus paaiskeja, agentura ar ne, ir kainos, ir daugaiu nuotrauku randi ir aprasymus detalensius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 26, 15:47)
Nuo kada suprantate kaip reikia ivertinti turta? smile.gif Kaip vertinante, pagal zvaigzdes?

nu kaip jus kiaurai mano kisenes matot, tai man taip neiseis tikrai cool.gif bet pagal zvaigzdes tikrai originalus pasiulymas biggrin.gif

QUOTE(ooo @ 2008 08 26, 15:48)
nu vat koks naudingas SM  ax.gif

sita skelbima as jau buvau maciusi seniau, bet mano sarase jo nebuvo tikrai, o kadangi turiu pora zmoniu is to rajono, tai jie man prigaude telefonu, vienas is ju sito buto ir buvo, tik as dar netikrinau jo, o dabar netycia pamaciau, kad numeris tas pats cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 26, 08:22)
Infliacija skaiciuojama imant 821 prekiu ir paslaugu kainas ir stebint ju pokyti. Busto kaina yra tik vienas kriterijus is to 821 saraso. Pvz. 2003 m. bustas kainavo 20 proc. daugiau nei 2002 m., neziurint to 2003 m. Lietuvoje buvo 1.3 proc defliacija. 

Nors dabar infliacija yra 12 proc., tai nereiskia, kad bustas irgi brangtsa po tuos 12 proc. kas metus. Be to infliacija kiekvienam zmogui yra skirtinga, priklausomai, nuo to ka jis perka ir kokiomis paslaugomis naudojasi. Kaip taisykle, kuo mazesnes pajamas gauna zmogus, tuo jam infliacija yra didesne.

Ir nesakiau, kad butas brangs 12 proc. Iš esmės didelio skirtumo nėra, kiek jis brangs ar pigs, jeigu jį perki vartojimui, o ne investavimui.
Infliaciją ir banko palūkanas paminėjau replikuodama į tai, kad kai kurie žmonės, genami noro atsikratyti skolų, viską sumoka šiandien. Esant tokiai infliacijai ir tokioms banko palūkanoms, man labiau apsimoka šiandien būti skolingai ir vartoti tuos produktus, kurių kainos auga.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 26, 18:33)
Ir nesakiau, kad butas brangs 12 proc. Iš esmės didelio skirtumo nėra, kiek jis brangs ar pigs, jeigu jį perki vartojimui, o ne investavimui.
Infliaciją ir banko palūkanas paminėjau replikuodama į tai, kad kai kurie žmonės, genami noro atsikratyti skolų, viską sumoka šiandien. Esant tokiai infliacijai ir tokioms banko palūkanoms, man labiau apsimoka šiandien būti skolingai ir vartoti tuos produktus, kurių kainos auga.

tai jūs norit pasakyt, kad nėra jokio skirtumo šeimai su tokiomis pačiomis pajamomis, kuri pirko butą prieš 7 metus ir tokiai kuri perka analogišką butą dabar? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 08 26, 17:41)
tai jūs norit pasakyt, kad nėra jokio skirtumo šeimai su tokiomis pačiomis pajamomis, kuri pirko butą prieš 7 metus ir tokiai kuri perka analogišką butą dabar?  bigsmile.gif

aš noriu pasakyti, kad šeimai, kuri nusipirko butą prieš 7 metus, jeigu ji ketina jame gyventi, neturėtų būti didelio skirtumo, kiek tas butas kainuoja šiandien. Nes ji gyvena tame pačiame bute, tarp tų pačių sienų ir naudoja tuos pačius baldus ir visiškai nesvarbu, už kiek ji jį galėtų parduoti, jeigu ji jo neketina parduoti.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 26, 19:16)
aš noriu pasakyti, kad šeimai, kuri nusipirko butą prieš 7 metus, jeigu ji ketina jame gyventi, neturėtų būti didelio skirtumo, kiek tas butas kainuoja šiandien. Nes ji gyvena tame pačiame bute, tarp tų pačių sienų ir naudoja tuos pačius baldus ir visiškai nesvarbu, už kiek ji jį galėtų parduoti, jeigu ji jo neketina parduoti.

Galvoti visalaik reikia, jei seima nusipirko buta pries 7 metus uz 100k, 2007 metais galejo parduot ji uz 500k, metus pasinuomot, ir per ta laika pasistatyt nama, arba laukt kol 2009 metais tas pats butas kainuos 200k. Pamirskit 2007 metu kainas , taip pat kaip ir Sekundes banko palukanas.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 26, 19:16)

bet abiejų šeimų įmokos už analogišką butą ženkliai skiriasi..
Atsakyti