Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas-4

žinoma kad tikiu 
užtat ir sakau - koks tai lochotrono įrodymas,
kiek yra išpūstos kainos,
kad kažkas pasikabinęs paskolą 40-šimčiai metų savo protu ar prakaitu uždirba pinigus kitiems, kurie per metus be vargo atidavinėja šimtatūkstines sumas.

Ale kokia jus pikta, gal as palikima gavau ir ji pardavus, paskola atidaviau ax.gif
Jo, forumas visai i lankas nugrybavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 01, 23:37)
Deja, labai gaila, bet vyras nesupras ir neįvertins tokio karjeros pokyčio, dar iš namų išvarys, "užlipantį" atims ir vaikus tuo pačiu, manys kad stogas nuvažiavo. Tu man atsiųsk kontaktus, draugei pasiūlysiu bigsmile.gif

Pasakyk kas tavo draugas pasakysiu kas tu, nesikuklink. O žmogus reaguojantis į tokio pobūdžio žinutės jau parodė savo intelekto lygį lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 09 02, 10:40)

Butu malonu, kad parasytu protingesnis zmogus, nors kazka ismanantis ekonomikos desnius smile.gif Mielai paskaityciau smile.gif

geriau neskaityk, nes tai ką ten perskaitysi tau labai nepatiks.
ten tikrai nebus parašyta 'geras architektas visada turės darbo' lotuliukas.gif
Atsakyti
geriau neskaityk, nes tai ką ten perskaitysi tau labai nepatiks.
ten tikrai nebus parašyta 'geras architektas visada turės darbo'

Na tai sakau, kad neturiu as darbo, gi isriso mane detektyvai, kad kiaulem fermas projektuoju uz duonos kasni ax.gif Taip kad jau jokia info nebaisi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 09 02, 11:32)
bet tas burbulas.com tai neblogas psl.  bigsmile.gif  nors ten prognozes tikrai gerai nuteikiancios  thumbup.gif

tiesa, zmones aplink mane visi jau kalba, jog va lengvatas panaikins, tai ner ko laukt cia labai ilgai..nes ar pigs ar brangs NT cia niekas nebegali pasakyti  biggrin.gif ir kalba del to, kad tas pats buvo 2002-03 metais, kai prasidejo tas kilimas ir ne visi susigaude kas vyksta, o paprastas zmogus bande laviruot tarp tu prognoziu visu, kam brangs, kam ne  doh.gif zodziu tokius tikrai sunku itikinti, kad dabar reikia kazko laukti  cool.gif

2002-2003 m. butas kainavo 5 kartus maziau nei pvz. Berlyne, Stokholme tik ten zmones uzdbdavo 10 kartu daugiau. Tad buvo aisku, kad NT turi brangti. Brangimas vadinamas normaliu jei brangsta per metus tiek, kiek kyla vid. atlyginimas. Taciau skandinavu bankai NT rinka iskreipe, dalindami paskolas i kaire i desine ir rasinedami tokio tipo straipsnius: Lietuviai nera prasiskolinus tauta

Dabar butas kainuoja tiek pat arba daugiau nei tame paciame Berlyne ar Stokholme, o ir zmones uzsienyje vis dar uzdirba 5-7 kartus daugiau nei Lietuvoje.

Esme tame, kad ten zmones turi uz ka pirkti butus europinemis kainomis, Lietuvoje perka tik tada jei bankas suteikia malone ir duoda paskola 40 m. Bet dar tais paciais 2002-2003 m. Lietuvoje buvo 1.3 proc. defliacija, dabar turim 12 proc. metine infliacija.

Ir dar vakaru Europos valstybese vidutine busto paskolos trukme 20 m., Lietuvoje 30 m.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 09 02, 10:32)
tiesa, zmones aplink mane visi jau kalba, jog va lengvatas panaikins, tai ner ko laukt cia labai ilgai..nes ar pigs ar brangs NT cia niekas nebegali pasakyti  biggrin.gif

tai lengvatų panaikinimas - būsto kainas didinantis ar mažinantis veiksnys? biggrin.gif
man rodos čia ir pirmokui aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 09 02, 11:41)
nu Tadas irgi sake, jog jam gaila kai kuriu savo klientu, kurie pirko zemes ir kita NT, bet ka dabar daryt, nemanau, kad del to, kad jam ju gaila, jis atkalbinejo pirkt..
kai kas ir is mirties pelnosi..nugis gyvent tai reikia  biggrin.gif

Tie zmones irgi galvojo, kad bragngzZz, bet...
Tad dabar jei yra tokiu drasiu zmoniu, norinciu lengvai uzdirbti is kainu augimo, tai as mielai siulau ta padaryti.
Papildyta:
QUOTE(voveriena @ 2008 09 02, 11:56)
Na tai sakau, kad neturiu as darbo, gi isriso mane detektyvai, kad kiaulem fermas projektuoju uz duonos kasni ax.gif  Taip kad jau jokia info nebaisi  sad.gif

Gaila, kad as fermu nestatau, Siauliu ar Klaipedos apskr. negyvenu ir iki manes gandas apie Voverienos sugebejimus nedaejo sad.gif
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2008 09 02, 12:00)
tai lengvatų panaikinimas - būsto kainas didinantis ar mažinantis veiksnys? biggrin.gif
man rodos čia ir pirmokui aišku smile.gif

Skubam, skubam pirkti, nes NT brangzZz...
Atsakyti
QUOTE(aaa0147 @ 2008 09 02, 10:50)
Pasakyk kas tavo draugas pasakysiu kas tu, nesikuklink. O žmogus reaguojantis į tokio pobūdžio žinutės  jau parodė savo intelekto lygį lotuliukas.gif .

Apie rašančiųjų IQ neskelbi? Zuikeli, aš tik į tokias žinutes atsakinėju, nes man patinka tokios pupos kaip tamsta. Tai mano draugės tau nebereikia, ko čia atsimazini? Tokią reklamą pavarei ir neduodi šanso įsidarbint, juk žinai, kokia dabar bedarbystė, šiluma brangsta, vaikas Ipodo reikalauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 02, 11:06)
Tie zmones irgi galvojo, kad bragngzZz, bet...

bet jus taip negalvojot, ania? tai reikejo ir juos paprotinti, kad pirkt neapsimoka, niekas nebrags, o tai emet ir uzsidirbot dabar is zmoniu nezinojimo biggrin.gif

nu anyway, cia ne i tema jau viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 09 02, 11:14)
bet jus taip negalvojot, ania? tai reikejo ir juos paprotinti, kad pirkt neapsimoka, niekas nebrags, o tai emet ir uzsidirbot dabar is zmoniu nezinojimo  biggrin.gif

man rodos Tadas_Blinda ir darė , ir tebedaro tai -
bet galvoji žmonės taip lengvai duodasi paprotinami?

gal koks vienas nusipirko ir čia pasiskaitęs, kai tuomet Tadas_Blinda jau rašė kad čia lochatronas, o dauguma vadino jį kvailiu ir rėkė kad 'žemė niekada nepinga, jos niekas daugiau negamina' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 09 02, 00:13)
Apie rašančiųjų IQ neskelbi? Zuikeli, aš tik į tokias žinutes atsakinėju, nes man patinka tokios pupos kaip tamsta. Tai mano draugės tau nebereikia, ko čia atsimazini? Tokią reklamą pavarei ir neduodi šanso įsidarbint, juk žinai, kokia dabar bedarbystė, šiluma brangsta, vaikas Ipodo reikalauja doh.gif

Aš darbą tau siūliau cool.gif , o gal tavo draugė protinga bus, pradės mąstyti ir paprašys atliginimą pakelti cool.gif . Ir koks tu žmogus, kad kiši savo draugą dirbti pas tokia bjaurų žmogų kaip aš g.gif . Taigi gaila man tavo draugų verysad.gif . Ačiū už pralinksminimą, rašyk daugiau tik gaila kad dirbti neeina žvengėm visu ofisu lotuliukas.gif . Bet kaip sakant v piz......u tą darbą, krizis tai kam dirbti vis vien be darbų sėdėsim. Darbą turės tik axa ir subjektyvi , nes tik sekretores ir valytojas visada turės paklausą.
Atsakyti
QUOTE(aaa0147 @ 2008 09 02, 12:30)
tik gaila kad dirbti neeina žvengėm visu ofisu lotuliukas.gif .

nežinojau kad ir arklidės jau modernizuotos, internetu aprūpintos
štai ką ta ES parama padarė bigsmile.gif

Bet kaip sakant v piz......u tą darbą, 

palauk, gal dar nebus taip blogai , gal galėsi ir kita vieta užsidirbti
Atsakyti