Įkraunama...
Įkraunama...

mes esam pozityvistės :)))

Sveikutes visos 4u.gif
Jau labai senai bebuvau cia uzejus paskaitineti, bet kadangi nepasiekiau teigiamo mastymo dar, tai einu pas jus jo isikvepti smile.gif
Noriu jusu paklausti-ar tos, kurios itin rimtai praktikuojate pozityvu poziuri ir mastyma, bendraudami su neigiama mastyma turinciais zmonemis (kurie dar tureje stipriu isgyvenimu del ko dar labiau tapo nusivyle, pikti ir pan), visada jauciate, jog jusu poziuriai itin skiriasi ir nesutampa? Neatrodo, jog butumete is skirtingo pasaulio ir visiskai nesusinekate? Man tai labai svarbu suzinoti, nes turiu greta zmogu, kuris bando man idiegti nauja poziuri i pasauli, bet as nesamoningai pasak jo labai priesinuosi tam. Gaunasi, kad nuolat gincijames, nes ta pati matome skirtingai. Ir tai kartais mane erzina, o jam beviltiska rodos smile.gif Bet cia turbut normalu ir kol as nepersilausiu tol ir bus taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 09 02, 10:09)
Sveikutes visos  4u.gif
Jau labai senai bebuvau cia uzejus paskaitineti, bet kadangi nepasiekiau teigiamo mastymo dar, tai einu pas jus jo isikvepti  smile.gif
Noriu jusu paklausti-ar tos, kurios itin rimtai praktikuojate pozityvu poziuri ir mastyma, bendraudami su neigiama mastyma turinciais zmonemis (kurie dar tureje stipriu isgyvenimu del ko dar labiau tapo nusivyle, pikti ir pan), visada jauciate, jog jusu poziuriai itin skiriasi ir nesutampa? Neatrodo, jog butumete is skirtingo pasaulio ir visiskai nesusinekate? Man tai labai svarbu suzinoti, nes turiu greta zmogu, kuris bando man idiegti nauja poziuri i pasauli, bet as nesamoningai pasak jo labai priesinuosi tam. Gaunasi, kad nuolat gincijames, nes ta pati matome skirtingai. Ir tai kartais mane erzina, o jam beviltiska rodos  smile.gif Bet cia turbut normalu ir kol as nepersilausiu tol ir bus taip  g.gif

Sveika 4u.gif ,

Na aišku dažnai pasitaiko sutikt žmonių, kurių mąstymas visiškai skiriasi nuo mano, bet man tai visiškai normalu atrodo, juk ir aš kažkada mąsčiau kitaip, o pakeist nebandau nieko kol žmogus pats nenori, nes tai beviltiška. dažnai tenka stebėt iš šalies kai žmogus pats su savo neigiamu požiūriu pritraukia įvairių nemalonumų į savo gyvenimą, bet nieko nepakeisi, jei jis pats to nenori. jei būna taip kad nesutampa nuomonės tai paprasčiausiai pasakau gal tau taip ir atrodo, bet ne man smile.gif
Atsakyti
vyssnia drinks_cheers.gif
Kai susitinki su priešingu požiūriu, tai akivaizdu. Viskas atrodo tam žmogui kitaip ir priežastys kitokios, ir išvados kitokios. Ir nieko čia nereikia dramatizuoti, tiesiog pas kiekvieną yra savas požiūrio kampas. Nereikia piršti savojo matymo, nes tai nieko nepadės, neduos jokių laukiamų rezultatų.
Kiekvienam pasaulis atrodo taip, kaip jis tuo metu pasiruošęs tą pasaulį matyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 09 01, 22:02)
"Liftas į sėkmę neveikia.Tačiau visuomet galite lipti laiptais"  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif o be to liftai baisūs unsure.gif

Kartais gyvenimas atrodo bevertis ir nieko vertas, bet tai būna tik nusivylimo stadija. Tačiau kartais nušvinta toks gražus rytas ir graži gamta, kad net nepagalvotum, jog viskas sukurta dėl tavęs.

wub.gif wub.gif geros dienos mergaitės smile.gif
Atsakyti
Na negatyvizmas kartais ima smaugti klausantis kaip viskas blogai... Ir kai tavo pozityva laiko naivumu doh.gif Na ir tegul. Bent jau tiek gerai kad viena negatyviai mastanti zmogu bent kazkiek priverciau pazvelgti i save is kur jis kyla bigsmile.gif Tiesiog tai jo gynybinis mechanizmas i tuos dalykus, kuriu kol kas negali sau leisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 09 02, 12:21)
Na negatyvizmas kartais ima smaugti klausantis kaip viskas blogai... Ir kai tavo pozityva laiko naivumu doh.gif Na ir tegul. Bent jau tiek gerai kad viena negatyviai mastanti zmogu bent kazkiek priverciau pazvelgti i save is kur jis kyla bigsmile.gif Tiesiog tai jo gynybinis mechanizmas i tuos dalykus, kuriu kol kas negali sau leisti g.gif

Aš savo mamos mąstymą pakeičiau labai stipriai, bet tik tada kai ji pati to norėjo, buvo laikas kai nenorėjo net klausytis manęs, dabar gražu žiūrėt kaip žmogus pasikeitė, vis dar negaliu patikėt, kartais būna situacijos, kad galvoju ji vėl pradės verkslent, bet ne žiūriu nosies nenuleidžia ir eina į priekį, darbe savo pozityvu jaunesnes lenkia žodžiu thumbup.gif matyt, kad šitaip žmogus gali pasikeist. dėkoja ji man vos ne kas dien, kad atvėriau akis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 09 02, 13:04)
Aš savo mamos mąstymą pakeičiau labai stipriai, bet tik tada kai ji pati to norėjo, buvo laikas kai nenorėjo net klausytis manęs, dabar gražu žiūrėt kaip žmogus pasikeitė, vis dar negaliu patikėt, kartais būna situacijos, kad galvoju ji vėl pradės verkslent, bet ne žiūriu nosies nenuleidžia ir eina į priekį, darbe savo pozityvu jaunesnes lenkia žodžiu  thumbup.gif matyt, kad šitaip žmogus gali pasikeist. dėkoja ji man vos ne kas dien, kad atvėriau akis  wub.gif

Saunuole 4u.gif O kokiu konkreciai veiksmu emeisi, kad itakoti mama? Ir kaip ji tai pasieke?
Atsakyti
Nu pvz. mano vyras yra neigiamų minčių įsikūnijimas. Jam viskas blogai, visi durni, viskas jį knisa ir pan. Šalia būnant galim tokia pikta tapti ant viso pasaulio kad ohoho.gal dėl to ir aš pradėjau keistis, nes jau užkniso.bet jo nebandau keisti ar pan.
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 09 02, 18:11)
Nu pvz. mano vyras yra neigiamų minčių įsikūnijimas. Jam viskas blogai, visi durni, viskas jį knisa ir pan. Šalia būnant galim tokia pikta tapti ant viso pasaulio kad ohoho.gal dėl to ir aš pradėjau keistis, nes jau užkniso.bet jo nebandau keisti ar pan.

Gal mūsų tas pats vyras g.gif biggrin.gif ?
Bet aš jau nesiveliu į jo pamąstymus, tai pabamba ir greit pabaigia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 09 02, 19:21)
Gal mūsų tas pats vyras g.gif  biggrin.gif  ?
Bet aš jau nesiveliu į jo pamąstymus, tai pabamba ir greit pabaigia. smile.gif

drinks_cheers.gif prajuokinai thumbup.gif aš ir nesiveliu.dabar rytais kai jis ką užsako, tai aš "ir aš tau linkiu geros dienos" ir vsio tyla iš jo pusės garantuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 09 02, 11:50)
vyssnia drinks_cheers.gif
Kai susitinki su priešingu požiūriu, tai akivaizdu. Viskas atrodo tam žmogui kitaip ir priežastys kitokios, ir išvados kitokios. Ir nieko čia nereikia dramatizuoti, tiesiog pas kiekvieną yra savas požiūrio kampas. Nereikia piršti savojo matymo, nes tai nieko nepadės, neduos jokių laukiamų rezultatų.
Kiekvienam pasaulis atrodo taip, kaip jis tuo metu pasiruošęs tą pasaulį matyti. 4u.gif

Taigi va cia tai idomus klausimas.....As tai kazkaip sau nusprendziau kad yra
1. Zmones laikinai pateke i sunkumus ir is ju besikapstantys
2. Nuolatiniai zyzliai - pastoviai susiduriantys su sunkumais, kiekviena diena - nuo pat islipimo is lovos ryte doh.gif

Tai va...su pirmais bendrauju, su antrais ne.
Gal ir ziauriai skamba...., bet kadangi esu jautrus zmogus, negaliu klausytis visu tu och ir ach.....Tiesiog, jei chroniskas zyzlys man pradeda mekenti apie savo "bedas" pasistengiu nukreipti pokalbi arba pasitraukti. O dabar tiesiog vengiu tokiu zmoniu. Apskritai stengiuos bendrauti su tais, kurie yra:
1. Laimingi arba stengiasi tokiais buti
2. Turi tiksla ir apie ji pasakoja, nes malonu klausytis, kaip zmogus kryptingai kazko siekia.
3. Linksmi, megsta juokauti, megsta juoktis ir t.t. (tiesiog nebenoriu tragizmo, dramatizmo ir psichologizmo.... doh.gif )

Pozityviu minciu nenorinciam neikvepsi...Tiesiog, man atrodo, kad geriau tapti gyvu sekmes ir laimes pavyzdziu, nei valanda aiskinti kaip reikia mastyti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2008 09 02, 23:05)
drinks_cheers.gif  prajuokinai  thumbup.gif  aš ir nesiveliu.dabar rytais kai jis ką užsako, tai aš "ir aš tau linkiu geros dienos" ir vsio tyla iš jo pusės garantuota  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Adaya drinks_cheers.gif pilnai tau pritariu ir elgiuosi būtent taip, kaip tu thumbup.gif
Su savo niūriom mintim žmogus greitai ima tempti pašnekovą žemyn, todėl kuo toliau nuo tokių situacijų tongue.gif
Beje, dar ir šventam rašte parašyta: nebūkite su tais, su kuriais jums nemalonu būti. Norint pačiai pozityviai būti, reikia ir aplinką atitinkamai sau koreguoti mirksiukas.gif
Atsakyti