Sveikutės
Smagu matyt vis daugiau naujų pozityvisčių
QUOTE(daabi @ 2008 09 02, 16:26)
Saunuole

O kokiu konkreciai veiksmu emeisi, kad itakoti mama? Ir kaip ji tai pasieke?
Ji pati matydama kaip aš pasikeičiau pradėjo domėtis, paprašė knygų, o kai pamačiau, kad jai pradeda kažkas daeit tai duodavau kalbos kaip reikiant, ištisas valandas kalbėdavom, kol įtikinau, kad ji pati savo gyvenimo šeimininkė ir pati nusprendžia kaip nori gyvent, galiausiai "the secret" parodžiau labai patiko jai
QUOTE(Adaya @ 2008 09 03, 06:35)
Taigi va cia tai idomus klausimas.....As tai kazkaip sau nusprendziau kad yra
1. Zmones laikinai pateke i sunkumus ir is ju besikapstantys
2. Nuolatiniai zyzliai - pastoviai susiduriantys su sunkumais, kiekviena diena - nuo pat islipimo is lovos ryte
Tai va...su pirmais bendrauju, su antrais ne.
Gal ir ziauriai skamba...., bet kadangi esu jautrus zmogus, negaliu klausytis visu tu och ir ach.....Tiesiog, jei chroniskas zyzlys man pradeda mekenti apie savo "bedas" pasistengiu nukreipti pokalbi arba pasitraukti. O dabar tiesiog vengiu tokiu zmoniu. Apskritai stengiuos bendrauti su tais, kurie yra:
1. Laimingi arba stengiasi tokiais buti
2. Turi tiksla ir apie ji pasakoja, nes malonu klausytis, kaip zmogus kryptingai kazko siekia.
3. Linksmi, megsta juokauti, megsta juoktis ir t.t. (tiesiog nebenoriu tragizmo, dramatizmo ir psichologizmo....

)
Pozityviu minciu nenorinciam neikvepsi...Tiesiog, man atrodo, kad geriau tapti gyvu sekmes ir laimes pavyzdziu, nei valanda aiskinti kaip reikia mastyti
Papildyta:

aš ir stengiuos minimaliai bendraut su "zyzliais"

bet kazkaip nebelabai daug tokių ir bėra aplink mane... noooors... ai yra prisiminiau, bet man juoka jau kelia tie niurzgėjimai ypač kai niurzga dėl to ko net nėra, bet gali būti, gaila žiūrėt kaip ėda sau nervus