Pasiskaitineju, pasisemiu pozytivumo, bet vistiek - niekaip negaliu iveikti vienos bedos
; anokia cia beda, nepatogumas . As raudonuoju
Ne nuo salcio ir ne nuo buroku
Tiesiog, siaip, kalbantis. Sakau sakau ka, ir jauciu kaip kaistu
Drovi mat esu..
O amzius jau garbingas - visgi 30m. Patarkit mielosios, ka man kartoti. "tvirta, pasitikinti"? Matyt siais teiginiais ne ten pataikau
Sveikos,
Pradėjau antrą kartą skaityti Don Miguel Ruiz knygą "Keturios toltekų išmintys". Man ji yra NUOSTABI
Nemėgstančioms literatūros, kur minimas Dievas netiktų.
Čia yra konspektas
Pradėjau antrą kartą skaityti Don Miguel Ruiz knygą "Keturios toltekų išmintys". Man ji yra NUOSTABI
Čia yra konspektas
QUOTE(Takelis @ 2008 09 03, 09:31)
Adaya
Su savo niūriom mintim žmogus greitai ima tempti pašnekovą žemyn, todėl kuo toliau nuo tokių situacijų
Beje, dar ir šventam rašte parašyta: nebūkite su tais, su kuriais jums nemalonu būti. Norint pačiai pozityviai būti, reikia ir aplinką atitinkamai sau koreguoti
Su savo niūriom mintim žmogus greitai ima tempti pašnekovą žemyn, todėl kuo toliau nuo tokių situacijų
Beje, dar ir šventam rašte parašyta: nebūkite su tais, su kuriais jums nemalonu būti. Norint pačiai pozityviai būti, reikia ir aplinką atitinkamai sau koreguoti
Oi siaubeli
Yra ir toks kelias i atsivertima
QUOTE(Sufi @ 2008 09 03, 18:33)
Sveikos,
Čia yra konspektas
Čia yra konspektas
Sufi, aciu labai
Tai tikras isminties perlas
QUOTE(Sufi @ 2008 09 03, 17:33)
Sveikos,
Čia yra konspektas
Čia yra konspektas
Atrodo viskas taip paprasta ir seniai zinoma bet perskaicius viskas atrodo kitaip
ACIU
QUOTE(Lori @ 2008 09 03, 16:55)
Oi siaubeli
Perskaiciau ir pazinau save TEN.
Paskutiniu metu isties labai jau "nesaldus metas buvo" ( nestumas, isdavyste ir
) ir skundziausi, verkiau issijuosusi draugem ... Isivaizduoju, kaip tiems zmonems ikyrejau...
O tesesi tai ne menesi.... Velnias mergytes... Reik keistis
garbes zodis prasviesejo
Turiu lentynose pozityviu knygu... Traukiu lauk 
tai šaunu,kad atpažinai
man atrodo supratau kokį pomėgį turiu
QUOTE(Lori @ 2008 09 03, 18:55)
Oi siaubeli
Perskaiciau ir pazinau save TEN.
Paskutiniu metu isties labai jau "nesaldus metas buvo" ( nestumas, isdavyste ir
) ir skundziausi, verkiau issijuosusi draugem ... Isivaizduoju, kaip tiems zmonems ikyrejau...
O tesesi tai ne menesi.... Velnias mergytes... Reik keistis
garbes zodis prasviesejo
Turiu lentynose pozityviu knygu... Traukiu lauk 
Šaunuolė
Tai, kad supratai, ką ne taip darai, iš karto tave truktelėjo aukštyn. Ir nusiteikimas keistis super
Sveikutės
Smagu matyt vis daugiau naujų pozityvisčių
Ji pati matydama kaip aš pasikeičiau pradėjo domėtis, paprašė knygų, o kai pamačiau, kad jai pradeda kažkas daeit tai duodavau kalbos kaip reikiant, ištisas valandas kalbėdavom, kol įtikinau, kad ji pati savo gyvenimo šeimininkė ir pati nusprendžia kaip nori gyvent, galiausiai "the secret" parodžiau labai patiko jai
aš ir stengiuos minimaliai bendraut su "zyzliais"
bet kazkaip nebelabai daug tokių ir bėra aplink mane... noooors... ai yra prisiminiau, bet man juoka jau kelia tie niurzgėjimai ypač kai niurzga dėl to ko net nėra, bet gali būti, gaila žiūrėt kaip ėda sau nervus
Smagu matyt vis daugiau naujų pozityvisčių
QUOTE(daabi @ 2008 09 02, 16:26)
Saunuole
O kokiu konkreciai veiksmu emeisi, kad itakoti mama? Ir kaip ji tai pasieke?
Ji pati matydama kaip aš pasikeičiau pradėjo domėtis, paprašė knygų, o kai pamačiau, kad jai pradeda kažkas daeit tai duodavau kalbos kaip reikiant, ištisas valandas kalbėdavom, kol įtikinau, kad ji pati savo gyvenimo šeimininkė ir pati nusprendžia kaip nori gyvent, galiausiai "the secret" parodžiau labai patiko jai
QUOTE(Adaya @ 2008 09 03, 06:35)
Taigi va cia tai idomus klausimas.....As tai kazkaip sau nusprendziau kad yra
1. Zmones laikinai pateke i sunkumus ir is ju besikapstantys
2. Nuolatiniai zyzliai - pastoviai susiduriantys su sunkumais, kiekviena diena - nuo pat islipimo is lovos ryte
Tai va...su pirmais bendrauju, su antrais ne.
Gal ir ziauriai skamba...., bet kadangi esu jautrus zmogus, negaliu klausytis visu tu och ir ach.....Tiesiog, jei chroniskas zyzlys man pradeda mekenti apie savo "bedas" pasistengiu nukreipti pokalbi arba pasitraukti. O dabar tiesiog vengiu tokiu zmoniu. Apskritai stengiuos bendrauti su tais, kurie yra:
1. Laimingi arba stengiasi tokiais buti
2. Turi tiksla ir apie ji pasakoja, nes malonu klausytis, kaip zmogus kryptingai kazko siekia.
3. Linksmi, megsta juokauti, megsta juoktis ir t.t. (tiesiog nebenoriu tragizmo, dramatizmo ir psichologizmo....
)
Pozityviu minciu nenorinciam neikvepsi...Tiesiog, man atrodo, kad geriau tapti gyvu sekmes ir laimes pavyzdziu, nei valanda aiskinti kaip reikia mastyti
Papildyta:

1. Zmones laikinai pateke i sunkumus ir is ju besikapstantys
2. Nuolatiniai zyzliai - pastoviai susiduriantys su sunkumais, kiekviena diena - nuo pat islipimo is lovos ryte
Tai va...su pirmais bendrauju, su antrais ne.
Gal ir ziauriai skamba...., bet kadangi esu jautrus zmogus, negaliu klausytis visu tu och ir ach.....Tiesiog, jei chroniskas zyzlys man pradeda mekenti apie savo "bedas" pasistengiu nukreipti pokalbi arba pasitraukti. O dabar tiesiog vengiu tokiu zmoniu. Apskritai stengiuos bendrauti su tais, kurie yra:
1. Laimingi arba stengiasi tokiais buti
2. Turi tiksla ir apie ji pasakoja, nes malonu klausytis, kaip zmogus kryptingai kazko siekia.
3. Linksmi, megsta juokauti, megsta juoktis ir t.t. (tiesiog nebenoriu tragizmo, dramatizmo ir psichologizmo....
Pozityviu minciu nenorinciam neikvepsi...Tiesiog, man atrodo, kad geriau tapti gyvu sekmes ir laimes pavyzdziu, nei valanda aiskinti kaip reikia mastyti
Papildyta:
QUOTE(vyssnia @ 2008 09 04, 09:37)
Kai pradedi kitaip ziureti i gyvenima tos zirzos kazkaip savaime pacios atkrenta
QUOTE(eris @ 2008 09 04, 10:01)
O as kelias dienas bandziau tiesiog pagyvent pati su savim, nes interneto nejungiau. Labai ramiai ir gerai praejo dienos, jauciu, kad pradedu po truputi keistis ir ddiziuojuos savimi. O siandien atejau pas jus, pasisemt ikvepimo ir radau ko norejau - Sufi nuoroda buvo pats tas. Aciu
Sveikos, pozityvistės
parsinešiau šiandien J. Murphy ''Kaip įveikti nerimą ir baimę''. Eisiu skaityti
parsinešiau šiandien J. Murphy ''Kaip įveikti nerimą ir baimę''. Eisiu skaityti