Įkraunama...
Įkraunama...

mes esam pozityvistės :)))

Pasiskaitineju, pasisemiu pozytivumo, bet vistiek - niekaip negaliu iveikti vienos bedos smile.gif ; anokia cia beda, nepatogumas . As raudonuoju blush-anim-cl.gif Ne nuo salcio ir ne nuo buroku biggrin.gif Tiesiog, siaip, kalbantis. Sakau sakau ka, ir jauciu kaip kaistu blush2.gif Drovi mat esu.. 4u.gif O amzius jau garbingas - visgi 30m. Patarkit mielosios, ka man kartoti. "tvirta, pasitikinti"? Matyt siais teiginiais ne ten pataikau frusty.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pradėjau antrą kartą skaityti Don Miguel Ruiz knygą "Keturios toltekų išmintys". Man ji yra NUOSTABI thumbup.gif

Nemėgstančioms literatūros, kur minimas Dievas netiktų.

Čia yra konspektas
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 09 03, 09:31)
Adaya 
Su savo niūriom mintim žmogus greitai ima tempti pašnekovą žemyn, todėl kuo toliau nuo tokių situacijų tongue.gif
Beje, dar ir šventam rašte parašyta: nebūkite su tais, su kuriais jums nemalonu būti. Norint pačiai pozityviai būti, reikia ir aplinką atitinkamai sau koreguoti mirksiukas.gif

Oi siaubeli doh.gif verysad.gif Perskaiciau ir pazinau save TEN. blink.gif Paskutiniu metu isties labai jau "nesaldus metas buvo" ( nestumas, isdavyste ir soske.gif ) ir skundziausi, verkiau issijuosusi draugem ... Isivaizduoju, kaip tiems zmonems ikyrejau... g.gif O tesesi tai ne menesi.... Velnias mergytes... Reik keistis ohmy.gif gun_bandana.gif garbes zodis prasviesejo aciuks.gif
Yra ir toks kelias i atsivertima thumbup.gif Turiu lentynose pozityviu knygu... Traukiu lauk good.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 09 03, 18:33)
Sveikos,

Pradėjau antrą kartą skaityti Don Miguel Ruiz knygą "Keturios toltekų išmintys". Man ji yra NUOSTABI thumbup.gif

Čia yra konspektas

Sufi, aciu labai notworthy.gif
Tai tikras isminties perlas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 09 03, 17:33)
Sveikos,

Čia yra konspektas

Atrodo viskas taip paprasta ir seniai zinoma bet perskaicius viskas atrodo kitaip smile.gif
ACIU
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2008 09 03, 16:55)
Oi siaubeli  doh.gif  verysad.gif Perskaiciau ir pazinau save TEN.  blink.gif Paskutiniu metu isties labai jau "nesaldus metas buvo" ( nestumas, isdavyste  ir soske.gif ) ir  skundziausi, verkiau issijuosusi draugem ... Isivaizduoju, kaip tiems zmonems ikyrejau... g.gif O tesesi tai ne menesi.... Velnias mergytes... Reik keistis  ohmy.gif  gun_bandana.gif    garbes zodis prasviesejo aciuks.gif
Yra ir toks  kelias i atsivertima  thumbup.gif  Turiu lentynose pozityviu knygu... Traukiu lauk  good.gif

tai šaunu,kad atpažinai mirksiukas.gif liuks,nes kiti žmonės nors ir kaip mėtysi namiokus ir duosi suprast,kad jie vargina tave,kenkia savo zyzimu-nesupras bigsmile.gif labai gerai,dabar dar viena zyzekle mažiau 4u.gif biggrin.gif
man atrodo supratau kokį pomėgį turiu ax.gif kuris sukelia man daug gerų emocijų,tiesa jau ir anksčiau žinojau,kad patinka,bet būna,kad per kasdienybę pasimiršta ir mėgiami dalykai nuplaukia šonan unsure.gif bet pasižadu,kad dėl savęs tuo užsiimsiu savo laisvu laiku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2008 09 03, 18:55)
Oi siaubeli  doh.gif  verysad.gif Perskaiciau ir pazinau save TEN.  blink.gif Paskutiniu metu isties labai jau "nesaldus metas buvo" ( nestumas, isdavyste  ir soske.gif ) ir  skundziausi, verkiau issijuosusi draugem ... Isivaizduoju, kaip tiems zmonems ikyrejau... g.gif O tesesi tai ne menesi.... Velnias mergytes... Reik keistis  ohmy.gif  gun_bandana.gif    garbes zodis prasviesejo aciuks.gif
Yra ir toks  kelias i atsivertima  thumbup.gif  Turiu lentynose pozityviu knygu... Traukiu lauk  good.gif

Šaunuolė 4u.gif .
Tai, kad supratai, ką ne taip darai, iš karto tave truktelėjo aukštyn. Ir nusiteikimas keistis super thumbup.gif . Žinai, ką daryt. Ir pirmyn. Matysi, kaip keičiasi pasaulis tavo akyse. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Smagu matyt vis daugiau naujų pozityvisčių thumbup.gif

QUOTE(daabi @ 2008 09 02, 16:26)
Saunuole  4u.gif O kokiu konkreciai veiksmu emeisi, kad itakoti mama? Ir kaip ji tai pasieke?

Ji pati matydama kaip aš pasikeičiau pradėjo domėtis, paprašė knygų, o kai pamačiau, kad jai pradeda kažkas daeit tai duodavau kalbos kaip reikiant, ištisas valandas kalbėdavom, kol įtikinau, kad ji pati savo gyvenimo šeimininkė ir pati nusprendžia kaip nori gyvent, galiausiai "the secret" parodžiau labai patiko jai smile.gif

QUOTE(Adaya @ 2008 09 03, 06:35)
Taigi va cia tai idomus klausimas.....As tai kazkaip sau nusprendziau kad yra
1. Zmones laikinai pateke i sunkumus ir is ju besikapstantys
2. Nuolatiniai zyzliai - pastoviai susiduriantys su sunkumais, kiekviena diena - nuo pat islipimo is lovos ryte  doh.gif

Tai va...su pirmais bendrauju, su antrais ne.
Gal ir ziauriai skamba...., bet kadangi esu jautrus zmogus, negaliu klausytis visu tu och ir ach.....Tiesiog, jei chroniskas zyzlys man pradeda mekenti apie savo "bedas" pasistengiu nukreipti pokalbi arba pasitraukti. O dabar tiesiog vengiu tokiu zmoniu. Apskritai stengiuos bendrauti su tais, kurie yra:
1. Laimingi arba stengiasi tokiais buti
2. Turi tiksla ir apie ji pasakoja, nes malonu klausytis, kaip zmogus kryptingai kazko siekia.
3. Linksmi, megsta juokauti, megsta juoktis ir t.t. (tiesiog nebenoriu tragizmo, dramatizmo ir psichologizmo.... doh.gif )

Pozityviu minciu nenorinciam neikvepsi...Tiesiog, man atrodo, kad geriau tapti gyvu sekmes ir laimes pavyzdziu, nei valanda aiskinti kaip reikia mastyti  biggrin.gif

Papildyta:
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš ir stengiuos minimaliai bendraut su "zyzliais" biggrin.gif bet kazkaip nebelabai daug tokių ir bėra aplink mane... noooors... ai yra prisiminiau, bet man juoka jau kelia tie niurzgėjimai ypač kai niurzga dėl to ko net nėra, bet gali būti, gaila žiūrėt kaip ėda sau nervus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 09 04, 09:37)

drinks_cheers.gif aš ir stengiuos minimaliai bendraut su "zyzliais"  biggrin.gif bet kazkaip nebelabai daug tokių ir bėra aplink mane... noooors... ai yra prisiminiau, bet man juoka jau kelia tie niurzgėjimai ypač kai niurzga dėl to ko net nėra, bet gali būti, gaila žiūrėt kaip ėda sau nervus  doh.gif

Kai pradedi kitaip ziureti i gyvenima tos zirzos kazkaip savaime pacios atkrenta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2008 09 04, 10:01)
Kai pradedi kitaip ziureti i gyvenima tos zirzos kazkaip savaime pacios atkrenta lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif arba kai pamato, kad nezirzi kartu su jom tai ir atstoja. Mano bendradarbė tokia buvo, tai tylėdavau ir tiek kai ji verkslendavo, dirbo vietoj manes kol atostogose esu ir dabar suzinojau, kad išėjo labai sunkus darbas, o man ten pasaka buvo, va tau ir skirtingas požiūris smile.gif
Atsakyti

O as kelias dienas bandziau tiesiog pagyvent pati su savim, nes interneto nejungiau. Labai ramiai ir gerai praejo dienos, jauciu, kad pradedu po truputi keistis ir ddiziuojuos savimi. O siandien atejau pas jus, pasisemt ikvepimo ir radau ko norejau - Sufi nuoroda buvo pats tas. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_saule: 04 rugsėjo 2008 - 09:44
Sveikos, pozityvistės 4u.gif

parsinešiau šiandien J. Murphy ''Kaip įveikti nerimą ir baimę''. Eisiu skaityti smile.gif
Atsakyti