Takeli, Vyšnia - negaliu žodžiais apsakyt, kiek naudos man davė jūsų auksiniai postai. Ačiū. Labai ačiū. Mėginu žvelgti į viską kitaip.
QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 18, 11:43)
manau,kad pavyko

taip ir tu,ateini,palepini mus pozityviom mintim,paguodi,patari

mes tave palaikom ir žinom,kad tuoj vėl šviesi kaip saulutė

QUOTE(Takelis @ 2008 09 18, 12:33)
turbūt iš dalies taip...
Winona, aš be žodžių
Aukselis tu.. Tavo žodžiai tokie tikslūs, būtent dabar man reikalingi.. Ačiū tau. Tu visad man širdį paglostai savo postais
Ačiū už palaikymą.

O aš dar nepamiršau, kad tu mėgsti balionus

Aukselis tu.. Tavo žodžiai tokie tikslūs, būtent dabar man reikalingi.. Ačiū tau. Tu visad man širdį paglostai savo postais

O aš dar nepamiršau, kad tu mėgsti balionus

QUOTE(Kaira @ 2008 09 18, 12:55)
Taip, as turiu lietuviska
Skype bandziau siusti, nepavyko, vis gi per didelis. Kokiuose miestuose gyvenat? Juk nesunku irasyti 

Aš Kaune

QUOTE(liuteliute @ 2008 09 18, 09:48)
turi kur gyventi, bet zmogus nenori gyventi be musu, nenori dirbti, o tik aiskinti(kaip gimines jai pasake tiesiai sviesiai ji pavydi man savo sunaus) bet nezinau blogiausia ir del ko krito mano optimizmas, mano mylimas vyras nuo jos pamokytu (kaip mazas vaikas) keiciasi, ir patikekit ne i gera puse, net niekada nemaniau kad gali taip pasikeisti (sako, kad mamos gadina kai gyvena su sunumis). taip buvo gera kai pasitinka brangusis, skubi namo, ten gera ramu , jauku, o dabar...tik girdziu kokia ji puiki (pati save giria), o vat as taip nedarau, ir taip per valanda suranda palyginimu ne viena...pagal ja kaip ji kala as turiu buti kaip lele kuri tupineja aplink juos, tik sypsosi, begioja, viska daro, o vyras jokiu budu neturi padeti, juk jis vyras...ir blogiausia, kad as namo tai veliau griztu, o jis vietoj to kad kaip anksciau ramiai sutikti, piktas kaip laukinis zveris...NORIU SAU NUOTAIKA PASIKELTI, VISADA BUVAU OPTIMISTE, NA KAM NEBUNA LiUDNU DIENU. bet nezinau kazkaip kelias dienas visai negaliu, blogos mintis tik lenda i galva...
Gal nueisu per pietus i baznycia, ten gal nusiraminsiu.

Gal nueisu per pietus i baznycia, ten gal nusiraminsiu.

Man ir neseniai buvo labai panaši situacija. Tik ne anyta prieglobsčio buvo pasiprašus, MB giminaitė, kuri man ir anksčiau ir dabar nepatinka. Jau vien žinia apie jos laikiną apsistojimą man nuskambėjo kaip katastrofa, tas laikinumas truko 3 mėn. MB su ja gerai sutarė, tad visada ją užstodavo, kai bandydavau bent žodį blogą ištart. O man namai buvo virtę pragaru, nesinorėjo grįžti, jaučiausi dusinama, be vietos, be savo kampo, nes vos ji įžengdavo - rodos pasiglemždavo visą mano erdvę.
Tuomet kaip sykis skaičiau vieną knygą, kurioje perskaičiau, kad viską kas įvyksta mūsų gyvenime mes pritraukiam patys. Ir jei koks žmogus nepatinka - reiškia ir mes turim tokių savybių ar panašių įsitikinimų. Ir kad patiems pasikeitus keičiasi ir situacijos, mes jas pritraukiam arba išstumiam.
Niekaip nesugalvojau kuo ją pritraukiau, o apie mūsų panašumą net galvot nenorėjau. Tad gulėdavau vakarais smiegame užsidarius (prisidengdama nėštumu) ir bandžiau svajot kaip gera vėl gyvent vieniems, nors nerealu atrodė. Man net persileidimas grėsė ir teko kelias dienas ligoninėj praleist. Ten labai dvasiškai atsigavau, pailsėjau nuo namų aplinkos, vis skaičiau savo knygą, ir supratau, kad pati pritraukiau tą negalavimą, nes būtinai reikėjo ištrūkt iš tų namų. Tariau sau, kad vaikelio sveikata už vis brangesnė, ir kad ne man reikia bėgi iš tų namų. Dar apmąsčius atradau, kad turiu trupinėlį ir jos bruožų

Po to įvykio viskas tarsi įgavo pagreitį. MB pasidarė man atidesnis ir švelnesnis. Aš ėmiau kovot už savo erdvę, tad jai grižus neužsidarydavau miegamajame, net ėmiau švelniau su ja elgtis, nes jos situacija buvo gan sunki, tik seniau priešinausi, nes aiškiai mačiau, kad ji pati kalta. Ir ką, iš pradžių ji vis rečiau ėmė sėdėt vakarais namie, tai su draugėm kur išlėkdavo ar pan. O dar po poros savaičių pasikeitė ir jos situacija ir ji išsikraustė. Kokia laiminga buvau tą dieną. Ir dabar tą visą periodą prisimenu kaip pragarą.
Nežinau ar paguos ar suteiks vilčių tau mano istorija. Bet noriu pasakyt, kad geriau nesipriešink situacijai, o pabandyk ją priimti. Jei TB savo mamą gina ir užstoja, tai nustok ją kritikuot (tai tik taktinis sprendimas). Gal jai patinka jaust, kad jos sūnus jos klauso ir ją palaiko, be to taip ji dar reikalingesnė jaučiasi

Man tuo metu mano situacijos pasikeitimas toks nerealus atrodė, kad realiau atrodė nuosavo būsto įsigijimas. Bet reikalai pajudėjo, vos tik nustojau draugėms skųstis ir tyliai kampe kentėti, bet pradėjau gyventi savo gyvenimą, kuris man ir priklauso.
Sėkmės ir stiprybės tau

QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 18, 16:33)
aaa,balionai

keletas minteliu:
Pamėgink, kaip tau seksis gyventi gyvenimą gero žmogaus, t. y. tokio, kuris patenkintas tuo, kas jam skirta visumos, ir tuo, kad elgiasi teisingai ir yra palankiai nusiteikęs kitų atžvilgiu.
... bendravimas su nepanašiais sumaišo darną, atnaujina aistras, ir sieloje vėl supūlioja ne visiškai išgydytos silpnybės. Tačiau vienatvę ir bendravimą reikia kaitalioti ir mainyti: vienumoje ilgėsimės žmonių, draugijoje - savęs pačių. Priešybės gydis viena kitą. Vienatvė gelbsti nuo minios neapykantos, minia nuo bodėjimosi vienatve.
QUOTE(Izolda @ 2008 09 18, 18:06)
I Kauna be problemu nusiusiu, ten turim darbo filiala, kiekviena savaite ka nors siunciam, tai idesiu i siuntini, o tau beliks pasiskambint zmogui, kurio tel duosiu ir is jo atsiimt. Tinka?

Papildyta:
Rasykit man i az i kokias vietoves reikia filmo, kazka sugalvosim

QUOTE(Kaira @ 2008 09 18, 22:04)
I Kauna be problemu nusiusiu, ten turim darbo filiala, kiekviena savaite ka nors siunciam, tai idesiu i siuntini, o tau beliks pasiskambint zmogui, kurio tel duosiu ir is jo atsiimt. Tinka? 
Papildyta:

Papildyta:

Oi labai tinka, labai gerai

QUOTE(Izolda @ 2008 09 18, 22:27)
Tai tada kita savaite, nes rytoj jau penktadienis, kazin ar bus siuntiniu

Labas rytelis
šia savaite turiu šiek tiek laisvo laiko, tai va darausi power pointu teiginių sąrašiuką. Ir aptikau vieną teiginį, kurį vertėtų kartoti norint nugalėti nerimą. Kažkuri (berods Kaktusė), minėjo kad kankina ši problema
aš irgi bandau išgyvendinti iš savo gyvenimo šį jausmą... tai va, įrašau L.Hay teiginį, skirtą nugalėti nerimui 
"Myliu ir palaikau save, pasitikiu gyvenimo vyksmu. aš esu saugi".
manau verta į galvą įsikalti sau šį teiginį, ir vos tik pajutus nerimo simtomus, jį kartoti mintyse
Geros dienelės visoms

šia savaite turiu šiek tiek laisvo laiko, tai va darausi power pointu teiginių sąrašiuką. Ir aptikau vieną teiginį, kurį vertėtų kartoti norint nugalėti nerimą. Kažkuri (berods Kaktusė), minėjo kad kankina ši problema

"Myliu ir palaikau save, pasitikiu gyvenimo vyksmu. aš esu saugi".
manau verta į galvą įsikalti sau šį teiginį, ir vos tik pajutus nerimo simtomus, jį kartoti mintyse

Geros dienelės visoms

QUOTE(Takelis @ 2008 09 18, 13:33)
Ačiū, Takeli

Į dešimtuką.
Kaktuse , šaunuole tu mūsų... Tu pasieksi viską, ko sieki. Nes sieki. Kaip mes sužinotume, kad esam laimingi, jei niekada nesijaustume varganai? Kaip žinotume, kad mums linksma, jei niekada nebrauktume ašarų? Viskas, ką patiriam, ką jaučiam, ir yra mūsų gyvenimas. Nejau norėtum, kad jis būtų vien žydras ar rožinis?.. Tikriausiai ne

Ir po nakties juk visada išaušta rytas. Visada