Įkraunama...
Įkraunama...

mes esam pozityvistės :)))

QUOTE(vyssnia @ 2008 09 19, 17:06)
Sveikutės  4u.gif
va čia man truputuką užkliūna žodis noriu, nes tai kaip ir pasako, kad netiki, o nori tikėti, tas afirmacijas geriausia formuluot taip tarsi tai jau būtų realybė, taip pasąmonė greičiau priims informaciją ir aiškiai viską supras, taigi čia geriausiai tiktų:
MANO GYVENIMAS RAMUS IR KUPINAS LAIMĖS.
ir tiek, viskas aišku kai du kart du  mirksiukas.gif

vyssnia drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Ar nenorėtum į savo tikrai labai vykusią afirmaciją pridėti dar ir puikią sveikatą ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 09 19, 20:56)
vyssnia drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Ar nenorėtum į savo tikrai labai vykusią afirmaciją pridėti dar ir puikią sveikatą ax.gif ?

gal ir reikėtų, mat nesu turėjus didesnių problemų su sveikata, o jei ir užpuola koks gripas ar angina retą syki tai tiksliai žinau dėl ko, L.Hay knygoj "mylėdamas save tu būsi laimingas" gale yra išvardintos visos ligos ir priežastys dėl ko jos kyla, iki šiol tai viskas kaip pirštu į akį man atitikdavo.
Atsakyti
Ir dėl ko gi kyla tas gripas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 09 20, 09:52)
Ir dėl ko gi kyla tas gripas?  rolleyes.gif

Sveikutės smile.gif

Gripas - tai atsakas į masinius neigiamus dalykus ir įsitikinimus. Tikėjimas statistikos duomenimis.
Naujos minties pavyzdys būtų toks: " Aš esu anapus grupinių įsitikinimų ir kalendoriaus. esu laisvas nuo visokių sangrūdų ir įtakų."

..kažkaip gal painiai ši liga paaiškinta L.Hay knygoje... čia tuos statistikos duomenis suprast gal taip, kad mes tiesiog patikim kad siaučiant gripui galim susirgti ir dažniausiai susergam.. tiesiog reikėtų matyt tokį įsitikinimą pakeisti...

Man pvz šiuo metu skaudena gerlę tai dar pasiskaičiau kokią problemą tai galėtų reikšti: "Gerklė - raiškos kelias, kūrybingumo vaga. Negalėjimas kalbėti pačiam už save. Nurytas pyktis. Sustingęs kūrybiškumas. Atsisakymas keistis. Neištarti pikti žodžiai. Jausmas kad negali išreikšti savęs".

Kartotinos afirmacijos šiaip problemai panaikinti:
" Atveriu savo širdį ir apdainuoju meilės džiaugsmus smile.gif
Nieko baisaus kelti triukšmą. Aš išreiškiu save laisvai ir džiaugsmingai. Aš lengvai kalbu už save. Aš išreiškiu savo kūrybiškumą. Aš noriu keistis.
Aš atsisakau visų suvaržymų ir esu laisvas būti savimi".

4u.gif

Papildyta:

Pastebėjau tokią vieną savo savybę.. nei šiokią nei tokią... kartais labai pasibaisiu kai kuriais žmonėmis, tiesiog pasižiūriu su toooookia didele panieka..
tiesiog tas kyla spontaniškai iš vidaus, nesuvaldomai...o po to lyg ir pasijuntu kalta kad taip pagalvoju ir graužiu save...
Pvz., ką tik pastebėjau per langą išeinant iš kito namo vieną moterį.. man vaizdas toks beveik kraupus pasirodė: su cigarete dantyse, eisena kaip vyro, neprisižiūrėjus baisiai, stora kaip ... nesusivaldžiau mintyse su panieka nepasakius "O, Dieve!!!".. ir dar žinau kad ji turi mažą vaikutį...

kažin kaip man atsikratyti tokio žmonių smerkimo...? kartais pasijuntu žymiai aukščiau ir tiesiog nuo paniekos jaučiu kaip spaudimas sukyla doh.gif

bet juk nenoriu aš nieko smerkti ir niekinti... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif kaip aš šios temos pasiilgau..ir jūsų visų taip optimistiškai nusiteikusių wub.gif

imsiuosi darbo su savimi, truputuką nuklydau nuo takelio blush2.gif

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 20, 10:17)
Sveikutės smile.gif

Gripas - tai atsakas į masinius neigiamus dalykus ir įsitikinimus. Tikėjimas statistikos duomenimis.
Naujos minties pavyzdys būtų toks: " Aš esu anapus grupinių įsitikinimų ir kalendoriaus. esu laisvas nuo visokių sangrūdų ir įtakų."

..kažkaip gal painiai ši liga paaiškinta L.Hay knygoje... čia tuos statistikos duomenis suprast gal taip, kad mes tiesiog patikim kad siaučiant gripui galim susirgti ir dažniausiai susergam.. tiesiog reikėtų matyt tokį įsitikinimą pakeisti...

Ačiū, kad paaiškinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 09 20, 10:34)
Ačiū, kad paaiškinai  mirksiukas.gif

nėr už ką blush2.gif pačiai įdomu pasidarė prisiminti, tai knygą atsiverčiau... ir tuo pačiu parašiau čia smile.gif
Atsakyti
Įmetu tai, ką senokai atradau, gal dar nebuvo čia skelbta, na jei buvo tai pasikartosiu blush2.gif

Afirmacijos besimokant

* Mano atmintis veikia puikiai.
* Šiandien man mokytis yra lengva.
* Aš puikiai įsimenu perskaitytus dalykus.
* Aš galiu bet kada atgaminti tai, ką perskaičiau.
* Man pakanka lėtai suskaičiuoti iki dešimties, ir aš giliai atsipalaiduoju. 1, 2, 3....
* Aš lengvai susikoncentruoju. Mokymasis man teikia vis daugiau džiaugsmo.
* Kiekvienas mokymosi etapas teikia man vis daugiau malonumo.
* Tai, ką išmokstu, įsivaizduoju aiškiai, ryškiai ir vaizdingai.

Bendrosios afirmacijos

* Aš esu saugus. Aš esu ramus. Aš esu pilnas energijos. Mane užlieja Ramybės banga.
* Mano pasaulis nuostabus.
* Aš esu Meilė. Aš esu Šviesa, aš esu Ramybė.
* Mano gyvenimas yra nuostabus. Man puikiai sekasi.
* Dievas yra Meilė, Aš esu Meilė.
* Mano gyvenimas pilnas laimės ir džiaugsmo.

Sėkmės pritraukimas

* Viskas, ko imuosi, virsta sėkme.
* Savo sugebėjimus ir talentus aš panaudoju tokiais būdais, kurie man teikia didžiausią naudą.
* Aš esu vertas paties geriausio ir priimu tai, kas yra geriausia.
* Aš pritraukiu sėkmę į savo gyvenimą.
* Man puikiai sekasi.
* Aš atsiveriu pajamų upėms.
* Aš pasitikiu savimi.

Vairuotojų afirmacijos

* Aš pasitikiu savo aukštesniuoju Aš.
* Aš puikiai orientuojuosi. Esu susikaupęs, ramus.
* Mane veda ir globoja Dieviškoji Jėga.
* Aš laimingai pasiekiu savo kelionės tikslą.

Afirmacijos sergant

* Aš esu ramus.
* Mano kūnas sveiksta.
* Pridedu ranką ir mano kūnas nurimsta.

Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 09 20, 09:17)

Pastebėjau tokią vieną savo savybę..

deja,pastebėjau,kad ir aš tokią turiu doh.gif senos nuoskaudos,vidinis susierzinimas į kitą asmenį....bandau su tuo kovoti,mintimis siunčiu jam sėkmės,laimės,džiaugsmo srautus,susitikus tiesiog prižiūriu savo mintis,bandau rasti to žmogaus gerųjų bruožų unsure.gif

QUOTE(**SM** @ 2008 09 20, 09:54)
Įmetu tai, ką senokai atradau, gal dar nebuvo čia skelbta, na jei buvo tai pasikartosiu  blush2.gif

oooo,man patiko thumbup.gif thumbup.gif bus panaudota biggrin.gif

labas rytas,beje wub.gif
Atsakyti
Kaip įveikti baimes?

Jeigu jus kankina tam tikros baimės nenuleiskite rankų. Kaip teigia hipnotizuotojas Morrisas Terniackas: „suimkite savo gyvenimą į rankas, mėgaukitės juo ir neleiskite, kad baimės kontroliuotų jus“.

Galiausiai, jeigu pasitikite savo jėgomis ar norite jus varginančią baimę išsigydyti patys, tiesiog sėdėdami namuose, pasitelkite Bilo Tomasono metodą „Greitas fobijos eliminatorius”.

Pirmiausia, prieš pradėdami seansą, minutėlei atsisėskite, nusiraminkite, ir prisiminkite kokį nors vieną savo gyvenime patirtą momentą, kuomet jautėtės visiškai saugus/-i, ramus/-i, užtikrintas/-a.

Per visą jūsų gyvenimą turėtų būti nors viena tokia akimirka. Galbūt ji buvo tada, kai atostogavote su šeima, kai buvote maži, arba pas močiutę kaime, prie ežero.

Jei tokių akimirkų jūsų gyvenime tikrai nebuvo, tuomet situaciją išgalvokite patys, susikurkite ją savo vaizduotėje. Kai jau esate išsirinkę tą nuostabią akimirką, pabandykite prisiminti, kokioje pozoje tada sėdėjote, kokiu ritmu kvėpavote, ką užuodėte, kokius garsus girdėjote, ką matėte aplinkui, kokios spalvos vyravo.

Tada pabandykite visą tai įsivaizduoti ir panirti į šią akimirką visu kūnu. Jei jums tai pavyko, tuomet „stop“. Apsidairykite aplinkui ir įsidėmėkite 2 ar 3 daiktus, kurie yra jūsų aplinkoje.

Tada padėkite ranką taip, kad ją matytumėte ir spragtelėkite pirštais. Po spragtelėjimo vėl sugrįžkite į saugią, ramią ir užtikrintą erdvę, kurią įsivaizdavote anksčiau.

Įsitikinkite, kad jūs visiškai atsipalaidavote ir… „stop“. Vėl pažvelkite į 2 ar 3 daiktus jūsų aplinkoje. Jei šį etapą atlikote, šaunu, galime tęsti.

Dabar įsivaizduokite, kad sėdite kino teatre ir žiūrite į ekraną. Jūs sėdite pačiame salės viduryje, aplink daug žmonių ir erdvė yra pakankamai saugi. Ar įsivaizdavote?

Tuomet pradėkite įsivaizduoti, kad ekrane matote save, patekusį/-ią į paniką keliančią situaciją, kurioje yra jūsų baimės objektas.

Jūs tik stebite viską iš šalies. Tai tik filmas. Patikrinkite, ar jausmai filme, ar jausmai kino salėje yra intensyvesni. Jausmai salėje turi būti mažiau intensyvūs. Ar taip yra? Jei taip, tai puiku! Galime tęsti.

Tačiau jei jausmai yra tokie pat intensyvūs kaip ir filme, tuomet spragtelėkite pirštais ir grįžkite į saugią įsivaizduojamą erdvę. Nurimkite. Kai jau būsite pasirengę, tęskite.

Corbis/ScanpixĮsivaizduokite, kad jūs esate projektorinėje, toje patalpoje, iš kurios yra paleidžiami filmai. Tuomet ten būdami stebėkite save, sėdintį vidury kino salės ir žiūrintį į ekraną. Patikrinkite, koks yra jausmų intensyvumas palyginus su jausmais, kurie užplūdo, sėdint kino salėje ir žiūrint į ekraną.

Jausmai turėtų būti mažiau intensyvūs. Ar taip ir yra? Tuomet labai džiugu! Jei dar yra likę nors keletas nemalonių simptomų ar pojūčių, tuomet įsivaizduokite, kad esate projektorinės tarpduryje ir stebite save žiūrintį į salės vidurį iš šalies.

Jūs žinote, kad šitas „aš” stebi tą „aš”, kuris sėdi salėje ir žiūri į ekraną, kuriame rodomas filmas apie ketvirto „aš” susidūrimą su savo fobija. Ar jausmai yra kitokie, nei buvo anksčiau, kai tik pradėjote „Greitą fobijos eliminatorių”? Jei taip, tai sveikinu.

Dabar galite paplekšnoti sau per petį. Taip, taip drąsiau, pamatysite, kaip tai maloniai nuteikia.

Paskutinis žingsnis. Įsivaizduokite save ateityje, kad galvojate, kaip buvo anksčiau blogai, kaip bijojote, o dabar (įsivaizduojamoje ateityje) jūs panikos keliančio objekto visai nebebijote, galite jį liesti, būti šalia jo ir nebe patirti anksčiau kilusių nemalonių jausmų. Jei jums tai pavyko, tuomet reikia eiti ir įsitikinti tuo realiame pasaulyje.

Drąsiau! Eikite ir palieskite gyvatę, vabalą ir kitą objektą, kuris seniau keldavo paniką. Jei to greitai negalite padaryti, tuomet užsimerkite ir įsivaizduokite mintyse, kad tai darote ir nejaučiate jokios baimės. Kai tai įsivaizdavę jausitės ramūs ir saugūs, tuomet nedvejodami eikite tai atlikti gyvai. Jums tikrai pasiseks!

kaip jums toks metodas? bigsmile.gif šiandien jūs lb tylios unsure.gif
Atsakyti
ax.gif Mano skoniui metodas per ilgas.
Paprasčiau kartoti afirmacijas, teigiančias apie tavo drąsą.
Kitas būdas - iškvėpuoti baimę, transformuoti ją.
Dar kitas būdas - atsiprašyti baimės ir paleisti ją.
Man priimtinesni paprastesni variantai blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, netyčia radau tokį fainą puslapiuką ten galima afirmacijas užsisakyt, kad atsiuntinėtų kada nori, užsivest savo pasiekimų žurnalą ir dar visokių dalykėlių, pabandykit mirksiukas.gif
omuo.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyssnia: 20 rugsėjo 2008 - 22:39