Įkraunama...
Įkraunama...

mes esam pozityvistės :)))

Dirba vyras? mirksiukas.gif
Atsakyti
aha smile.gif
Atsakyti
Uj kaip gerai varom lithuania.gif
4u.gif

Net malonu žiūrėt bigsmile.gif
Kur gi visos išsilaksčiusios, negi visos prie TV ekranų serga, pozityvistės? rolleyes.gif
Atsakyti
clap.gif lithuania.gif suvarem eilini syki thumbup.gif
Atsakyti
Su pergale lithuania.gif
Atsakyti
Sveikos merginos happy.gif

Aisku visu pirma su pergale lithuania.gif

Ir labai noriu prisijungti prie jusu temos smile.gif Vakar paskaitinejau temele, tai siandien susiradau naujoj. Esu girdejusi apie pozityvuma ir pasiekimus, todel pati noriu isbandyti, nes gyvenime toks laikotarpis, kai reikia kazkaip stotis ant koju ir eit i prieki group.gif
Atsakyti
Sveika atvykus 4u.gif
Man irgi kažkada buvo sunkus laikotarpis, dabar labai džiaugiuos tuo, nes turėjau progą į viską pažvelgt kitomis akimis ir pakeist savo kvailą mąstymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyssnia: 20 rugpjūčio 2008 - 16:52
Sveikos, visos. bigsmile.gif Oho, kiek daug pozityvumo cia, liuks, kad visada taip butu. wub.gif Man siandien irgi beprotiskai fantastiskai gera diena. bigsmile.gif wub.gif wub.gif Labai gerai issimiegojau, nors ir anksti reikejo keltis, ryte mieste labai gera buvo wub.gif , toks oras, kad nei silta, nei salta buvo. cool.gif Kompas buvo "uzluzes", tai visa diena uzsiiminejau rankdarbiais (net valgyt nesinorejo lotuliukas.gif ), ech, kaip faina. wub.gif wub.gif Kaktusiuk, ir mane sudominai su ta knyga, buk gera, ikelk kokiu istrauku, aaa?. blush2.gif bigsmile.gif As turiu is biblios parsitempus to paties autoriaus knyga "Pergale", skubu baigt skaityt kitas knygas, kad pradeciau sita. bigsmile.gif Beje, kaip sekasi kartoti tekstus is knygos "Didysis pasaulio prekeivis"? g.gif hihihi.gif
skani.kava, sveika prisijungus. 4u.gif bigsmile.gif

labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama: ): 20 rugpjūčio 2008 - 21:00
QUOTE(Kaira @ 2008 08 20, 01:29)
Kur rasti internete nezinau, bet turiu ji, galiu irasyti i diska, tik kokiame mieste gyvenate?
Papildyta:
suintrigavai, rytoj bandysiu nusipirkti smile.gif

... tuoj tuoj ieskosiu "The sewcret". Aciu KAKTUSEI IR KAIRAI
KAIP SMAGU KAI YRA TIEK DAUG PUIKIU DRAUGU smile.gif)))))))))
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2008 08 20, 21:59)
Kaktusiuk, ir mane sudominai su ta knyga, buk gera, ikelk kokiu istrauku, aaa?. blush2.gif  bigsmile.gif As turiu is biblios parsitempus to paties autoriaus knyga "Pergale", skubu baigt skaityt kitas knygas, kad pradeciau sita.  bigsmile.gif Beje, kaip sekasi kartoti tekstus is knygos "Didysis pasaulio prekeivis"?  g.gif hihihi.gif

gėda man.. nebekartoju blush2.gif tai atostogos, tai kas doh.gif sakiau nuo rugsėjo reikės gal susiimt mirksiukas.gif

Dėl ištraukų - kitą dieną, nes eisiu miego mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif ,

negavau vakar tos knygos, bet vistiek kažko labai norėjosi tai nusipirkau Napoleon Hill "turtėjimo metai", tas autorius jau miręs, bet jis neva padėjęs pagrindus asmeninės sėkmės literatūrai bei pozityvaus mąstymo teorijai, tei žiūrėsiu kas ten gero

Gerų nuotaikų ir daug daug pozityvo šią dieną jums 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas, geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti