Winnona, butinai sudesiu megstamiausias istraukas, turiu pasidarius konspekteli taip pat

Tik as perskaiciau siek tiek daugiau nei puse, bet man pakako tiek, kad jausciausi gyvenime geriau

Skaitysiu toliau
Vienas draugas pasake, kad tokio pobudzio knygos yra tiesiog tam tikru zmoniu ismyslai ir tiesiog budas jiems uzsidirbti is musu, silpnu, pasimetusiu zmogiuku pinigu. Sunerimau. Pamaniau, o jeigu is tiesu...Tuomet emiau stebeti to draugo elgesi apskritai, ivairiose gyvenimo situacijose. Klaidos, kuriu buvo galima isvengti, depresija, kurios galetu ir nebuti, nelabai silti santykiai su mylimaja, jautrus mazu nesekmiu isgyvenimai...Norai, svajones, menesis po menesio ne zingsio link ju igyvendinimo...
Tas draugas daro klaidas apie kurias net nezino. Nurase puikias knygas, galejusias padeti jam isvengti daugelio klaidu, bet aisku, jei buti sito norejes.
Cia tarsi motyvacines, skatincios, pozityvistines knygos, ikvepiancios ir is tiesu padedancios pradeti noreti gyventi kitaip.
Esu keleta perskaicius, visos buvo klasiskos, paziuresiu pavadinimus, veliau parasysiu. Na bet si, apie kuria cia biski kalbam, ji tokia praktine labai, konkretus patarimai, uzduotys, istorijos...Na is tiesu puiki knyga, kuri duoda pasitikejimo savimi, motyvacijos veikti, atmerkia akis, pazadina ir kt, ir ima tik pinigus.
Papildyta:
P.s. turejau omeny vienkartini mokesti, dar isgasdinsiu
Papildyta:
[COLOR=red][B][FONT=Courier] Štai viena man labiausiai patinkančių citatų:
Gyvenimas panašus į kodinę spyną, jūsų uždavinys surasti teisingus skaičius ir teisingą jų eilės tvarką, kad galėtumėt prieiti prie visko, ko tik norite.
Na ir keletas kitų mėgstamiausių:
Negalite nieko pasisamdyti, kad už jus darytų atsispaudimus.
Turite prisiimti asmeninę atsakomybę. Negalite pakeisti aplinkybių, metų laikų, vėjo, bet galite pakeisti save.
Visi kaltinimai yra tuščias laiko gaišimas. Nors ir kiek ydų rastumėt kitame žmoguje, nors ir kiek jį kaltintumėte, jūsų tai nepakeis.
Juk neverta kopti kopėčiom iki pat viršaus tik tam, kad pamatytumėt, jog jos atremtos ne į tą sieną.