Įkraunama...
Įkraunama...

mes esam pozityvistės :)))

Sveikos, mergiotės 4u.gif Na ir šaunus gi būrelis čia jūsų susirinkęs...ar nepriimtumėt dar vienos amžinai pozityviai ir optimistiškai nusiteikusios moterytės?... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaismė @ 2008 08 24, 15:03)
Sveikos, mergiotės 4u.gif Na ir šaunus gi būrelis čia jūsų susirinkęs...ar nepriimtumėt dar vienos amžinai pozityviai ir optimistiškai nusiteikusios moterytės?... blush2.gif

Aisku priimsim, junkis. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Jau senokai skaitineju jūsų temą ir bandau iš čia semtis teigiamų emocijų. Išgyvenu labai sunku laikotarpį ( bet apie tai ne čia). Tiesiog ačiū, kad jūs esat. Jungiuosi prie jūsų 4u.gif
Atsakyti
Kuo mūsų daugiau, tuo linksmiau 4u.gif Žaisme, Sveika atvykus 4u.gif

nenuorama > tavo avataras tiesiog thumbup.gif žiūriu ir niekaip neatsižiūriu, iškart nuotaika pralinksmėja sokiai.gif yahoo.gif
Papildyta:
lelexx sveika prisijungus 4u.gif

Na ir orelis už lango doh.gif tokiu noru man tik norisi susisupti į minkštą antklodę, pasiimti puodelį karštos arbatos ir sėdėti SM forume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skani.kava @ 2008 08 24, 14:31)
Kuo mūsų daugiau, tuo linksmiau  4u.gif  Žaisme, Sveika atvykus  4u.gif

nenuorama > tavo avataras tiesiog  thumbup.gif  žiūriu ir niekaip neatsižiūriu, iškart nuotaika pralinksmėja  sokiai.gif  yahoo.gif
Papildyta:
lelexx sveika prisijungus  4u.gif 

Na ir orelis už lango  doh.gif  tokiu noru man tik norisi susisupti į minkštą antklodę, pasiimti puodelį karštos arbatos ir sėdėti SM forume  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif del avataro drinks_cheers.gif del oro smile.gif orelis ta ui ui unsure.gif send isvis mane aplinka pakrove neigiamai verysad.gif ir nieko negaliu kaltint,viska prisaukiu juk pati ar ne?
bet gyvenimas vis tiek grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noriu visiems pareikšti, kad aš save labai labai myliu wub.gif Noriu tobulėti, bendrauti, mylėti, būti mylima ir džiaugtis kartu su visais gyvenimu flirt.gif yahoo.gif

winona, neliūdėk mirksiukas.gif pasiklausyk pačios mėgstamiausios dainos ar pažiūrėk savo įspūdžių pilnas nuotraukas, įkvėpk ir nusišypsok bigsmile.gif

nepykit, kad aš čia taip, tiesiog turbūt pirmąkart gyvenime norisi išrėkti, kaip aš save myliu po ilgo ilgo engimo tease.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skani.kava @ 2008 08 24, 17:13)
Noriu visiems pareikšti, kad aš save labai labai myliu  wub.gif  Noriu tobulėti, bendrauti, mylėti, būti mylima ir džiaugtis kartu su visais gyvenimu  flirt.gif  yahoo.gif 

winona, neliūdėk  mirksiukas.gif  pasiklausyk pačios mėgstamiausios dainos ar pažiūrėk savo įspūdžių pilnas nuotraukas, įkvėpk ir nusišypsok  bigsmile.gif

nepykit, kad aš čia taip, tiesiog turbūt pirmąkart gyvenime norisi išrėkti, kaip aš save myliu po ilgo ilgo engimo  tease.gif  thumbup.gif

juk pas kiekviena pasitaiko tu dziugavimo suoru thumbup.gif reikia save myleti ir labai saunu,kad taip gerai jauties wub.gif
nuo dainu man jau blooga,send atsiklausiau jau ju bigsmile.gif cia gal dar prisideda fizinis nuovargis.et,,
Atsakyti
Skani.kava šaunuole ir mus pakrauni teigiamų emocijų.

Aš tei vakar truputuką ant savo antros pusės buvau patrikus nu žinojau, kad paskui gailėsiuos niu bet nesusivaldžiau blush2.gif blush2.gif fool.gif

Šiandien kaime įgėlė širšė ir kaip jūs manot kodėl, faktas kaip blynas prisiprašiau blush2.gif

Na viskas kaip ir normaliai jau, pasimokiau smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=7q0TUQRt3iw
labai rami daina wub.gif wub.gif wub.gif ja perpratau gal tik po keliu kartu klausymo,tokia relaksishka wub.gif wub.gif
na einu pailsesiu,paskaitysiu gal kokia miela knyga,kad atsigauciau rolleyes.gif ir tikiuos vakare cia pagrisiu,nes cia taip gera ir jauku wub.gif wub wub lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skani.kava @ 2008 08 24, 18:13)
Noriu visiems pareikšti, kad aš save labai labai myliu  wub.gif  Noriu tobulėti, bendrauti, mylėti, būti mylima ir džiaugtis kartu su visais gyvenimu  flirt.gif  yahoo.gif 

winona, neliūdėk  mirksiukas.gif  pasiklausyk pačios mėgstamiausios dainos ar pažiūrėk savo įspūdžių pilnas nuotraukas, įkvėpk ir nusišypsok  bigsmile.gif

nepykit, kad aš čia taip, tiesiog turbūt pirmąkart gyvenime norisi išrėkti, kaip aš save myliu po ilgo ilgo engimo  tease.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nereik atsiprasinet mirksiukas.gif

Smagu, kad patiko mano avataras. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 08 24, 04:35)
http://www.youtube.c...h?v=7q0TUQRt3iw
labai rami daina wub.gif  wub.gif  wub.gif ja perpratau gal tik po keliu kartu klausymo,tokia relaksishka wub.gif  wub.gif
na einu pailsesiu,paskaitysiu gal kokia miela knyga,kad atsigauciau rolleyes.gif ir tikiuos vakare cia pagrisiu,nes cia taip gera ir jauku wub.gif wub wub lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labai fainas gabaliukas.. wub.gif labai atitinka mano siandienine nuotaika..tokia truputi melancholiska..nors esu aptimiste is prigimties..kazkaip pastaruoju metu uzvalde kazkokia apatija..brr..reikia su ja susitvarkyti..
Skani kava saunuole...saunuole kad taip save myli.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 25 rugpjūčio 2008 - 11:38
Sveikos pozityvistės 4u.gif na ir ką gi jūs veikiat šią tokią rudenišką dieną? taip tylu, ramu, matyt pozityvinatės thumbup.gif

Gal ką gero atradot? gal straipsniuką, knygutę? mirksiukas.gif

ir kaip išsaugot pozityvumą tokiu oru? pasidalykit, jei galit 4u.gif
Atsakyti