Turiu kompe dar kažkokių el.knygų, pažiūrėsiu, gal dar ką įdomaus rasiu jums

QUOTE(Sufi @ 2008 08 23, 12:35)
Labai ačiū už knygas, geras rinkinukas
O Alchemikas toks trumpas?
Ten 118 psl, o aš visada galvojau, kad bent 400 psl knyga.

Alchemiko pati neskaičiau

Dar pora:
Allen Carr Lengvas būdas suvaldyti alkoholį
Allen Carr Lengvas būdas mesti rūkyti
labai aciu uz knygas, kaktuse
QUOTE(vaidile @ 2008 08 23, 13:46)
labai aciu uz knygas, kaktuse
Š.m. "Aš ir psichlogija" 3 nr. perskaičiau įdomų str. "Knygos- vaistai" ( saviugda). Labai vertas dėmesio. Jeigu kas pageidautų- galiu atsiųsti...

Kaktuse, didelis ačiū
dabar turėsiu ką skaityti
Totalimoteris> gal tada ir tu kaip Kaktusė įdėk į sendspace, o mes parsisiųsim, įdomu, koks ten skyrelis

Totalimoteris> gal tada ir tu kaip Kaktusė įdėk į sendspace, o mes parsisiųsim, įdomu, koks ten skyrelis

QUOTE(Sufi @ 2008 08 23, 12:35)
''Alchemikas'' tikrai nestora knygelė. Prieš keletą metų tą knygelę perskaičiau vienu prisėdimu. Atsimenu, taip įtraukė, kad atsitokėjau tik perskaičiusi iki galo..... vidury nakties

Kaktuse ačiū už knygas, vieną jau skaitau

Aš pradėjau "vyrai iš marso moterys iš veneros" skaityt, jau senai girdėjau daug gerų atsiliepimų apie tą knygą, bet dar nebuvau skaičius.
Vaikštau dabar isišiepus
, gi viskas taip paprasta ir elementaru, o tiek problemų kartais kyla dėl nesupratimo vienas kito, nors kai kuriuos dalykus jau išsiaiškinau iš patirties dabar pasitvirtina
Ačiū
Vaikštau dabar isišiepus

Ačiū
Aš dabar įpusėjau knygą "Vyrai iš Marso, moterys iš Veneros"
pritariu vyssniai dabar atrodo viskas žymiai paprasčiau

Eilini kart LABAS RYTAS
Vakar buvau kaime, prisikvepavau gryno oro, kad uch....
Laukuose jau kvepia rudeniu ir grybais
Matyt deguonis, taip voze per smegenis, kad atsibudau pries sauleteki - nuostabus jausmas - tokia tyla ir ramybe
Ech....
Dalinuosi su jumis savo zoleliu arbata ir pyragu

Laukuose jau kvepia rudeniu ir grybais

Dalinuosi su jumis savo zoleliu arbata ir pyragu

Labuka rytuka.
aš šiandien laaaabai haaaaapy, ką tik pasimatavau džinsus į kuriuos nebeturėjau vilties ilįst iš po gimdymo, bet pasirodo jau ilendu
Ačiū už arbatą, man net pakvipo žolelių arbata, kai perskaičiau tavo žinutę Adaya. Mes irgi lėksim į kaimą, faina būtų pagrybaut.
Niu tei ikiukas, gerų ir gražių akimirkų visoms
aš šiandien laaaabai haaaaapy, ką tik pasimatavau džinsus į kuriuos nebeturėjau vilties ilįst iš po gimdymo, bet pasirodo jau ilendu

Ačiū už arbatą, man net pakvipo žolelių arbata, kai perskaičiau tavo žinutę Adaya. Mes irgi lėksim į kaimą, faina būtų pagrybaut.
Niu tei ikiukas, gerų ir gražių akimirkų visoms