Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo nelaikymas neštumo metu

as ir pastebejau kad kuo arciau finiso tuo sunkiau sulaikyt...ypac ciaudant kosint... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2006 06 20, 01:04)
as ir pastebejau kad kuo arciau finiso tuo sunkiau sulaikyt...ypac ciaudant kosint... lotuliukas.gif  doh.gif

Oh, kaip gerai atsimenu sia problema...beveik visa nestuma atvaiksciojau su Tena iklotais blink.gif Bet po gimdymo lyg ir dingo.
Atsakyti
Nu va ir as prisidedu prie mizniuku, tik man tai ciaudant nevisada kap kap, o vot tulikas pasidare mano istikimas draugas, nes siusioti tai einu kas valanda, bet ar gi tai uzdegimas?galvojau tai gimdute pradeda spausti pusle blink.gif
Atsakyti
Sveikos mamykės, 4u.gif
noriu paklausti ar kam nors kartais nuteka po truputį šlapimas į kelnaites?
Ką tuomet jaučiat? Kaip nustatot, kad tai šlapimas, o ne vandenys?
Kiek jums savaitėlių?

Ačiū. blush2.gif
Atsakyti
P.S. Man savaime nuteka biški. blink.gif Net nečiaudant. unsure.gif
Atsakyti
yra beda as nescia tik8savaites o nebesulaikau slapimo. teko karta slapima laikyt 3val.po to karto noriu daznai slapintis pastoviai skauda besislapinant.ir vos keli laseliai priteka i pusle ir isbega lauk blush2.gif si ryta buva tragedija nespejau nueiti i wc ir viskas isbego.ar tai normalu? kaip gyditis?kur kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(nescia studente @ 2006 11 07, 12:03)
yra beda as nescia tik8savaites o nebesulaikau slapimo. teko karta slapima laikyt 3val.po to karto noriu daznai slapintis pastoviai skauda besislapinant.ir vos keli laseliai priteka i pusle ir isbega lauk blush2.gif si ryta buva tragedija nespejau nueiti i wc ir viskas isbego.ar tai normalu? kaip gyditis?kur kreiptis?

Bėda, bet ne tragedija mirksiukas.gif
Nueik pas ginekologę savo ar akušerę. Ji tikrai žinos ką daryt.
Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
as tai vienu metu pagalvojau kad vandenys nubego nors iki siol dar nesu tikra g.gif nestuke.gif
Atsakyti
Kegelio pratimai yra super dalykas, tik nereikia tiketis rezultatu per pora savaiciu. Puse metu kasdienio "triuso" mazhiausiai... Bet, mano manymu, verta pasistengi - ir del shlapimo nelaikymo, ir del kokybishkesnio sekso, ir aplamai - po gimdymo daug greichiau viskas atsistato. Skaichiau, kad senatvej slapimo nelaikymas moterims ypac daznas, taigi, verta ir del to pasistengi. Beje, gan platus tu pratimu aprashymas - http://www.tena.lt/c...en/training.htm

Ir dar. Patarimas - sustabdyti ciurksle slapinimosi metu - yra tik tam, kad zinotumete/pajaustumete, kokius raumenis norite treniruoti. Jokiu budu negalima to daryti shlapinantis daznai, nes taip dar kokia kita liga isivarysit.
Atsakyti
Atrodo ir man prasidėjo šis nemalonus laikas g.gif . Nesuprantu noriu aš į tūlika ar ne. Einu iš idėjos, nes kitaip viskas į kelnes blink.gif . viliuosi praeis ir viskas atsistatys. Spėju kad jaučiuosi kaip lelius - kelnėse šlapia, o kas buvo nežinai. Stiprybės visom nestuke.gif kovojančiom su šia bėduke.
Atsakyti
Ash tai shlapima labai sunkiai sulaikau kai lelius man i pusle spiria ar pakumshchiuoja biggrin.gif
O shiaip kolkas tik labai juokiantis reikia kojas sukryzhiuot, bet gausiau nieko nebuna...na, kolkas dar laiko iki finisho turiu, tai padetis manau pabloges biggrin.gif
Atsakyti
jo, sudėtinga problemėlė. dar žinau, kad kuo geriau ištreniruosit raumenukus šitais Kėgelio pratimais tuo mažesnė tikimybė gimdymo metu plyšti...
Atsakyti