Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

QUOTE(fanda @ 2005 07 31, 16:59)
na ir aš pagaliau nusprendžiau parsisiūsti filmų,
kadangi internetas yra takasDSL,tai prisijungiau prie ftp://hdd.takas.lt , atsisiunčiau programėlę FileZilla (čia takas rekomendavo),kuri turėtų padėti atsisiūsti filmus.
ir viskas, nežinau ką daryti toliau. sad.gif
dar tiesa ,atsidarius tą programėlę suvedu reikalaujamus duomenis ,bet man rašo ,kad sujungimas negalimas ,o kodėl nežinau sad.gif

gal galima tuos filmus tiesiog nukopijuoti, na žinote be jokių ten programėlių??? ax.gif

Aš atsisiunčiu be jokių programėlių, tiesiog spaudčiu "copy ... folder" , na, kažką panašaus ( nemoku anglų, tik daugmaž atsimenu) ir siunčiu tongue.gif . Tiesa, ne visi filmai veikia, nežinau, ar tai dėl programėlės trūkumo ar tiesiog taip yra g.gif .
Atsakyti
smile.gif+2005 08 01, 00:46-->
QUOTE(As smile.gif @ 2005 08 01, 00:46)
Aš atsisiunčiu be jokių programėlių, tiesiog spaudčiu "copy ... folder"  , na, kažką panašaus ( nemoku anglų, tik daugmaž atsimenu)  ir siunčiu  tongue.gif . Tiesa, ne visi filmai veikia, nežinau, ar tai dėl programėlės trūkumo ar tiesiog taip yra  g.gif .

Aš irgi nenaudoju jokių programų, tiesiog paprastai persikeliu į kompą ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
As naudojuosi failu atsisiuntimo programa bearshare.is ten labai greit atsiuncia viska(aisku jei netas geritas wink.gif ) ja galima atsisiusti is cia http://www_bearshare_com/
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 07 17, 16:19)
reikia filmu?
neperseniausiai radau viena toki lietuviska puslapiuka, kur duoda siustis filmus, zaidimus, programkes ir muzika, nezinau kaip jums bet man patinka smile.gif
ajsku autoriai galetu ir dazniau atnaujinti informacija bet kas dar nemate nauju filmu siulyciau paspausti cia

man jis irgi patiko, bet kai parsisiunciau zaidimuka, neledziau atidaryti, reikalauja kazkokio slaptazodzio...kas cia yr? sad.gif
parasaiu tau dar ir az
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2005 08 15, 08:31)
man jis irgi patiko, bet kai parsisiunciau zaidimuka, neledziau atidaryti, reikalauja kazkokio slaptazodzio...kas cia  yr? sad.gif
parasaiu tau dar ir  az

O tas PYMPA normaliai veikia, viskas parsisiuncia, kokybe gera, jokiu virusu?

Gal zinot geru nemokamu ftp adresu? unsure.gif

Dabar is PYMPOS bandau muzika siustis, ziuresiu, kaip seksis rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės internautės mamytės 4u.gif

Susidūriau su problemėle :
Reikia multiko, tokio senoviško, rusiško, kur mergytė labai norėjo šuniuko ir vedžiodavosi kaip šuniuką megztą pirštinę.

Labai gaila, bet neatsimenu jo pavadinimo.
Gal kuri turite savo kompiuteryje ar videotekoje šį multikėlį ar tiesiog atsimenate pavadinimą.

Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute2: 17 rugpjūčio 2005 - 07:44
Kažkada buvau supermamoj radus nuorodas iš kur galima parsisiųst titrus fimams. Bet dabar niekaip neprisimenu, kurioj vietoj tai buvo ax.gif Gal kas pamenat? O gal žinot tinklapius iš kurių tai būtų galima gaut? Būčiau labai dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.sharereactor.ru/
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 08 22, 11:47)
Kažkada buvau supermamoj radus nuorodas iš kur galima parsisiųst titrus fimams. Bet dabar niekaip neprisimenu, kurioj vietoj tai buvo  ax.gif  Gal kas pamenat? O gal žinot tinklapius iš kurių tai būtų galima gaut? Būčiau labai dėkinga  mirksiukas.gif

Subtitrai 4u.gif
Atsakyti
Merginos padėkit...
Man iš vietinio FTP filmą (700mb) siunčia 5 val. Ar čia normalu???????
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 08 26, 11:25)
Merginos padėkit...
Man iš vietinio FTP filmą (700mb) siunčia 5 val. Ar čia normalu???????

Na pas mane būna, kad siunčia ne tik 5 val, bet 7-8-9 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2005 08 26, 11:28)
Na pas mane būna, kad siunčia ne tik 5 val, bet 7-8-9  mirksiukas.gif

Cha, o aš išsprendžiau šitą reikalą tongue.gif
Filmas (~700mb) iš mūsų vietinio ftp dabar siunčiasi ~1min tongue.gif
Anksčiau ne prie to jungdavausi doh.gif
Atsakyti