Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

o man tokia problema iskilo - atsisiunciau Toma ir dzeri, vaikui. tris serija buvau parsisiuntus, paskutiniu metu trecia ziurejo, o kai pabandziau ijungti pirma ar antra, tai jau neberode, is pradziu atsirado langas Software update required ir dar ten kazko prirasyta, poo to atsiranda kitas: There is no software update available from real to support this content.
po to vel is naujo parsisiunciau pirma serija, tada po kiek laiko jau trecios neberode, nu jau nervai nelaiko doh.gif
sakykite, ka ne taip darau. parsisiunciau is vinitos serverio, paspaudziau ant failo ir jis pradejo siusti. gal po to ji reikia kazkaip irasyti, kad liktu kompe ar irasyti i CD. nu nezinau ka daryti, nesinori ta pati per ta pati siustis po kelis kartus. ir tokia kvaisa jauciuosi. cry.gif
Atsakyti
Čia viskas taip sudėtinga verysad.gif O naudojant emule tikrai didelis virusų pavojus? Jei taip tai tada aš geriau iš draugės persirašysiu, kuri turi priėjimą pri serverio.
Atsakyti
O man rašo, kad sudownloadino į temporary folder ir nieko aš nerandu visai cry.gif
Kur gi ieškot? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 10, 12:46)
O man rašo, kad sudownloadino į temporary folder ir nieko aš nerandu visai  cry.gif
Kur gi ieškot? cry.gif

Kas, ka sudownloadino? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 04 11, 07:40)
Kas, ka sudownloadino? wink.gif

tas kas siunte multiką...downloaderis, bet koks nzn. tongue.gif Dabar įsidėjau kitą - viskas gerai. Tik va aną vis tiek norėčiau suprast....Vikšrelis sako reikia nusistatyt naršyklės Options, bet kur jas rast, kad nustatyt ? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 11, 18:58)
tas kas siunte multiką...downloaderis, bet koks nzn. tongue.gif Dabar įsidėjau kitą - viskas gerai. Tik va aną vis tiek norėčiau suprast....Vikšrelis sako reikia nusistatyt naršyklės Options, bet kur jas rast, kad nustatyt ? blink.gif  biggrin.gif

Start -> Search -> For files and folders ir pagal pavadinima paieshkok.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 04 12, 08:13)
Start -> Search -> For files and folders ir pagal pavadinima paieshkok.

Nipadėjo tongue.gif
Atsakyti
yra toks neblogas puslapis kur su kaza ar emules pagalba gali atsisiusti filmu o namalauk 18seriju atsisiusi greit ir neneudodama jokios programos

stai cia http://www.korzik.ne...ews&new_topic=2
Atsakyti
gal kas žino iš kur galėčiau atsisiūsti "the ring 2" 4u.gif
Atsakyti
reikia filmu?
neperseniausiai radau viena toki lietuviska puslapiuka, kur duoda siustis filmus, zaidimus, programkes ir muzika, nezinau kaip jums bet man patinka smile.gif
ajsku autoriai galetu ir dazniau atnaujinti informacija bet kas dar nemate nauju filmu siulyciau paspausti cia
Atsakyti
QUOTE(Konsuela @ 2004 02 26, 19:17)
Įdomu, mamytės, kaip Jūs parsisiunčiat filmus. "Vinitos" Ftp (bo pas mus "Vinita" wink.gif )serverį jau išžiūrėjau, kažkada naudojausi Kazaa, ar kaip ten, bet man rekomendavo jos atsisakyti, nes labai nesaugu. Šiuo metu naudojuosi DC++. Nežinau, kartais lėtoka, kartais nieko, gal nemoku kažko... Įdomu, iš kur filmus gaunate Jūs? Gal turitu kokiu "auksinių" patarimų. wink.gif 

mes tai naudojames edonkey ir siunciames is www.zevel.ru
Atsakyti
na ir aš pagaliau nusprendžiau parsisiūsti filmų,
kadangi internetas yra takasDSL,tai prisijungiau prie ftp://hdd.takas.lt , atsisiunčiau programėlę FileZilla (čia takas rekomendavo),kuri turėtų padėti atsisiūsti filmus.
ir viskas, nežinau ką daryti toliau. sad.gif
dar tiesa ,atsidarius tą programėlę suvedu reikalaujamus duomenis ,bet man rašo ,kad sujungimas negalimas ,o kodėl nežinau sad.gif

gal galima tuos filmus tiesiog nukopijuoti, na žinote be jokių ten programėlių??? ax.gif
Atsakyti