QUOTE(Lera @ 2009 01 18, 20:11)
aha supratau , ačiū , kleckais tai kleckais , klijuosim pagal patarimus jau klijavusiu
Pagal mane dideliais lakštais patogiau, mat nereiktų tų siūlių tvarkyt (tinklelis su spec tinku). Su mano sugebėjimais, tai vakar aš vonioj gabalais dėjau, mat nepakeliu to svorio
QUOTE(Lera @ 2009 01 18, 20:25)
kažkada karusia rode tinklapi kur būna pirkt tu gipso kartono kliju, o aš yra senukuose? juk turėtu but, gal žinot pavadinimą ar pan? nerandu aš jų tinklapį , arba kainą gal pasakysit?
Aš klijavau KNAUF firmos Rotbandu. Dėjau sumaišytą gabalais ant sienos ir spaudžiau mažesniais gabalais supjaustytas plokštes. Prispausdus, aptepliojau ir šonus, kad būtų tvirčiau, tai po 30 min jau sukibę buvo
Tik reik vis
su gulsčiuku pasitikrint, ar tiesiai plokštė prispausta
QUOTE(Taira @ 2009 01 18, 20:28)
Pirkom prieš savaitę tai berods apie 26 lt,bet mes emem zalia,jis brangesnis,jums manau pakaks pilko,jai kambariuose,o virtuvej tai manau zalio reiktu
Žalias tinkamas
virtuvei ir voniai, kur yra drėgna
QUOTE(Lera @ 2009 01 18, 20:33)
preiš klijuojant juk sienų gruntuot nereikia ane? o va paskui norint tapetuot gipsa nugruntuot reikėtu?
Aš
visur gruntuoju sienas, kur tik ką tvarkau, klijuoju. Mat vis tiek padidina sukibimą

Kiek ieškojau info apie sienos paruošimą, visur tai akcentuojama!
QUOTE(Lera @ 2009 01 18, 19:31)
2, o kur pirkt yra ? senukuose? o jei tiesiog užpilt ir su kokia šluota tiesiog išmazuot ir dėt prie sienos ? galima taip?
Jei nepamiršiu, namie turiu video, kaip ten tvirtint visą plokštę iškart prie sienos. Per Youtube.com buvau radusi netyčiom, kai ieškojau info, kaip apruošiamos sienos... Bet ten jau keli darbininkai dirbo, vienam nelabai įmanoma...
Šiaip tai nemažai info sukėliau šioje naujoje temoje:
Pasidaryk pats!