Įkraunama...
Įkraunama...

Remontą darom savom rankom

QUOTE(R.A. @ 2009 01 19, 21:32)
1,Aš iškaliau po plytele su visais klijais hihihi.gif
2,Lera, pakalinėt, tai su guminiu plaktuku arba pasidedant kokį trumpą troselį prieš plaktuką padaužyt plaktuku. Tai galutinai susieina laminato lentutės wink.gif Tai gerai matosi ir pamokėlėse wink.gif

1, tai keramikines tas ir mes su viskuom , o kur buvo medines koridoriui tai liko siena su klijais doh.gif ir ką dabar daryt? ar lips tapetai? ar kažkaip šalint reikės bet kaaaaip? čia būtu nerealiai daug darbo cry.gif

2, aaa nu dabar aišku . einu mb papiorinsiu kad reikia guminio plaktuko dar doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 19 sausio 2009 - 21:36
QUOTE(Lera @ 2009 01 19, 21:35)
2, aaa nu dabar aišku . einu mb papiorinsiu kad reikia guminio plaktuko dar  doh.gif  biggrin.gif

Aš ten kaip pvz apie guminį plaktuką hihihi.gif užteksir paprasto, tik prieš sumontuotą lentelę pasidėk tokią kitą, kad nepažeistum anos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2009 01 19, 21:41)
Aš ten kaip pvz apie guminį plaktuką hihihi.gif užteksir paprasto, tik prieš sumontuotą lentelę pasidėk tokią kitą, kad nepažeistum anos tongue.gif

ot matai , aš gi viska už grina pinigą priimu , nes ką aš ten žinau juk mums visur pirmas kartas biggrin.gif gerai mb rūkyt išėjo ot bučiau apsižuoplinus su tuo guminiu plaktukų blush2.gif lotuliukas.gif ai bet man butu ne pirmas kartas , mano gyvenimo kredo apsižuoplinkk visur kur tik sugebi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai būna tokių, bet gal Amerikėj, mačiau kartą per viedeo pamokėlę ;p Bet pas mus nemačiau dar tokio... rolleyes.gif
Atsakyti
Tai amerikoj manau visko yra biggrin.gif

vis dar laukiu patarimu ką daryt su siena kuri išvaguota klijais? unsure.gif
Atsakyti
Įkeliu nutorauką, vakar vakare jau pabaigiau tvarkyt vonioj sieną tongue.gif čia matosi tik viršutinė jos dalis smile.gif

user posted image

Vakar ryte ji buvo dar tokia smile.gif

user posted image
Atsakyti
R.A kokia jus faini , kaip greit pas jus viskas vyksta bigsmile.gif kad pas mus taip... verysad.gif

dar lapus gipso reikės pjaustyt nes netelpa į liftą o į 9 aukšta neprinešiosi tiek .. taigi paskui darbelio padaugėja ...
Atsakyti
Aš čia viena.... ax.gif Ner kam man padėt unsure.gif Užėjo įkarštis pradėt tvarkytis, kad negaliu sustot hihihi.gif Kai patirties nelabai yra, todėl ir klausinėju visų aplink, meistrų, draugų, ieškau info inete, pamokėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2009 01 19, 22:30)
Aš čia viena....  ax.gif Ner kam man padėt  unsure.gif Užėjo įkarštis pradėt tvarkytis, kad negaliu sustot hihihi.gif Kai patirties nelabai yra, todėl ir klausinėju visų aplink, meistrų, draugų, ieškau info inete, pamokėlių smile.gif

nu tu tadum vabše šaunuolė blink.gif thumbup.gif

na ir aš matai visur ir aplinkui info ieškau doh.gif
Atsakyti
Čia baikės biggrin.gif Va, kai reikės plyteles klijuot, tai žaksėsiu biggrin.gif Nors pvz laminatą, tai su SB praeitais m dėjau, prisimenu ką ir kaip smile.gif O rmeonto, tai patikėk kiek reik! Vos ne visam bute.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 01 17, 22:19)
Dėl pajungimo taip: kartą patys atjungėm, kai reikėjo grindis virtuvėje šlifuoti ir lakuoti, o paskui prisijungėm, bet po ilgesnio laiko, kai reikėjo senąją viryklę atjungt ir pajungt naują, kviečiausi meistrą, nes vamzdžiai per daug laiko "apaugo", net ir meistras senosios viryklės nesugebėjo atsukt, tiesiog nupjovė vamzdį.
Apie kitą tarifą vien dėl elektrinės orkaitės niekur neteko matyt informacijos.

QUOTE(Lera @ 2009 01 17, 22:21)
supratau , ačiū ..manau be meistriuko pagalbos neapsieisim  unsure.gif

Nepatarčiau, mes kažkada irgi pasijungėm patys, ir atrodo žmogus ne pirmą ir ne antrą kartą jungęs, visai neseniai neapsikentus dujų kvapo išsikviečau 04 ir ką gi, didžiulis nutekėjimas pamatavus doh.gif o jausdavos tik retkarčiais dujų kvapas ir silpnai...
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 01 19, 20:03)
ta pakluotuka ( balta toki ane? ) dėsim ir męs bet nieko netepsim  unsure.gif  ar nieko? ar būtina?  unsure.gif

Sudėjom su broliu 3 kambarių butą per kelias dienas ax.gif nieko neklijavom niekur, tik tas paklotas ėjo ir vsio ax.gif Tiesa nusipirkit lipnios juostos plačios, kad jo laktšus suklijuot ir tą peiliuką aštrų pjaustyt.
Papildyta:
Aš čia viena....  ax.gif Ner kam man padėt  unsure.gif Užėjo įkarštis pradėt tvarkytis, kad negaliu sustot hihihi.gif Kai patirties nelabai yra, todėl ir klausinėju visų aplink, meistrų, draugų, ieškau info inete, pamokėlių smile.gif

Nu tu mergina pavarai, šaunuolė 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2009 01 19, 20:47)
Nupirkom šiandien Senukuose šaldytuvą Snaigė,kaži nieko jis,AKCIJA doh.gif

O aš kažkaip pasvarsčiau ir papirkau Liebherį, pabijojau Snaigės ar kitokių... Aišku, įlindau į kreditą, bet bent jau dėl kokybės esu tikra.

Oho, nerealiai! bigsmile.gif thumbup.gif
Suteiki man vilties, kad ir aš susiremontuosiu butą pati, nes ir man nėra kam padėt. Va, pagaliau turiu virtuvėje naują kriauklę, o pasirodo, maišytuvas buvo prastai sukomplektuotas - varžtas, laikantis visą sistemą prie kriauklės, per siauras. Dėjau maždaug tinkamą, o jis nelaiko, maišytuvas išsimakaluoja. Eisiu ryt į Senukus teisybės, t.y. gero varžto ieškot, ne problema, bet vėl gaišatis doh.gif

Tiesa, po vaikų kambario ir viso buto grindų manęs laukia vonios kapitalinis remontas, tik pati tai niekaip - vamzdžius reikia keist pirmiausia, vonią... unsure.gif
Atsakyti