Įkraunama...
Įkraunama...

Remontą darom savom rankom

Sveiki, meistrai 4u.gif cool.gif

Jau išsirinkau virtuvines plyteles, kažką tokio, kaip šios plytelės smile.gif

user posted image

user posted image

Grindis dėsiu tamsesnes, mažiau skirsis nuo laminuotų lentų, taip išskirsiu virtuvės grindis, nuo valgomojo, koridoriaus smile.gif:

user posted image

Jau pralakuotos kelis kartus OSB grindys. Reik ten kažkokį tinklelį tvirtinti g.gif Gal galit smulkiau apšviest mane? Paskui klijuosiu ant jų plyteles 0,9m nuo spintelių atstumu.

Na bet vis tiek darbai stoja, mat sienos nesutvarkytos, negaliu klijuot plyteles, kol neperves laidų doh.gif unsure.gif

Tiesa, man vakar tėtis kai tikrino razetes su tuo atsuktuvu-indikatoriom (su lempele), ar kaip jis ten vadinasi ax.gif tai abiejuose razetės skylutėse man jis švietė unsure.gif Taip turi būti?

P.s. kad nors nėr pabaigta virtuvė, bet jau paveikslą turiu! hihihi.gif na būna juk, kad tik pamatai ir įsimyli wub.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 28 sausio 2009 - 09:54
aha čia iš serijos grindų dar neturiu bet šiandien nusipirkau mediniu grindų ploviklio hihihi.gif man tai R.A tavo ir grindys ir sienos gražios bet ar tarpusavi tiks tokios spalvos? g.gif tikriausiai.. nes prie šviesių plytelių viskas tinka wub.gif

o dėl tu patarimu tai aš tyliu nes pati jų čia ateinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 01 28, 10:24)
aha čia iš serijos grindų dar neturiu bet šiandien nusipirkau mediniu grindų ploviklio hihihi.gif man tai R.A tavo ir grindys ir sienos gražios bet ar tarpusavi tiks tokios spalvos?  g.gif tikriausiai.. nes prie šviesių plytelių viskas tinka  wub.gif

o dėl tu patarimu tai aš tyliu nes pati jų čia ateinu biggrin.gif

Tai man dar keisis tos plytelės, bet maždaug norėjau parodyti, kokių noriu smile.gif Šiaip tai buvau išsirinkusi šv.persikinės sp su žalsvais elementais, tik daba neberandu kur doh.gif Va prie paveikslo man pats tas! bigsmile.gif

P.s. bet žinok, kai taip kažką anksčiau laiko nusiperki, kažkaip tada prisiverti ir tam naudojamam daiktui pirktis kitą lotuliukas.gif

Reiks dar pabaigt tvarkyt vonioj sieną, paluby per vieną plyta buvau palikusi, maniau iš virtuvės eis ortakis garų surinkėjo. Bet atkalbėjo mane, mat ten laidai eis, nebus galima tvirtinti unsure.gif Minėjo, kad yta elektriniai garų surinkėjai ir galima ten kažkokius filtrus keist, nebūtinas jiems išėjimo ortakis g.gif Na bet kai pagalvoji, gerai ir toks, vis tiek garų mažiau biggrin.gif

Jau nebegaliu ištvert, darbe ir namie pastoviai galvoju apie remontus, visas jau mano mintis užima hihihi.gif nelieka laiko net kitiems reikalams, draugams.... ax.gif
Kaip tėtis vakar sakė: nu tu duodi! hihihi.gif
Atsakyti
ane?? lotuliukas.gif aš irgi tik apie tai su vyrų ir galiu kalbėt jau vaikas sako tu gali apie kitka pakalbėt tik remontas..remontas..remooooontas..šlykštu klausyt lotuliukas.gif nu negaliu vis planuoju dėluoju mintyse ir tttt, o kas keisčiausia nereikia nieko nei drabužių nei batų nei papuošalų nesinori nieko absoliučiai viska kišu į remontą , galvoju ai pakentėsiu bet va geriau dažu , ai pakentėsiu geriau klijų tapetams ir tttt doh.gif o laikai atėjo nebūdingi man lotuliukas.gif nu vienu žodžių sergu remontomanija , kažin kai jie pasibaigs apie ką tada galvosiu? biggrin.gif

merginos ar kuri bandėt pačios vonias restauruot iš firmos kviest kainuoja 300lt , patiems nusipirkt ta emali kainuoja 45 lt , bet nedrąsu pinigų naujai voniai dabar negalim skirt , padevetu kainos mažai skiriasi nuo pigiausiu naujų tai sugalvojom laikinai nors restauruot patys, kiek laikys tiek iki to laiko jau gal ir naujai turėsim , ką manot? ar turit patirties tuo klausymu?
Atsakyti
Lera, prieš metus klausiau vieno meistrelio, tai sakė, kurie namuose restauruoja, tai nelabai ir laiko doh.gif O kur veža pas meistrus, tai ten profesionaliau apdirba, išpurškia, po kelių dienų pasiimi. Bet čia kalbėjom apie Vilnių. O ar Kaune yra, nežinau... rolleyes.gif
Atsakyti
nėra galimybės ta vonia nei išnešt nei išnešt nebent per puse perpjaut doh.gif: nu jei patys padarysim tai vistiek gi kažkiek laiko palaikys o iki tada gal kažka sugalvosim sakau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 01 28, 10:40)
ane?? lotuliukas.gif  aš irgi tik apie tai su vyrų ir galiu kalbėt jau vaikas sako tu gali apie kitka pakalbėt tik remontas..remontas..remooooontas..šlykštu klausyt  lotuliukas.gif  nu negaliu vis planuoju dėluoju mintyse ir tttt, o kas keisčiausia nereikia nieko nei drabužių nei batų nei papuošalų nesinori nieko absoliučiai viska kišu į remontą , galvoju ai pakentėsiu bet va geriau dažu , ai pakentėsiu geriau klijų tapetams ir tttt  doh.gif o laikai atėjo nebūdingi man  lotuliukas.gif  nu vienu žodžių sergu remontomanija , kažin kai jie pasibaigs apie ką tada galvosiu? biggrin.gif

merginos ar kuri bandėt pačios vonias restauruot iš firmos kviest kainuoja 300lt , patiems nusipirkt ta emali kainuoja 45 lt , bet nedrąsu pinigų naujai voniai dabar negalim skirt , padevetu kainos mažai skiriasi nuo pigiausiu naujų tai sugalvojom laikinai nors restauruot patys, kiek laikys tiek iki to laiko jau gal ir naujai turėsim , ką manot? ar turit patirties tuo klausymu?

Ir man tas pats,visos mintys apie remonta,net sapnuoju doh.gif
O apie vonia nieko negaliu pasakyt,nieko apie tai nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2009 01 23, 20:49)
Jai gerai pamenu ,tai vadinasi Balintas ąžuolas mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2009 01 28, 13:15)
Ir man tas pats,visos mintys apie remonta,net sapnuoju doh.gif

aš irgi sapnuoju biggrin.gif ne pagalvojau jei užsitęstu remontai ar pan , visos susitiksim vienoj palatoj lotuliukas.gif nu gerai viskas nenukrypstam nuo temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 01 27, 15:50)
pardavėja pasakė kad klijuojant vinilinius reikia tept lapa klijais o ten tuos iš F raidės ( negaliu prisimint kaip vadinasi) reikia tept tik sienas klijais ir klijuot sausus  unsure.gif  kažkoks naujas budas dar neišbandytas , kažin ar gerai kabina kai tik sienos išteptos? ar patogu tada klijuot?

QUOTE(Lera @ 2009 01 27, 20:26)
brangokai gaunasi ir sienas ir lapus tept , o mankažkaip nepatikimai atrodo tik siena tept kažkaip lapus patikimiau  blush2.gif  ar klijavot kuri taip kad tik sienas tept? o jei tepsim lapus tik kažkas negerai bus? :

Nugruntuotas sienas tepem klijais voleliu ir klijavom. thumbup.gif Man asmeniskai zymiai patogiau nei kad tepti gabalus klijais ir klijuoti. Nuo kaledu antri metai eina kai taip kambarys vaiko isklijuotas, laiko jokiu atplysimu. Na tik prisiminimai ne kokie apie klijavima, nes vaikas issirinko tokius "astrius" tapetus su blizguciu gabaliukais, tai as rankas nusibruzinau belygindama blush2.gif

QUOTE(R.A. @ 2009 01 27, 23:46)
Padidina sukibimą tapetų su siena smile.gif Aš prieš visus tuos sienų dailinimus gruntavau spec.gruntu smile.gif Nu galima ir Metylan klijais, nereiks papildomai pirktis wink.gif

Gruntavimui daugiau vandeniu praskiesti klijus reikia ir puikiai sake tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 28 sausio 2009 - 17:52
QUOTE(R.A. @ 2009 01 28, 11:52)
Sveiki, meistrai  4u.gif  cool.gif
Jau išsirinkau virtuvines plyteles, kažką tokio, kaip šios plytelės smile.gif
user posted image

user posted image

Grindis dėsiu tamsesnes, mažiau skirsis nuo laminuotų lentų, taip išskirsiu virtuvės grindis, nuo valgomojo, koridoriaus smile.gif:

user posted image
Jau pralakuotos kelis kartus OSB grindys. Reik ten kažkokį tinklelį tvirtinti g.gif Gal galit smulkiau apšviest mane? Paskui klijuosiu ant jų plyteles 0,9m nuo spintelių atstumu.
Na bet vis tiek darbai stoja, mat sienos nesutvarkytos, negaliu klijuot plyteles, kol neperves laidų  doh.gif  unsure.gif
Tiesa, man vakar tėtis kai tikrino razetes su tuo atsuktuvu-indikatoriom (su lempele), ar kaip jis ten vadinasi ax.gif tai abiejuose razetės skylutėse man jis švietė unsure.gif Taip turi būti?
P.s. kad nors nėr pabaigta virtuvė, bet jau paveikslą turiu! hihihi.gif na būna juk, kad tik pamatai ir įsimyli  wub.gif  cool.gif

Laba,razetes skylute turi sviest tik kazkuri viena,bet ne abi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2009 01 28, 20:48)
Laba,razetes skylute turi sviest tik kazkuri viena,bet ne abi mirksiukas.gif

Aišku.... tai čia,vadinas, blogai sujungti laidai? doh.gif Gali dėl to įvykt koks gaisras ar trumpas sujungimas? unsure.gif
Atsakyti