sveikutes, nu va parnerse vyras namo liezuvi (che che kysi gavo), o as net neisivaizduoju ka su juo daryti, padekit seimininkes helppppppp
aciu is karto , tik nepaveskit nes man siandien reikia su juo kazka jau padaryti
as pamarinuoju is vakaro. su chesnaku, druska, pipirais krapiuku. po to virti pora valandu. i vandeni dadedu druskos, lauro lapo, svoguno. tik isvirus reik nudirti oda nes kai atsala nebesilupa (svogunas nebutinas)
Pas mane nuo vakar liezuvis jau marinuojasi, virsiu ryt . Skanu ir su drebuciais pasidaryti, ir su majonezu.
taip pat galima pasidaryti karsta paprasta patiekala. Isvirta liezuvi pakepinti su svoguneliais, galima grybuku ideti, ir pabaigoje grietines ar grietineles. Su keptom bulvem labai skanu!
As kazkada buvau susidurus su panasia problema, norejosi ne siaip sau virta liezuvi su majonezu paduot, ale kazka mandriau Tai padaraiu va kaip:
liezuvis, troskintas pomidoru padaze
liezuvis
1/2 stiklines pomidoru padazo
1/2 stiklines grietines
sultinio kubelis
prieskoniu
Liezuvi verdam kaip paprastai (vandeny su prieskoniais). Isemus is vandens nulupam ir supjaustom gabaleliais (griezineliais). Is pomidoru padazo ir stiklines likusio nuoviro pagaminam padaza, sudedam liezuvio gabalelius ir troskinam ant nedideles ugnies puse valandos. Pabaigoje sudedam grietine. Skanaus
liezuvis, troskintas pomidoru padaze
liezuvis
1/2 stiklines pomidoru padazo
1/2 stiklines grietines
sultinio kubelis
prieskoniu
Liezuvi verdam kaip paprastai (vandeny su prieskoniais). Isemus is vandens nulupam ir supjaustom gabaleliais (griezineliais). Is pomidoru padazo ir stiklines likusio nuoviro pagaminam padaza, sudedam liezuvio gabalelius ir troskinam ant nedideles ugnies puse valandos. Pabaigoje sudedam grietine. Skanaus
Nuplauk,pritrink prieskoniais (druska ,pipirais,lauro lapais,cesnakais ir vienzo viskuo ko turi),palikyk kokias dvi dienas,gali ilgiau,as marinuoju iki savaites.Po to i puoda ir verdi,kol bus minkstas,trauki is puodo ir karsta nulupi,jei atsals labai sunkiai lupsis.Atsaldai ir valgai,gali valgyti karsta.Skanaus.
Teisingai Ulaa parase, kad lupti reikia butinai karsta, taip lengviau o valgyti ir majonezu ir su krienu padaziuku
Galima virti ir nemarinuota.Tada pavirus 5min,pakeisti vandeni,sudeti prieskonius ir virti.
QUOTE (roma @ 2004 03 23, 17:36) |
Galima virti ir nemarinuota.Tada pavirus 5min,pakeisti vandeni,sudeti prieskonius ir virti. |
Zinoma galima,bet man asmeniskai jis tada buna preskas,ne tai jauciasi skonis...