O as dariau liezuvio salotas
Pamarinavau liezuvi prieskoniuose,kita diena isviriau,po to nulupusi supjausciau siaudeliais,sudejau i salotine, idejau konservuotu zirneliu,(visa indeli),pakepinau svoguniuka,sudejau taippat,idejau majonezo,ismaisiau ir labai,labai skaniai suvalgem
Pamarinavau liezuvi prieskoniuose,kita diena isviriau,po to nulupusi supjausciau siaudeliais,sudejau i salotine, idejau konservuotu zirneliu,(visa indeli),pakepinau svoguniuka,sudejau taippat,idejau majonezo,ismaisiau ir labai,labai skaniai suvalgem
APVIRK , NULUPK, SUPJAUSTYK GABALIUKAIS, TADA PAKEPINK SU PRIESKONIAIS, SVOGUNU, GRYBAIS , GRYBAI NEBUTINAI, TADA DAR I PUODA IR PATROSKINK, GALE IDEK GRIETINES, DAR TRUPUTI PATROSKINK IR SKANAUS, LABAI SKANU SU RYZIAIS IR SVIEZIOM SALOTOM.
MANO CHEBRAI ANTRAM KARTUI NELIEKA.
MANO CHEBRAI ANTRAM KARTUI NELIEKA.
Aš irgi darau liežuvio salotas:
Išvirtą liežuvį supjaustyti kubeliais, žalią agurką supjaustyti kubeliais, svogūno galvą supjaustyti kubeliais(galima porą), daug krapų smulkintų pridėti, pipiriuko, druskytės ir viską užpilti majonezu. Mmmmmmmmm kaip skanu
Neturint liežuvio galima dėti minkštai virtą jautieną
Išvirtą liežuvį supjaustyti kubeliais, žalią agurką supjaustyti kubeliais, svogūno galvą supjaustyti kubeliais(galima porą), daug krapų smulkintų pridėti, pipiriuko, druskytės ir viską užpilti majonezu. Mmmmmmmmm kaip skanu
Neturint liežuvio galima dėti minkštai virtą jautieną
O aš darau liežuvį baltame padaže Pamarinuotą, išvirtą ir nuluptą liežuvį supjaustau, dedu į baltą padažą ir patroškinu apie 15 min. O padažas toks: Pakepintų miltų, vandens ir sultinio, kur virė liežuvis dar grietinėlės arba grietinės, galima papildomai prieskonių įmesti. Pakepintus miltus reikia atšaldyti, kad nepasidarytų gumulų. Vyras valgo su virtom bulvėm. Čia jam delikatesas
Siūlau tokias liežuvio salotas:
Liežuvis (supjaustome šiaudeliais)
Šviežias agurkas (griežinėliais)
Konservuoti kukurūzai
Konservuoti žirneliai
Makaronai (aišku, virti)
Mėlynas svogūnais (supjaustome plonyčiais griežinėliais)
Susmulkinti svogūnų laiškai (nebūtinai)
Viską sumaišome su majonezu, paskaniname juodaisiais pipirais, druska, turimais salotų prieskoniais ar žolelėmis. Niam niam
Liežuvis (supjaustome šiaudeliais)
Šviežias agurkas (griežinėliais)
Konservuoti kukurūzai
Konservuoti žirneliai
Makaronai (aišku, virti)
Mėlynas svogūnais (supjaustome plonyčiais griežinėliais)
Susmulkinti svogūnų laiškai (nebūtinai)
Viską sumaišome su majonezu, paskaniname juodaisiais pipirais, druska, turimais salotų prieskoniais ar žolelėmis. Niam niam
[COLOR=red]Jetau... Nu ir priraset cia taip skaniai.... Sazines neturit! Numirsiu - kaip valgyt noriu!!!!!!![SIZE=14]
Tai norit pasakyti, kad pas jus dar ir salotoms liezuvio uztenka ? Siap pas manetai jis ir isvirti nespeja
Gerai jei kelis verdi, bet jeigu tik viena, tai jis net neatsala
Gerai jei kelis verdi, bet jeigu tik viena, tai jis net neatsala
Ar kalbat apie karvių liežuvius?
Aš buvau nusipirkusi, rodos, kiaulių liežuvių... Jie minkštesni, delno dydžio. Supjausčiau gabaliukais, ir patroškinau su bulvių, morkų gabalėliais, šparaginėmis pupelėmis, į pabaigą įdėjau grietinės. Vyras gyrė kaip niekad! O kitą dieną norėjau likusius liežuvius subaigti - vėl troškinau, tik jau vietoj daržovių pomidorų pripjausčiau. Pagamintas liežuvis turi su niekuo nesulyginamą skonį!
Aš buvau nusipirkusi, rodos, kiaulių liežuvių... Jie minkštesni, delno dydžio. Supjausčiau gabaliukais, ir patroškinau su bulvių, morkų gabalėliais, šparaginėmis pupelėmis, į pabaigą įdėjau grietinės. Vyras gyrė kaip niekad! O kitą dieną norėjau likusius liežuvius subaigti - vėl troškinau, tik jau vietoj daržovių pomidorų pripjausčiau. Pagamintas liežuvis turi su niekuo nesulyginamą skonį!