Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(Artemidė @ 2008 10 23, 12:45)
Labai sunku kažką pasakyti, nes neaišku, ką reiškia tas per žemas - ar telpa į normas ar ne? Jei netelpa, tai net ir esant nedideliam nuokrypiui, vadinasi jau AFS. O šio sindromo bijoti nereikia, kai jau išsiaiškina, tai beveik visos sėkmingai išnešioja su vaistukais.

Ačiū 4u.gif rytoj galėsiu skaičiukais parašyti
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 10 23, 13:23)
Gal galetumet ir man padeti  4u.gif Buvau pas R, bet jis man nieko labai ir nepaaiskino. Pasake, kad yra AFS ir liepe gert aspirina ir kai pastosiu 6 sav. leistis vaistukus. gal galit pasakyt ar prastoki tyrimai ar ne? g.gif
1. Antikūniai prieš beta2 gliukoproteiną (anti-beta2-GPI) Ig GAM 0,422 teigiama norma <0,319
2. antikuniai prieš kardiolipiną (AKA) Ig GAM 0,371 neigiama norma <0,500
3.LA1 (s) 32,1 norma 31-44
4. La2 (S) 30,2 norma 30-38
5. APC-R (S) 94,1 norma >120
Aciu  4u.gif
Kazkiek informacijos radau, bet nieko nerandu apie (anti-beta2-GPI), gal zinot ka jis daro?

Sveikute 4u.gif
Tas beta 2 gliukoproteinas visai nedaug nukrypes nuo normos,bet gerai,kad tau paskyre ir leidziamus vaistukus.Kiek teko skaitineti,nesvarbu kurio rodiklio buna nukrypimai,vistiek gydymas tas pats.Galiu tik pasakyti pas mane teigiami kardiolipidai ,taip pat visai nedaug tenukrype nuo normos,pradzioje paskyre tik aspirina,bet man nepavyko,dabar paskirti ir leidziami,tai laukiu kada galesiu planuoti.
Beje ka reiskia beta 2 gliukoproteinas nezinau,nes as tyr dariausi KMUK,o tu Vilniuje,tai gal mergaites,kurios lankosi pas R. gales ka nors pakomentuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 23 spalio 2008 - 15:35
QUOTE(sauda @ 2008 10 23, 16:34)
Sveikute  4u.gif
Tas beta 2 gliukoproteinas visai nedaug nukrypes nuo normos,bet gerai,kad tau paskyre ir leidziamus vaistukus.Kiek teko skaitineti,nesvarbu kurio rodiklio buna nukrypimai,vistiek gydymas tas pats.Galiu tik pasakyti pas mane teigiami kardiolipidai ,taip pat visai nedaug tenukrype nuo normos,pradzioje paskyre tik aspirina,bet man nepavyko,dabar paskirti ir leidziami,tai laukiu kada galesiu planuoti.
Beje ka  reiskia  beta 2 gliukoproteinas nezinau,nes as tyr dariausi KMUK,o tu Vilniuje,tai gal mergaites,kurios lankosi pas R. gales ka nors pakomentuoti   g.gif

Aciu 4u.gif
O APCR buvo zemas pas tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuke29: 23 spalio 2008 - 15:38
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 10 23, 16:37)
Aciu  4u.gif
O APCR buvo zemas  pas tave?

Turiu tik nuorasa is KMUK ,tai ten parasytas tik mano skaiciukas ir normoje,net nezinau kokia tai norma .O ir normos KMUK bei Santariskiu visai kitokios,nuo aparatu priklauso .
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 10 23, 16:48)
Turiu tik nuorasa is  KMUK ,tai ten parasytas tik mano skaiciukas ir normoje,net nezinau kokia tai norma .O ir normos KMUK bei Santariskiu visai kitokios,nuo aparatu priklauso .

Skaiciau temuteje, kas normos skiriasi. ax.gif Pas R buvau, bet jis man nieko nepaaiskino absoliuciai. Pasake, kad vaistus leistis ir aspirina gerti. O kokia doze vaistuke reiks leistis, kai busiu nestuke.gif nepasake. doh.gif
Tai kaip supratau, pas tave tik vienas rodiklis teigiamas
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 10 23, 16:52)
Skaiciau temuteje, kas normos skiriasi.  ax.gif Pas R buvau, bet jis man nieko nepaaiskino absoliuciai. Pasake, kad vaistus leistis ir aspirina gerti. O kokia doze vaistuke reiks leistis, kai busiu  nestuke.gif nepasake.  doh.gif

na įdomiai jis tave konsultavo unsure.gif , suprantu, kad tu susijaudinusi gali ir pamiršti
Atsakyti
Skaiciau temuteje, kas normos skiriasi.  ax.gif Pas R buvau, bet jis man nieko nepaaiskino absoliuciai. Pasake, kad vaistus leistis ir aspirina gerti. O kokia doze vaistuke reiks leistis, kai busiu  nestuke.gif nepasake.  doh.gif

Rasiuke29, pasak R is viso tik kardiolipinai ir antibeta yra svarbus diagnozei, ir gydymo nustatymui, neturiu supratimo, kodel jis mane po to pasiute dar ir kitu pasidaryt, gal nebent Lupus butu ka nors parodes papildomai. o tai ACPR nieko kaip ir neitakoja g.gif
Atsakyti

Jo,pas mane tik vienas teigiamas.O kodel tau iskarto nepaskyre kokios reikes leidziamu vaistuku dozes g.gif o tu buvai su siuntimu pas ji,jei taip,tai jis tavo daktarei turejo surasyti visus atsakymus ir vastuku doziu paskyrimus,nuo kada ka vartoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 10 23, 11:48)
Sveikutes,

ateinu is abrazijos temukes, nes pasidariau tyrimus del AFS irdabar prasau jusu pagalbos  4u.gif
Kai paskambinau paklausti rezultatu, mergaite pasake, kad viskas gerai, tik Leideno faktorius per zemas. Gal jus, turincios daugiau ziniu, galit pakomentuot, a tai truputi baisu darosi? Siaip tyrima dariausi po 2,5 men po abrazijos.  unsure.gif  Ryt pasiimsiu tikslius tyrimus, bus gal lengviau pakomentuot.

Sveikute!Tai palaukim tyr.rezultatu,tada ziuresim kiek tas nukrypimas nuo normos 4u.gif

QUOTE(rasiuke29 @ 2008 10 23, 13:23)
Gal galetumet ir man padeti  4u.gif Buvau pas R, bet jis man nieko labai ir nepaaiskino. Pasake, kad yra AFS ir liepe gert aspirina ir kai pastosiu 6 sav. leistis vaistukus. gal galit pasakyt ar prastoki tyrimai ar ne? g.gif
1. Antikūniai prieš beta2 gliukoproteiną (anti-beta2-GPI) Ig GAM 0,422 teigiama norma <0,319
2. antikuniai prieš kardiolipiną (AKA) Ig GAM 0,371 neigiama norma <0,500
3.LA1 (s) 32,1 norma 31-44
4. La2 (S) 30,2 norma 30-38
5. APC-R (S) 94,1 norma >120
Aciu  4u.gif
Kazkiek informacijos radau, bet nieko nerandu apie (anti-beta2-GPI), gal zinot ka jis daro?

Mazai nukrype nuo normos.
Mano tai antikunai pries kardiolipinus norma virsijo2-3kartus(nes net 2sykius Santariskese dariau ir 1syki Kaune).
O R.turbut nera susidures su tokio faktoriaus nukrypimu nuo normos,todel ir nezinojo kaip paaiskint.
Gaila,bet as irgi nieko nezinau apie anti-beta2-GPI blush2.gif

Gal kitos merginos gales padet blush2.gif

O jus,mergaites,trik po 1persileidima turejot?Kiek savaiciu buvo?
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 10 23, 17:37)
Jo,pas mane tik vienas teigiamas.O kodel tau iskarto nepaskyre kokios reikes leidziamu vaistuku dozes  g.gif  o tu buvai su siuntimu pas ji,jei taip,tai jis tavo daktarei turejo surasyti visus atsakymus ir vastuku doziu paskyrimus,nuo kada ka vartoti  g.gif

Jis dirba tik privaciai,todel su jokiais siuntimais pas ji neinama ir jis nieko neprivalo israsyti blush2.gif .Bet paprasius tikrai israso,geras jis zmogus,bet jei pats abejoja-tai turbut nenori ir gydymo skirti.As tai ji suprantu,ka jam daryt jei nera susidures su tuom doh.gif ,jis gali nebent su A.pasitarti,nors nezinau kokie ten ju santykiai.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 23, 18:22)

Jis dirba tik privaciai,todel su jokiais siuntimais pas ji neinama ir jis nieko neprivalo israsyti  blush2.gif .Bet paprasius tikrai israso,geras jis zmogus,bet jei pats abejoja-tai turbut nenori ir gydymo skirti.As tai ji suprantu,ka jam daryt jei nera susidures su tuom  doh.gif ,jis gali nebent su A.pasitarti,nors nezinau kokie ten ju santykiai.

Aisku g.gif Tai taip iseina,pastojus reikia vel pas ji bekti del leidziamu vaistuku dozes arba vaziuoti pas A doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 10 23, 18:29)
Aisku  g.gif Tai taip iseina,pastojus reikia vel pas ji bekti del leidziamu vaistuku dozes arba vaziuoti pas A  doh.gif

Arba 3.paciai doze pasiskirt,pasikonsultavus su musu mergaitemis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 10 23, 18:33)
Arba 3.paciai doze pasiskirt,pasikonsultavus su musu mergaitemis  blush2.gif

As tai tik mintyse turejau blush2.gif smile.gif
Atsakyti