QUOTE(pupa@ @ 2008 10 23, 11:48)
Sveikutes,
ateinu is abrazijos temukes, nes pasidariau tyrimus del AFS irdabar prasau jusu pagalbos
Kai paskambinau paklausti rezultatu, mergaite pasake, kad viskas gerai, tik Leideno faktorius per zemas. Gal jus, turincios daugiau ziniu, galit pakomentuot, a tai truputi baisu darosi? Siaip tyrima dariausi po 2,5 men po abrazijos.

Ryt pasiimsiu tikslius tyrimus, bus gal lengviau pakomentuot.
Sveikute!Tai palaukim tyr.rezultatu,tada ziuresim kiek tas nukrypimas nuo normos
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 10 23, 13:23)
Gal galetumet ir man padeti

Buvau pas R, bet jis man nieko labai ir nepaaiskino. Pasake, kad yra AFS ir liepe gert aspirina ir kai pastosiu 6 sav. leistis vaistukus. gal galit pasakyt ar prastoki tyrimai ar ne?
1. Antikūniai prieš beta2 gliukoproteiną (anti-beta2-GPI) Ig GAM 0,422 teigiama norma <0,319
2. antikuniai prieš kardiolipiną (AKA) Ig GAM 0,371 neigiama norma <0,500
3.LA1 (s) 32,1 norma 31-44
4. La2 (S) 30,2 norma 30-38
5. APC-R (S) 94,1 norma >120
Aciu
Kazkiek informacijos radau, bet nieko nerandu apie (anti-beta2-GPI), gal zinot ka jis daro?
Mazai nukrype nuo normos.
Mano tai antikunai pries kardiolipinus norma virsijo2-3kartus(nes net 2sykius Santariskese dariau ir 1syki Kaune).
O R.turbut nera susidures su tokio faktoriaus nukrypimu nuo normos,todel ir nezinojo kaip paaiskint.
Gaila,bet as irgi nieko nezinau apie anti-beta2-GPI
Gal kitos merginos gales padet
O jus,mergaites,trik po 1persileidima turejot?Kiek savaiciu buvo?
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 10 23, 17:37)
Jo,pas mane tik vienas teigiamas.O kodel tau iskarto nepaskyre kokios reikes leidziamu vaistuku dozes

o tu buvai su siuntimu pas ji,jei taip,tai jis tavo daktarei turejo surasyti visus atsakymus ir vastuku doziu paskyrimus,nuo kada ka vartoti
Jis dirba tik privaciai,todel su jokiais siuntimais pas ji neinama ir jis nieko neprivalo israsyti

.Bet paprasius tikrai israso,geras jis zmogus,bet jei pats abejoja-tai turbut nenori ir gydymo skirti.As tai ji suprantu,ka jam daryt jei nera susidures su tuom

,jis gali nebent su A.pasitarti,nors nezinau kokie ten ju santykiai.