QUOTE(Sella @ 2008 10 05, 19:05)
FedeSperanza, pas mane Aka tyrimas yra neigiamas.Rezultatai tokie:
Ab Antikardiolipinas
IgG 11 (norma 0 - 23)
IgM 5 (norma 0 - 20)
Rado Lupus antikoagul.
Taip, močiutė mirė nuo trombo, susilaukė 6 vaikų.Na jei nebūtų susilaukusi vaikų, tai nebūčiau ir aš gimusi.
Ginekologė prigasdino labai, o šeimos gydytojas nebuvo taip tragiškai nusiteikęs.
Taip, dabar geriu ir skydliaukės hormoną tiroxiną.
Šiaip tromofiliją rodo šie genai (HPA, MTHFR, eterozigozė PAI, faktorius XIII)
oj tie itališki pavaidinimai, beveik nė vieno neatpažįstu... tiksliau lietuviai, kurie išverčia tas santrumpas

o pas mane Lupus neigiamas, todėl nesidomėjau, ką jis reiškia, mano buvo antikardiolipinų ir aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas teigiamas.
va, internete lietuviškai radau apie įgimtas trombofilijas, čia matyt bus atitikmuo, ką tu jau rašei:
"Šiuo metu žinomos šios paveldimos trombofilijos: antitrombinotrūkumas, C proteino trūkumas, S proteino trūkumas,Leideno V faktorius (įgimtas atsparumas aktyvintamC proteinui), faktorius II20210A, padidėjusi VIII fak-toriaus koncentracija ir kt."http://64.233.183.104/search?q=cache:Em0mCIrVHrEJ:medicina.kmu.lt/0312/0312-05l.pdf+APC-R(s)&hl=lt&ct=clnk&cd=1&gl=lt&lr=lang_lt
bet tikrai, man atrodo tavo ginekologė persistengė gąsdindama, še tau balioniukų, nepergyvenk taip
Papildyta:
QUOTE(Artemidė @ 2008 10 05, 19:23)
Kaip gyd. A. sako, Lietuvoje praktiškai nėra gydytojų nusimanančių apie AFS, taip kad paisyti jų gąsdinimų neverta,
na tik
Sella Italijoj kaip supratau....