QUOTE(Laimuze509 @ 2008 10 28, 16:16)
Sveikutės,
Užsukau į šį skyrelį ieškoti patarimo. Jau ankčšiau buvau rašiusi kaip sekėsi pirmas vizitas pas gyd. Abraitį, turumpai priminsiu: pasakė, kad po pirmo nesivystančio nėra tikslinga daryti, bet kai pasakiau,kad mums vienitelis būdas IVF ir šis neštumas buvo po IVF, tai tada nenorom parašė siuntimą tyrimams. Šendien nuėjau atsakymų, pasakė: turit tą sindromą bet aš jums gydymo neskirsiu, nes aceit paskui jūs paduosit mane į teismą, jeigu išsivystys skrandžio opa. tada aš jam sakau, aš jus ir taip paduosiu į teismą, jei jūs man neskirsit gydymo, o antras nėštumas baigsis nesivystančiu...
Parašė atsakymą šeimos gydytojai, palinkėjo malonios motinystės ir gražia forma "išspyrė" iš kabineto.... :
Gydytojo bendravimu likau "sužavėta"...
Gal bent jūs ką nors patartumėt ar galėtumėt paaiškinti..
čia tai ką parašė gydytojai ant atsakymo lapelio:
1. ACLA IgG- 35 GPC/ml (norma < 19)
2. L a/g - 31-36 -neigiamas
3. APC-R-148 (norma)
nežinau ar teisingai parašiau visus sutrumpinimus ir simbolius...
tai cia Abr... sitaip?

jooo, matyt jam menesines.
kaip sake mano gine, reikia tik paskaityti ir tureti gydymo shemas, niekas neko naujo nesugalvojo, tik tie patys vaistais skirtingose variacijose. taigi tavo pirmas punktas virsija norma beveik dvigubai. tavo VK turetu atidaryti knyga is paskaityti kaip gydoma uzsienyje ir lietuvoje. pradedi gerti aspirina arba tromboass, arba kita, kuris tausoja skrandi
http://www.100metu.l...ys/hjertemagnyl
ir manau reiks leistis vaitukus arba detis i maksti, poveikis tas pats, reikia derinti su tavo vaisingumo vaistais. dufastonu, vit E, Ca be vit D ir t.t.
tikiuosi tavo VK gine moka skaityti angliskai ir gerose santykiuose su Abr.... konferencijoje galetu pasikonsultuoti, taip padare mano gine.
sekmes tau ir nesinervuok, spjauk per peti ir toliau gyvenk.