Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas(AFS)

QUOTE(Artemidė @ 2008 10 28, 11:48)
Paprastai rekomenduojama pagerti 3 mėn. iki pastojimo, aš gėriau gal mėn. ir man užteko, bet ne visoms vieno mėnesio užtenka. Aspirinas turi būti 100 mg., paprastas būna 500 mg. todėl jis netinka, dauguma geria Trombo Ass aspiriną, jis tikrai niekam nekenkia. Aš leidausi Fraksiparin vaistukus, bet leidžiasi dar ir kitokius. Man jokių rodiklių niekas nesekė, kai kurioms lyg ir seka, bet dar nebuvo taip, kad per daug kuriai būtų suskystinę kraują, todėl, manau, jokių ten rodiklių sekti nebūtina, jei neklystu ir A. neskiria jokių papildomų tyrimų.

Aciu 4u.gif Linksmiau pasidare smile.gif
o ta Fraksiparin leistis nuo kada reikia pradeti? Kai jau pastoji?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 10 27, 23:17)
jeigu tyrimai paimti ir padaryti pradek jau dabar. jeigu ne - palauk, kol bus paimta ir tada pradek. nuo interpretacijos nekas nepasikeis, o jeigu viskas neigiama - vistiek gerk. gal pamacys.
dar nebuvau girdejus... g.gif nezinau
jeigu yra bent vienas teigiamas, tai faktas kad gerti aspirina reiks, manau ir leistis vaistukus taip pat.

tai vat pas mane viskas kaip ir normaliai tik Leideno faktorius zemesnis, todel merginos patare is kart gerti g.gif

O kaip manot, jei as gyd. A el.laiska parasyciau, jis man ka nors atsakytu? Ar pas ji tik nuvaziuoti reik, kadangi as is Vilniaus, tai labai sunku Kauna pasiekt ax.gif
Atsakyti
O kokiu produktu geriau atsisakyti? Kazkur isskaiciau, kad burokeliu vertetu, ko dar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2008 10 28, 12:01)
Aciu  4u.gif Linksmiau pasidare smile.gif
o ta Fraksiparin leistis nuo kada reikia pradeti? Kai jau pastoji?

Teoriškai, kai pamato plakančią širdelę, bet aš pradėjau anksčiau, užsienyje kurios gyvena, tai joms nuo pastojimo liepia gydytojai leistis, o A. kažkodėl nuo tada kai širdies veiklą randa. Aš pati nusprenžiau nerizikuoti ir leistis nuo pradžių, nes aspiriną buvau per trumpai naudojusi

QUOTE(pupa@ @ 2008 10 28, 12:13)
tai vat pas mane viskas kaip ir normaliai tik Leideno faktorius zemesnis, todel merginos patare is kart gerti  g.gif

O kaip manot, jei as gyd. A el.laiska parasyciau, jis man ka nors atsakytu? Ar pas ji tik nuvaziuoti reik, kadangi as is Vilniaus, tai labai sunku Kauna pasiekt  ax.gif

Su El. laiškais neprasidėk, aš pernai kai sužinojau ir parašiau, tai jis man tik atrašė,kad jam Vilniuje daryti tyimai netinka ir jis nieko negali pakomentuoti, o paskui dar jo mobilų sužinojusi paskambinau, tai išaiškino kad su vilnietėmis nenori prasidėti ir tada jau sakė, kad ir Vilniuje daryti tinka (kad tik pas jį nevažiuočiau doh.gif )

QUOTE(*fėja* @ 2008 10 28, 12:34)
O kokiu produktu geriau atsisakyti? Kazkur isskaiciau, kad burokeliu vertetu, ko dar?  ax.gif

Jei vartoji vaistus nieko papildomai atsisakyti nereikia, maitinimasis toks pats kaip ir visų nėščiųjų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 28 spalio 2008 - 12:51
QUOTE(*fėja* @ 2008 10 28, 13:34)
O kokiu produktu geriau atsisakyti? Kazkur isskaiciau, kad burokeliu vertetu, ko dar?  ax.gif

man R sakė jokių produktų niekas nežino kurie trukdytų ar padėtų.
rusų literatūroj tik išskaičiau kad skystina kraują omega rūgštys, nusipirku, bet kad va jau ir pastojau, vit A negalima padaugint, tai atidėjau geresniems laikams....

o dėl burokėlių man rodos visiškas mitas, jie tik padeda atsistatyti hemoglobinui, nežinau, gal dėl to kaip nors galvodavo, kad gali ir tirštinti...
Papildyta:
QUOTE(pupa@ @ 2008 10 28, 13:13)
tai vat pas mane viskas kaip ir normaliai tik Leideno faktorius zemesnis, todel merginos patare is kart gerti  g.gif

O kaip manot, jei as gyd. A el.laiska parasyciau, jis man ka nors atsakytu? Ar pas ji tik nuvaziuoti reik, kadangi as is Vilniaus, tai labai sunku Kauna pasiekt  ax.gif

as bandziau pries kelias savaites, man dar neatsake... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 10 28, 14:10)
man R sakė jokių produktų niekas nežino kurie trukdytų ar padėtų.
rusų literatūroj tik išskaičiau kad skystina kraują omega rūgštys, nusipirku, bet kad va jau ir pastojau, vit A negalima padaugint, tai atidėjau geresniems laikams....

o dėl burokėlių man rodos visiškas mitas, jie tik padeda atsistatyti hemoglobinui, nežinau, gal dėl to kaip nors galvodavo, kad gali ir tirštinti...
Papildyta:
as bandziau pries kelias savaites, man dar neatsake...  verysad.gif

Aisku, tai nedesiu vilciu, gal pas gyd.R uzsirasyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 10 28, 13:13)

O tu pas R. neini, jei tu is Vilniaus? As tai uzsiregistravau, ziuresiu ka pasakys, nes mano tik vienas faktorius teigiamas - antikunai pries beta2 glikoproteina 1,o jus cia daugiausia minit Leideno faktoriu ir antikunus prie kardiolipina. Niekur neradau info, ka sis vienintelis reiskia g.gif
Atsakyti
As labai atsiprasau, jei ka, uz kvaila klausima, o kas tas R. ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2008 10 28, 14:39)
As labai atsiprasau, jei ka, uz kvaila klausima, o kas tas R. ?  blush2.gif

Gyd. Rogalskis, jis privaciai Vilniuje konsultuoja. Cia kazkur buvo nurodytas jo klinikos internetinis puslapis.
Atsakyti
QUOTE(*fėja* @ 2008 10 28, 14:39)
As labai atsiprasau, jei ka, uz kvaila klausima, o kas tas R. ?  blush2.gif

Gydytojo pavarde ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 10 28, 14:35)
O tu pas R. neini, jei tu is Vilniaus? As tai uzsiregistravau, ziuresiu ka pasakys, nes mano tik vienas faktorius teigiamas - antikunai pries beta2 glikoproteina 1,o jus cia daugiausia minit Leideno faktoriu ir antikunus prie kardiolipina. Niekur neradau info, ka sis vienintelis reiskia g.gif

Tai jau galvoju, kad reiktu, nes vistiek kazkaip neramu man vis ax.gif pas mane tik Leideno faktorius per zemas, visa kita kaip ir normaliai, bet as dariausi po 2.5 men, kai reiktu anksciau ji darytis, tai ir neramu, vis uzeina chaosas biggrin.gif

O kada pas esi uzsirasiusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa@: 28 spalio 2008 - 13:52
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 10 28, 14:35)

As kazkiek ieskojau informacijos apie ta anti-beta2-glikoproteina, nes man rado si rodikli ir APCR arba Leideno faktoriu. As buvau konsultacijoje pas R, bet jis man nieko taip ir nepsake. Buk gerute, kai grisi gal galesi pasidalint, ka jis tau sake ir patare 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pupa@ @ 2008 10 28, 14:48)
Tai jau galvoju, kad reiktu, nes vistiek kazkaip neramu man vis  ax.gif pas mane tik Leideno faktorius per zemas, visa kita kaip ir normaliai, bet as dariausi po 2.5 men, kai reiktu anksciau ji darytis, tai ir neramu, vis uzeina chaosas  biggrin.gif

Kiek skaiciau sioje temoje ir kitose apie AFS. Koks bebutu faktorius ar keli gydymas yra tas pats. gert aspirina ir leistis vaistukus. Kitoms gali paskirti tik gerti aspirina. ax.gif
Atsakyti