QUOTE(Laimuze509 @ 2008 10 28, 16:16)
Sveikutės,
Užsukau į šį skyrelį ieškoti patarimo. Jau ankčšiau buvau rašiusi kaip sekėsi pirmas vizitas pas gyd. Abraitį, turumpai priminsiu: pasakė, kad po pirmo nesivystančio nėra tikslinga daryti, bet kai pasakiau,kad mums vienitelis būdas IVF ir šis neštumas buvo po IVF, tai tada nenorom parašė siuntimą tyrimams. Šendien nuėjau atsakymų, pasakė: turit tą sindromą bet aš jums gydymo neskirsiu, nes aceit paskui jūs paduosit mane į teismą, jeigu išsivystys skrandžio opa. tada aš jam sakau, aš jus ir taip paduosiu į teismą, jei jūs man neskirsit gydymo, o antras nėštumas baigsis nesivystančiu...
Parašė atsakymą šeimos gydytojai, palinkėjo malonios motinystės ir gražia forma "išspyrė" iš kabineto....
Gydytojo bendravimu likau "sužavėta"...
Gal bent jūs ką nors patartumėt ar galėtumėt paaiškinti..
čia tai ką parašė gydytojai ant atsakymo lapelio:
1. ACLA IgG- 35 GPC/ml (norma < 19)
2. L a/g - 31-36 -neigiamas
3. APC-R-148 (norma)
nežinau ar teisingai parašiau visus sutrumpinimus ir simbolius...
Nu

ir gydytojas. Tai gi cia ju darbas, kas jiems nepatinka, kad mes pas juos einame??? O tu gerai jam atsakei, saunuole

Tai nekreip demesio, jis tau parase kazkoki lapeli ir gerai, tu savo pasiekei.
Del tyrimu, tai nezinau, as pati dar zalia sioje srityje. Tik matosi, kad 1. virsija gerokai norma, taip suprantu. Tau turbut paskyre aspirina ir leistis vaistukus, kaip ir visom cia panasiai...