Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 28, 14:03)
Atspėta buvo iš pirmo spėjimo giedress thumbup.gif  4u.gif

biggrin.gif blush2.gif nors kartelį bent į tą pusę pataikiau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes.aš ir vel pas jus mirksiukas.gif darbelio dar nepabaigiau,bet tikiuosi po kokiu 2 savaičių jau pabaigti.
aš tai visada medžiaga pirkdavau lino parduotuvej prie stoties,bet nežinau kas ten per medžiaga,man iš didelio gabalo atkirbdavo,labai ji smulki.pas jus pasiskaičiau ir sužinojau,kad yra visokiu medžiagu,tai gal galetumet pasakyti,kokia geriausia iš tu aidu?užsisakynėsiu iš kasiulai?beje kažkas pirko siulu dežute iš kasiulai,gal galetumet parodyti kaip ji atrodo?ketinu ir aš isigyti,nes dabar siuliukus margarino dežutese laikau blush2.gif
Atsakyti
Labutis,

gal galetumete padeti atsisiusti angeliuku schema is cia:

http://bbs.hi-joy.co....php?tid=122577

kad ir kaip bandau, vis neina, neikertu niekaip, o taip aš jų noriu.

Galečiau nusipirkti ir žurnaliuką kur jie yra, bet tikriausiai kad Lietuvoje tokį rasti tai be šansų.

Atsakyti
QUOTE(SuperWoman @ 2008 08 28, 16:35)
Labutis,
http://bbs.hi-joy.co....php?tid=122577
kad ir kaip bandau, vis neina, neikertu niekaip, o taip aš jų noriu.

Galečiau nusipirkti ir žurnaliuką kur jie yra, bet tikriausiai kad Lietuvoje tokį rasti tai be šansų.

Tai kad ir šitam forume kažkas tokį siuvinėjo mirksiukas.gif Ir daug kas turbūt schemutę turi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SuperWoman @ 2008 08 28, 15:35)

as turiu ju schema mirksiukas.gif kur siusti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 28 rugpjūčio 2008 - 17:00
Gal kuri turit savo lobynuose šias raides? Man reiktu kokybiškesnės schemos, jei ne, tai spitrinsiu kaip nors blink.gif blink.gif
user posted image
Atsakyti
Pas mane tai košmarikas namie doh.gif MB sugalvojo siuvinėt. Vakar pabandė ir.... pagavo kablį. Tai šiandie dūzgia visą dieną, kad jam kokią kontūrinę schemą išpeščiau doh.gif Nu, reiks duot hihihi.gif
Atsakyti
manytes ka tik pradejau siuvineti ar turi itakos kaip atrodo antroji puse nes istikruju nelbai kas man ten gavosi bet namau kat turi tuti grazu tik gerojoje pseje ar taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 28, 22:08)
Pas mane tai košmarikas namie  doh.gif MB sugalvojo siuvinėt. Vakar pabandė ir.... pagavo kablį. Tai šiandie dūzgia visą dieną, kad jam kokią kontūrinę schemą išpeščiau  doh.gif Nu, reiks duot hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, lankiaus pries simta metu blush2.gif uzmetus sita riekala ax.gif ax.gif cia pora dienu ieskau, kaip viskas pasikeite ax.gif daug psl su schemom nebeveikia verysad.gif gal kas turit ar zinot, kur rast ugio matuokles is disney -na kur vini puchas, parselis, asiliukas ir t.t.??? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 29 rugpjūčio 2008 - 08:20
QUOTE(libaja @ 2008 08 28, 20:08)
Pas mane tai košmarikas namie  doh.gif MB sugalvojo siuvinėt. Vakar pabandė ir.... pagavo kablį. Tai šiandie dūzgia visą dieną, kad jam kokią kontūrinę schemą išpeščiau  doh.gif Nu, reiks duot hihihi.gif

bigsmile.gif kaip faina thumbup.gif
turėsim ir tėtį siuvinėtoją biggrin.gif 4u.gif

Man tai panelės neduoda ramybės, vis siuvinėt nori biggrin.gif didžioji tai jau nemažus darbus daro. Neseniai baigė štai šios irisus wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 08 28, 15:59)
as turiu ju schema  mirksiukas.gif  kur siusti?

Parašiau į až. Jau susipirkau visas spalvytes, dabar beliko tik medžiagytę nusipirkti ir kibti į darbą.
Atsakyti