Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Džeinė @ 2008 08 29, 09:18)
bigsmile.gif  kaip faina  thumbup.gif
turėsim ir tėtį siuvinėtoją  biggrin.gif  4u.gif

Man tai panelės neduoda ramybės, vis siuvinėt nori  biggrin.gif didžioji tai jau nemažus darbus daro. Neseniai baigė štai šios irisus  wub.gif

Oi, kaip faina, kai ne viena, kai kartu visos siuvinėsit. Šituos irisus žinau, aš iš tos pačios serijos siuvinėjau rožes, ne taip jau ir paprasta buvo. Šaunuolė tavo mergytė thumbup.gif Maniškiai tai dar tik ant plastikinės kanvos kaži ką ten pabado ir numeta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 29 rugpjūčio 2008 - 09:44
QUOTE(Džeinė @ 2008 08 29, 09:18)
Man tai panelės neduoda ramybės, vis siuvinėt nori  biggrin.gif didžioji tai jau nemažus darbus daro. Neseniai baigė štai šios irisus  wub.gif

4u.gif Labai gražūs irisai... wub.gif ax.gif
Baisi mano silpnybė gėlėms... 4u.gif

Va, baigiu šiandien savo puokštę siuvinėt ir eisiu turputį atostogų nuo siuvinėjimo, tik nežinau, kaip man čia pavyks... doh.gif
Vyras jau bumba, kad iš darbo pareinu ir dar kokias 3-4 valandas siuvinėju ir nesiilsiu, nes leliukui gali pakenkti... Bet juk skubėjau, paveiksliukas keliauja dovanų, taigi teko truputį pavargt... Man atrodo, kad vis tiek vyrą išdursiu, tikrai jau taip nesėdėsiu, eisiu tada nert vąšeliu leliukui batukus ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 29 rugpjūčio 2008 - 10:33
na ar kas atsakys iš savo patirties ar geriau aida 14 ar 16 18?
Atsakyti
Ideja pagalvelei
user posted image

Didesne nuotrauka http://maslov.zenfol.../p290577308.jpg
Atsakyti
Mergaitės, help.gif

Gal kuri turit šito siuvinio schemą? labai reikia - pakvietė į vestuves, noriu išsiuvinėti metriką ir padovanoti wub.gif
user posted image
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif
Džeinė Man tai panelės neduoda ramybės, vis siuvinėt nori biggrin.gif didžioji tai jau nemažus darbus daro. Neseniai baigė štai šios irisus wub.gif

labai gražus darbelis wub.gif

o čia mano pirmas darbelis mamai dovanu,remelis ranku darbo.
user posted image

o šita pagalvele broliukui išsiuvinejau dovanu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 08 28, 20:08)
Pas mane tai košmarikas namie  doh.gif MB sugalvojo siuvinėt. Vakar pabandė ir.... pagavo kablį. Tai šiandie dūzgia visą dieną, kad jam kokią kontūrinę schemą išpeščiau  doh.gif Nu, reiks duot hihihi.gif

MB irgi buvo uzsimanes, pasiuvinejo ir jau pasiramino lotuliukas.gif uztenka vieno siuvinetojo namie, kitaip bus bankrotas seimai lotuliukas.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2008 08 29, 11:13)
Gal kuri turit šito siuvinio schemą? labai reikia - pakvietė į vestuves, noriu išsiuvinėti metriką ir padovanoti wub.gif

turiu, kur siust?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 08 29, 12:26)
turiu, kur siust?

Vajetus bigsmile.gif oi kaip gerai bigsmile.gif
sandra_maciuliene@yahoo.com dėkinga labai labai notworthy.gif
Atsakyti
ech, senai jau cia lankiausi unsure.gif vat, uztad parodysiu, ka per ta laika nuveikiau... aisku, nedaug mano siuvinejamas darbas pajudejo, bet.. blush2.gif ...vat cia...
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 08 29, 11:28)
Vajetus bigsmile.gif oi kaip gerai bigsmile.gif

issiunciau mirksiukas.gif

QUOTE(sandrul @ 2008 08 29, 11:36)
ech, senai jau cia lankiausi  unsure.gif  vat, uztad parodysiu, ka per ta laika nuveikiau... aisku, nedaug mano siuvinejamas darbas pajudejo, bet..  blush2.gif  ...vat cia...

woooow, koks grozis bus wub.gif ir jau kiek daug jo iveikei thumbup.gif
Papildyta:
parodysiu ir as savo vilku procesa, puse jau iveikta karsta.gif

user posted image
Atsakyti
sandrul ech, senai jau cia lankiausi unsure.gif vat, uztad parodysiu, ka per ta laika nuveikiau... aisku, nedaug mano siuvinejamas darbas pajudejo, bet.. blush2.gif

labai gražus darbelis bus wub.gif
astulia parodysiu ir as savo vilku procesa, puse jau iveikta karsta.gif

kiek daug jau išsiuvinejai thumbup.gif kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 08 29, 12:49)
issiunciau  mirksiukas.gif

Gavau, ačiūūū aciuks.gif

Vilkai nerealūs bigsmile.gif

Sandrul, labai gražus darbas tavo wub.gif
Atsakyti