Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

[quote=RSebes,2008 09 05, 12:18]
pabandyk paieskot http://cafe-noir.gallery.ru/?albums=1 cia gal rasi... ten daug geru darbeliu yra thumbup.gif
Papildyta:

Aičiū,labai gražių darbelių yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 09 05, 11:39)
noriu pasidalint savo mazais darbeliais smile.gif tik iki galo nesutvarkyti dar  blush2.gif
user posted image
user posted image

labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 09 05, 12:39)
noriu pasidalint savo mazais darbeliais smile.gif tik iki galo nesutvarkyti dar  blush2.gif
user posted image
user posted image

Labai grazus darbeliai, Man lb patinka tas ziemos faizdinys, ziema namuose butu faina pasikabinti, puikiai nuteiktu wub.gif o drambliai irgi grazus, as turiu schema kur trys drambliai pareina is pievu, sakiau gal kada issisiuvinesiu rolleyes.gif Drambliai juk nesa laime mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va ir as ireminau savo zveja brunette.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 05 rugsėjo 2008 - 12:28
QUOTE(etaeta @ 2008 09 05, 11:27)
Na va ir as ireminau savo zveja  brunette.gif
user posted image

labai grazu thumbup.gif grazus remeliai smile.gif na ir pats darbelis ne ka prastesnis blush2.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
aha, sako kad drambliai nesa laime, tik juos reikia padet kad uodega butu atsukta y pagrindines duris, tai neiseina laime is namu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 05, 12:27)
Na va ir as ireminau savo zveja  brunette.gif

labai kruopstus darbelis thumbup.gif man visi is sitos serijos labai grazus, tik pati vis dar nesiryztu ju imtis ant tokios smulkios medziagos doh.gif
Atsakyti
Rsebes, aha sita zinau, kai buvau jaunesne truputi, tai lb domejaus dramliais ir induizmu. Namuose pas tevu laikydavau ant palanges drambliu 7 niu eile. gal ir sekesi tada rolleyes.gif lotuliukas.gif

etaeta, grazus remelis mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje norejau paklausti kaip jus moterys siuv inejat ant lino kryzeliu? man tai atrodo velniskai sudetinga unsure.gif noreciau pabandyti ant lino, bet pasiziuriu iskiaute, issigastu ir padedu y lentyna doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 09 05, 13:31)
Beje norejau paklausti kaip jus moterys siuv inejat ant lino kryzeliu? man tai atrodo velniskai sudetinga unsure.gif  noreciau pabandyti ant lino, bet pasiziuriu iskiaute, issigastu ir padedu y lentyna doh.gif  lotuliukas.gif

Tai tikiuosi, kad tu žiūri ne į lietuvišką tankaus audimo paprastą liną, o į liną, skirtą siuvinėjimui hihihi.gif nes ant to paprastojo lietuviško (ir dargi tamsiai rudo) esu siuvinėjusi, bet velniškai sunku ir kryžiukai nelygūs rolleyes.gif o ant siuvinėjimo lino siuvinėt - vienas smagumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 09 05, 15:34)
Tai tikiuosi, kad tu žiūri ne į lietuvišką tankaus audimo paprastą liną, o į liną, skirtą siuvinėjimui hihihi.gif nes ant to paprastojo lietuviško (ir dargi tamsiai rudo) esu siuvinėjusi, bet velniškai sunku ir kryžiukai nelygūs  rolleyes.gif o ant siuvinėjimo lino siuvinėt - vienas smagumas  thumbup.gif

kokia as atsilikus nuo gyvenimo pazangaus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif yra dar ir toks linas? as tai y paprasta poterius kalbedavau fool.gif jis brangus? kur jo galima isigyti? gal GA?
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 09 05, 13:39)
kokia as atsilikus nuo gyvenimo pazangaus doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  yra dar ir toks linas? as tai y paprasta poterius kalbedavau fool.gif jis brangus? kur jo galima isigyti? gal GA?

būna GA, būna www.kasiulai.lt rolleyes.gif
Atsakyti
jei nebutu sunku gal gali tiksliau nurodyti nuorida, nes as tenai angliskai nesigaudau blush2.gif visiskas nulis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 09 05, 13:57)
jei nebutu sunku gal gali tiksliau nurodyti nuorida, nes as tenai angliskai nesigaudau blush2.gif  visiskas nulis blink.gif

nu kasiulai.lt šiaip lietuviškas puslapis lotuliukas.gif tik vėlevėlę Lietuvos paspausk ir viskas lietuviškai bus doh.gif
Atsakyti