Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

[quote=RSebes,2008 09 05, 11:39]
noriu pasidalint savo mazais darbeliais smile.gif tik iki galo nesutvarkyti dar blush2.gif

Labutis,
Tu, RSebes, tikra saunuole! Tavo paveiksliukai - pasaka!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 05 rugsėjo 2008 - 17:14
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 05, 16:14)
Etaeta - nuostabus žvejas  thumbup.gif  Te - tau prizas už tokį dailų darbą ir puikų apipavidalinimą first.gif
Ketinau jį siuvinėti, bet pamačiau kažkieno išsiuvinėtą ir man jis visai nepasirodė gražus. Tačiau taviškis - puikus. Galgi tikrai reikės jį išsisiuvinėt  g.gif  ax.gif
Merginos - necituokite paveikslėlių, nes siaubingai užsišiukšlina puslapiai  blink.gif

Dekui dekui uz dovana bigsmile.gif Labai smagu girdeti, kad patiko, man jis irgi labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 09 05, 13:27)
Na va ir as ireminau savo zveja  brunette.gif

wub.gif labai gražutis žvejys ir rėmelis labai puikus thumbup.gif
mano planuose jis nr. 2 ax.gif
ant kokio lino siuvinėta?

QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 05, 16:22)
O ant lino siuvinėti išties didžiulis malonumas, o ir darbas atrodo daug dailiau nei ant kanvos siuvinėtas.

pastebėjau, bet pati nebandžiau blush2.gif

gal galite pasakyti, ar kasiulai visi linai skirti siųvinėjimui? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, nutariau kates pagalve issiuvineti tokiu paveiksliuku biggrin.gif

user posted image

bet schema atsisiunciau xsd... su kokia programa si faila galiu atidaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nagaiciai @ 2008 09 05, 19:33)
Merginos, nutariau kates pagalve issiuvineti tokiu paveiksliuku biggrin.gif

bet schema atsisiunciau xsd... su kokia programa si faila galiu atidaryti?  g.gif

arba Pattern Viewer, arba Pattern Maker Viewer. Niekaip nepamenu kur katras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 05, 19:26)
wub.gif labai gražutis žvejys ir rėmelis labai puikus thumbup.gif
mano planuose jis nr. 2 ax.gif
ant kokio lino siuvinėta?
pastebėjau, bet pati nebandžiau blush2.gif

gal galite pasakyti, ar kasiulai visi linai skirti siųvinėjimui? blush2.gif

Kiek zinau visi linai skirti siuvinejimui, o as siuvinejau ant natural lino (32)
Atsakyti

arba Pattern Viewer, arba Pattern Maker Viewer. Niekaip nepamenu kur katras doh.gif
[/quote]
atsisiunciau, bet neatsidaro su siomis programomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(nagaiciai @ 2008 09 05, 20:36)
atsisiunciau, bet neatsidaro su siomis programomis  g.gif

vadinas, schemoj klaida verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperWoman @ 2008 09 05, 16:41)

Puikus paveikslas thumbup.gif gal galit pasakyt kokio dydzio gaunas issiuvinejus g.gif ir kaip iziuret tokia smulkia shema g.gif gal yra kur nors stambiau parodyta ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 09 05, 18:40)
Puikus paveikslas thumbup.gif gal galit pasakyt kokio dydzio gaunas issiuvinejus  g.gif ir kaip iziuret tokia smulkia shema g.gif gal yra kur nors stambiau parodyta ACIU 4u.gif

Man irgi labai gražus paveikslas. Dar vis tyrineju jo schemutę book.gif
Atsiuntė man viena forumietė iš šitos temos schemutę, jinai ryškesnė yra. jei nori parašyk į až elektroninį paštą, galėsiu persiūsti. Schemutėje nuodyta kad jo dydis turėtų būti 47,17 x 17,60. Siuvinėjama ant Aida 14, kreminės spalvos.
Atsakyti
QUOTE(SuperWoman @ 2008 09 05, 21:10)
Siuvinėjama ant Aida 14, kreminės spalvos.

Manau, kad gali būti ir balta, nes visas fonas užsisiuvinėja mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri turit nuorodu i picasa albuma, kur yra ornamentu schemos 4u.gif
Atsakyti