Įkraunama...
Įkraunama...

Ką Dievas sujungė...

QUOTE(Luknė @ 2009 01 10, 21:35)
Tik skristi atveju ...

turbut isvis reiketu pamirst apie vyrus, meile ir santuoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 01 10, 20:47)
turbut isvis reiketu pamirst apie vyrus, meile ir santuoka  verysad.gif

Esi arti tiesos (tavo atveju). 4u.gif

Tik Meilė - žymiai platesnė sąvoka.
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 01 10, 22:47)

Kaip tik galvoti apie meilę ir santuoką, tik apie vyrus geriau galvoti vienaskaita, kam jie tau visi, juk ieškai vieno mirksiukas.gif ...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luknė: 10 sausio 2009 - 21:09

Manau, kad nereikėtų taip liūdnai. Kai įsipainioji į tokius santykius - tikrai ne vidutinio proto reikia, kad liktų sočios visos pusės. Gyvenimas tuo ir gražus, kad jis nenuspėjamas. Žmogus, kuris atrodo be galo svarbus šiandien, po kurio laiko tokiu gali nebebūti. Labai gerai būtų kiek įmanoma mažinti pyktį, priekaištus ne tik kitam žmogui, bet ir sau. Nekaltinkit nei savęs, nei to vyro. Dabar jau yra kaip yra. Turit dukrelę - leiskit jai su tėčiu bendrauti ir šiukštu, nieko bloga apie tėtį niekada nesakykit. Jei keisit save, bandysit nedejuoti, o priimti tai, ką jums skyrė gyvenimas - sunkumai mažės. Ateis momentas, kai nebesinorės verkti, o norėsis džiaugtis.

Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2009 01 10, 21:07)
Kaip tik galvoti apie meilę ir santuoką, tik apie vyrus geriau galvoti vienaskaita, kam jie tau visi, juk ieškai vieno mirksiukas.gif  ...?

Aha, jinai išsispręs savo problemas, o vaikas, kurį ji paleido į pasaulį, - tik priedas prie jos ,,laimingo'' gyvenimo. g.gif Ir į kurią lentynėlę reikės ,,padėti'' vaiko tėvelį? Kiek vaikas jų turės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2009 01 10, 22:07)
Kaip tik galvoti apie meilę ir santuoką, tik apie vyrus geriau galvoti vienaskaita, kam jie tau visi, juk ieškai vieno mirksiukas.gif  ...?

lotuliukas.gif ieskojau ir pameciau
Papildyta:
QUOTE(Simense @ 2009 01 10, 22:13)
Aha, jinai išsispręs savo problemas, o vaikas, kurį ji paleido į pasaulį, - tik priedas prie jos ,,laimingo'' gyvenimo.  g.gif Ir į kurią lentynėlę reikės ,,padėti'' vaiko tėvelį? Kiek vaikas jų turės?  g.gif

o i kuria lentynele dabar man det savo vaika?
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2009 01 10, 20:10)
O kas gali žinoti koks yra tinkamas žmogus? Vienas netinkamas dažniausiai iškeičiamas į tinkamesnį. Tačiau po kelių metų  pasirodo, jog ir tas netinkamas...

labai svarbu taikyti sau asmeninę prievartą... Tiesą sakant, toje prievartoje nėra jokio blogio, netgi nėra kančios. Joje yra suvokimas, kad priėmei sprendimą gyventi su tuo žmogumi ir turėti su juo vaikų.

tik pats žmogus.. netinkamas keičiamas į tinkamą, ne į tinkamesnį... tai yra paieškos, savo puselės gali ieškot kad ir iki 50 metų, bet geriau gyvent vienam, negu kankintis su netinkamu žmogumi..

QUOTE(Luknė @ 2009 01 10, 20:35)
Tik skristi atveju nematau apsisprendimo ir sukurtos šeimos, juolab, kad vyras jau turi kitą žmoną ir vaiką. Manau čia buvo ne sprendimas gyventi kartu ir turėti vaikų, o tik klaidos ir neatsakingumas. Dabar matau tik vieną išeitį - susivokti savyje, palikti vyrą su kuriuo ji nemato ateities (juolab, kad ir jis nemato ateities su ja) ir kitą kartą atsakingiau žiūrėti į šeimą, meilę ir žmonių tarpusavio santykius. Nekartoti klaidų. Pirma spręsti, o tik paskui veikti. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku

nu nu nu,Dievas sukūrė vyrą ir moterį, kad jie būtų kartu smile.gif tikrai dar rasi savo meilę, kuri dalinsis su tavim vargais ir rūpesčiais, žiūrės ne į tave, o ta pačia kryptimi su tavim, kuriam bus tiek pat kiek ir tau svarbi su tavim santuoka, šeima, tų pačių vertybių puoselėjimas...

QUOTE(Simense @ 2009 01 10, 21:13)
Ir į kurią lentynėlę reikės ,,padėti'' vaiko tėvelį? Kiek vaikas jų turės?  g.gif

nuo paties vaiko tėvo priklausys, kiek jis tėvų turės mirksiukas.gif mano tėvas atveždavo alimentus prie namo, paskambindavo mamai, kad jin išeitų į lauką, paduodavo ir jokio noro nors pasimatyt su manim nereikšdavo, taip kad mano tėvu būti nenorėjo, todėl turėjau kitą... juk ne tas tėvas, kuris pradėjo, o kuris užaugino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 01 10, 21:31)

Nepametei. Bet sužinojai tai, kad ,,daiktas'', kurį tu suradai, pasirodo, jau turi savo ,,šeimininką''. (Čia kaip su kokiu automobiliu - nusipirkai, o pasirodė, kad jis vogtas. Tenka grąžint savininkui, o pinigai jau prarasti.) verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(skristi @ 2009 01 10, 21:31)

Niekur nedėt. Tu nuo jo neatsiskiri. (Nebent vaiką pasiimtų auginti tėvelis.)
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 10, 23:13)
Aha, jinai išsispręs savo problemas, o vaikas, kurį ji paleido į pasaulį, - tik priedas prie jos ,,laimingo'' gyvenimo.  g.gif Ir į kurią lentynėlę reikės ,,padėti'' vaiko tėvelį? Kiek vaikas jų turės?  g.gif

Savo problemas ji privalo išspręsti, kad jos netaptų jos vaiko problemomis. Vaikas ne priedas jos laimingo gyvenimo, o dalis tos laimės. Vardan vaiko tolimesnį savo gyvenimą ji privalo labiau apgalvoti, atsakingiau elgtis ir spręsti. O tėvelių vaikas negali turėti daugiau kaip vieno. Linkiu, kad skristi surastų tą, kuris tikrai būtų jos, jis taptų vaikui tikru ramsčiu, globėju, bet tikrasis tėvas visuomet ir bus tėvas.

QUOTE(skristi @ 2009 01 10, 23:31)
Papildyta:

Jei ieškojai ir radai tai kodėl pametei? O jei neradai, kam ėmei? Bet jei jau viskas taip susiklostė - rask sprendimą ir nustok blaškytis. Kam atneš laimę tavo savigrauža? Tu savo likimo kalvis, ko negali ištaisyti, tą paversk puošmena.. 4u.gif

Vaikus motinos glaudžia prie širdies, o ne deda į lentyną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luknė: 10 sausio 2009 - 21:43
QUOTE(zuzla @ 2009 01 10, 21:35)
nuo paties vaiko tėvo priklausys, kiek jis tėvų turės mirksiukas.gif mano tėvas atveždavo alimentus prie namo, paskambindavo mamai, kad jin išeitų į lauką, paduodavo ir jokio noro nors pasimatyt su manim nereikšdavo, taip kad mano tėvu būti nenorėjo, todėl turėjau kitą... juk ne tas tėvas, kuris pradėjo, o kuris užaugino mirksiukas.gif

Ne tik nuo tėvo, bet ir nuo motinos.

Tavo atveju, teisingai jau ir kunigai pastebėję (čia iš Skristi nurodytų straipsnelių), kad tikrasis tėvas dažnai - tik pajamų šaltinis. verysad.gif

Šitas tėvas augina.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2009 01 10, 22:41)
Vaikus motinos glaudžia prie širdies, o ne deda į lentyną.

Visada jai sakau, kad ji yra geriausia, kas galejo nutikti mano gyvenime.
Tik populiariai kalbant apie visas tas lentynas - kaip man reikes jai paaiskinti, kad nesukuriau sheimos su jos tevu? Arba - pvz. jei sukurciau kita?
Papildyta:
QUOTE(Simense @ 2009 01 10, 22:45)
Šitas tėvas augina.

Taip, jis is ties labai myli ir rupinasi savo dukrele. Tevas jis geras. Nors... sunku man ir paciai ka sakyti - issiskyres jis grizo is svetimos salies i LT. Ten liko jo pirmasis vaikas g.gif Nepamirsta, skambina, per metus keliskart pasiima i LT, keliskart pats ten vaziuoja darbo reikalais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 01 10, 21:45)
Ne tik nuo tėvo, bet ir nuo motinos.

Tavo atveju, teisingai jau ir kunigai pastebėję (čia iš Skristi nurodytų straipsnelių), kad tikrasis tėvas dažnai - tik pajamų šaltinis.  verysad.gif

Šitas tėvas augina.

būti tėvu priklauso tik nuo tėvo!

kaip augina? kartą į dvi savaites lauke pastumdydamas vežimėlį? man greičiau atrodo, kad jis iš tų, kur "pajamų šaltinis"...
Atsakyti