Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologinės problemos

Gali, bet jei per 1-2 dienas išskyros nepraeis, pasirodykite gydytojui.
Atsakyti
laba diena,

esu nescia 6 savaites, ir po to kai suzinojau, jog nescia pradejo skaudeti maksti sueities metu. Tepinelis darytas pries pusmeti buvo geras. zinau, kad tai ne psichologine problema, nes gydytojas mane uztikrino, jog lytiniai santykiai niekaip nepakenks mano vaikeliui, be to, vyras yra tikrai atsargus..
skauda labiau maksties pradzioje, net ne skauda, bet tiesiog nemalonu.. o i lytiniu santykiu pabaiga, kaip ir praeina.
ar gali buti, kad pasigavau infekcija?
Atsakyti
Į infekciją nelabai panašu. Greičiausiai dėl pasikeitusio hormoninio fono nepakankamai sudrėksta įeiga į makštį. Pabandykite panaudoti liubrikantą.
Atsakyti
Dar karta su tom isskyrom...
Noriu dar karta jus sutrukdyti,nes cia uzsienyje jiems atrodo,kad tai normalu,priesingai nei atrodo man.Mat is TEN begantis skystis(issyros turetu but) super skystas..Jis toks,kaip,kad kitom nestukem begantis priespienis is krutu..prisigalvoju,kad gal cia plyso koks tai vaisiaus vandenu maiselis...kvapo jokio.perstejimo irgi jokio.Bet ar gali buti sitokios skystos?...kartais pajauciu begant per koja,o kartais pagaunu lasa pati...
Padekit prasau...nes nerimas kankina juodai...
Atsakyti
Išskyros nėštumo metu dėl hormoninių pokyčių gali būti visai kitokios negu nesilaukiančiai. Nepanašu, kad tai vaisiaius vandenys. Jie būna visiškai bespalviai, skaidrūs, ir kiekis jų žymiai didesnis.
Atsakyti
Laba diena
Norėčiau pasiteirauti. Man paskutinės mėnesinės buvo 11.10 pastoti galėjau tik 24-28 dienom, nes po paskutinių mėnesinių iki 24 dienos santykių nebuvo. Norėčiau žinoti kelinta man savaitė ir šiandien man truputuką tepliojo iš ryto šviesiai rudom išskyrom ir visą laiką maudžia pilvą (kartais mažiau kartais daugiau), maudimas prasidėjo kai tik turėjo būti mėnesinės apie 9 dieną.
Atsakyti
Turėtų būti 5 sav.Tačiau, jeigu įra kraujingų išskyrų, būtinai pasirodykite gydytojui.
Atsakyti
Laba diena
kaip ir rašiau kad man tepliojo, bet tai nebuvo kraujingas tepliojimas. man tik iš ryto pasirodė šviesiai rusvos išskyros ir viskas, daugiau jų nebuvo nei šiandien nei vakar. O pradėjo mausti pilvo apačią ar tai nėra blogai. Man virš 4 sav.nėštumas
Buvau pas daktarę bet ji sakė kad nieko nėra blogo. Norėčiau sužinoti ir Jūsų nuomone iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Maudimą pilvo apačioje jaučia labai daug nėščiūjų. Tai visiškai normalu, nes keičiasi hormoninis fonas, auga gimda, tempiami jos raiščiai.
Atsakyti
Laba diena, gerbiama gydytoja,

visų pirma noriu padėkoti, kad visąlaik taip greitai visos sulaukiame atsakymų į mums taip rūpimus, gal kartais ir įkyrius klausimus 4u.gif

Man rūpi štai kas: esu nėščia jau 38 savaitės, periodiškai lankausi poliklinikoje pas ginekologę. Per visą nėštumo laiką NĖ KARTO nebuvau apžiūrėta "ant kėdės". Gal be reikalo jaudinuosi? Ar tai nėra svarbu, t.y. sekti gimdos kaklelio būklę, galbūt net kokį nors atsidarymą įvertinti ir pan.? Ar privalu apžiūrėti tada, kai atsiranda kokios nors problemos, nusiskundimai? Kokia turi būti (yra) gydytojų praktika? Man toks klausimas iškilo po to, kai vieną dieną radau įrašus ties grafa "gimdos kaklelio būklės įvertinimas", kur tiesiog "iš dangaus" nusileidę skaičiai, įvertinimas 8, 20 ir 30 nėštumo savaitę blink.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Iš tiesų, esant normaliai nėštumo eigai šis tyrimas nieko per daug ir nereiškia.Tačiau priimta, nėštumo metu, porą kartų įvertinti gimdos kaklelio būklę.
Aš manau, kad bent kartą apžiūrėti kaklelį būtina vien jau tam, kad galėtume įvertinti, ar nėra kažkokių patologinių pokyčių. Tai galima padaryti ir makštinių skėtiklių pagalba. Manau, kad Jūsų gydytoja taip ir padarė, imdama Jums tepinėlį.
Atsakyti
sveiki.esu nėščia 2,5mėn.susirgau pienlige(tiksliai žinau,nes ir per pirmą nestuke.gif sirgau).Kokiais vaistais gydoma čia,Lietuvoje ir gal žinot kiek kainuoja?
Dėkoju už atsakymą(laukčiau greito).
Atsakyti