Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

gerai yra sakoma, kad kiek nereikalingu daiktu/dovanu buna suzinai tik per gimtadieni doh.gif (na cia galiotu ir kitas sventes).
kiek teko girdet atiduot nera gerai, tai nei dovanoju, nei kam atiduodu. Jei tai koks nereikalingas daigciukas anksciau ar veliau jis atsiduria siukslineje ar kur giliai nusikisa ax.gif
ypac ner kur det suvenyrus, ju tiek daug kad... doh.gif
ir kai kuriuos ismest gaila ir deti nera kur doh.gif
todel as uz dovanu cekius, galbut paprasta/banalu, bet bent jau zinai kad ne veltui bus padovanota smile.gif
Atsakyti
mane irgi erzina kai dovanoja visokias statuleles ir kitokius s....s. sakau jau geriau jei nezinai ka dovanoti, atnestu geliu ir bonke
Atsakyti
As visas netikusias dovanas(kvepalus,papuosalus,suvenyrus,neidomias knygas) dukrai atiduodu.Ji jau tikrai zinos kaip jas savo zaidimams pritaikyti smile.gif
O viena karta MB nusprende mane nustebinti ir padovanojo geliu... siaip sau be progos wub.gif Viskas butu liuks, bet tos geles buvo tokios geltonos(nezinau pavadinimo)ilgametes,kur ant kapu sodina doh.gif
Na as kaip dekinga zmona,imerkiau ta''grozi''i vandeni ir miegamajame pastaciau prie lovos arciau vyro.Is ryto girdziu MB atsikele,pavaiksciojo po kambari lyg kazka ieskotu,vel atsigule ir klausia:''Klausyk, o kodel pas mus kambary kaip karste kvepia?'' lotuliukas.gif
Atsakyti
na aš taip pat daznokai netikusiu dovanu gaunu doh.gif. Blogiausia, kad būtent nuo artimųjų ir būna pacios kvailiausios. doh.gif Visokie molinukai, kvepalai, tik tulikui dezodoruot biggrin.gif , o pati kvailiausia tai nuo draugo mano gimtadienio proga buvo thumbup.gif . Žodžiu, kažkada mes po miesta vaikštinejam, ir kaip tyčia labai daug paneliu eina su apnuogintu pilvu, ir auskaru bamboj. MB pradeda seiletis kaip jam gražu, ir klausia ar man gražu... Na, sakau gražu labai, bet tik iš mandagumo taip pasakiau protest.gif blush2.gif , esu ten visokiu istoriju iš pažystamų girdejus, mama medike nepataria ir pan. Beto labai skausmo bijau, ir tikrai nelabai paciai sušviestu vertis blink.gif blush2.gif .
Ką jūs manot, gimtadienio proga gaunu čekį, kuriame yra kvietimas įsiverti auskara į bambą, grožio salone Izidė. doh.gif po Šiai dienai su auskariuku, bet baimes buvo ir nervu tai oj oj oj doctor.gif flirt.gif protest.gif
Atsakyti
Visokius kvailokus suvenyrus išnešu į darbą- ar į mano kabinetą, ar kolegei prisigadina....
Kvepalų man niekas nedovanoja, išskyrus MB, o jis jau žino, ką pirkti.
Dukra šiaip dar padeda atsikratyti visokiom atliekom ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2008 08 23, 00:55)
(as ta sarasa darausi visus metus - tiesiog kai uzsimanau ko nors, rasau i ta sarasa, jei pati nusiperku - isbraukiu). Net mano dukryte toki sarasa turi rolleyes.gif
O pries sventes padarau saraso kopiju ir tiems, kam aktualu, isdalinu.

blink.gif lotuliukas.gif oi, nežinau, kas būtų, jei kartu su kvietimu į draugės ar sesers, bendradarbės gimtadienį, gaučiau ir tvarkingai atšviestą prašomų dovanų sąrašą bigsmile.gif
tai visi pas tave pasidžiaugt atėję turi dovanas neštis? bigsmile.gif

QUOTE(pikkolo @ 2008 09 05, 09:56)
bet Tai jai per brangu pasirodė, tai padovanojo laikrodį-obuolį. Nu nėr kur kišt. Nei laikas matosi (labai mažas), nei tinka jis mums. Bet ir išmest ar padovanot negali, atsimins kad dovanojo.

tai jei toks mažas, ir dar obuolys, gi virtuvėj prie druskinės pastatai, nieks nė nepastebės jo, išskyrus anytą biggrin.gif visi bus apsispakajinę, o tu galėsi jį kaip žadintuvą naudot, kad žinotum, kada kokia višta iškepė rolleyes.gif

Atsakyti
O as nepatikusias dovanas metu lauk. Man pastoviai erdves trukumas, tai jei dar apsikrauciau vazelem, zvakidem, statulelem ir t.t. tai isvis kvepuot nebutu kuo smile.gif BEt turiu vienus kvepalus gautus pries koki 10 metu, nuo labai tuo metu myleto vaikino.. Smirdi jie man. Bet negaliu ismesti ir tiek. Taip ir guli spintoj.. smile.gif O su anyta tai buna taip - va koki rankinuka nusipirkau, ar grazus? nu nesakysi jai kad baisus.. Pasakai is mandagumo, kad grazus (galu gale jie kartais buna visai normalus, betmusu amziaus skirtumas 35 metai doh.gif ), tai pareiskia - DOVANOJU lotuliukas.gif Na ir tada pasitelkusi visus komunikacinius gebejimus bandai issisukti nuo "dovanos"... bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gifsmile.gif+2008 09 05, 18:05-->
QUOTE(juna:)smile.gifsmile.gif @ 2008 09 05, 18:05)
As visas netikusias dovanas(kvepalus,papuosalus,suvenyrus,neidomias knygas) dukrai atiduodu.Ji jau tikrai zinos kaip jas savo zaidimams pritaikyti smile.gif
O viena karta MB nusprende mane nustebinti ir padovanojo geliu... siaip sau be progos wub.gif Viskas butu liuks, bet tos geles buvo tokios geltonos(nezinau pavadinimo)ilgametes,kur ant kapu sodina  doh.gif 
Na as kaip dekinga zmona,imerkiau ta''grozi''i vandeni ir miegamajame pastaciau prie lovos arciau vyro.Is ryto girdziu MB atsikele,pavaiksciojo po kambari lyg kazka ieskotu,vel atsigule ir klausia:''Klausyk, o kodel pas mus kambary kaip karste kvepia?''  lotuliukas.gif

cia tai geras prajuokino biggrin.gif
bet tuo paciu prisiminiau, kad ir tetis mamai kazka panasaus su tom gelem buvo "iskretes" doh.gif zinoma nezinodamas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O aš turiu vyresnę seserį, kuri man kiekvieną gimtadienį padovanoja kokią nesąmonę. Vienais metais gavau nedidelį plasmasinį arklį biggrin.gif (nžnau kaip ji susiprotėjo man tokį padovanot). Paskesniais metais plastikinę varlytę į kurią galima įdėti du pieštukus, per Kalėdas-du plastikinius (ar iš poliuretano) "ant uolos sutūpusius balandžius su gelėm", dar iš jos esu gavusi dirbtinių gėlių. Ji niekados manęs neklausia ko aš norėčiau dovanų, o aš jai visada sakau, kad nieko man nedovanotų, nes aš viso turiu biggrin.gif, visas tokias dovanas aš išmečiau be gailesčio ir gėdos.
Atsakyti
QUOTE(torpeda @ 2008 09 06, 09:40)
O aš turiu vyresnę seserį, kuri man kiekvieną gimtadienį padovanoja kokią nesąmonę. Vienais metais gavau nedidelį plasmasinį arklį biggrin.gif (nžnau kaip ji susiprotėjo man tokį padovanot). Paskesniais metais plastikinę varlytę į kurią galima įdėti du pieštukus, per Kalėdas-du plastikinius (ar iš poliuretano) "ant uolos sutūpusius balandžius su gelėm", dar iš jos esu gavusi dirbtinių gėlių. Ji niekados manęs neklausia ko aš norėčiau dovanų, o aš jai visada sakau, kad nieko man nedovanotų, nes aš viso turiu biggrin.gif, visas tokias dovanas aš išmečiau be gailesčio ir gėdos.

tai cia panasiai kaip mano sese (mazesne dar kai buvo) gavo plastikine karve biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nuo pusbrolio doh.gif
bet kaip skaudziai suregavo, mat pagalvojo, kad cia namiokai, kad ji karve ar kazkas panasaus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2008 09 05, 23:28)
O su anyta tai buna taip - va koki rankinuka nusipirkau, ar grazus? nu nesakysi jai kad baisus.. Pasakai is mandagumo, kad grazus (galu gale jie kartais buna visai normalus, betmusu amziaus skirtumas 35 metai  doh.gif ), tai pareiskia - DOVANOJU  lotuliukas.gif Na ir tada pasitelkusi visus komunikacinius gebejimus bandai issisukti nuo "dovanos"...  bigsmile.gif

O tu savo mamai tą rankinuką nunešk mirksiukas.gif
Atsakyti
Netikuias dovanas išmetu rolleyes.gif
Atsakyti