Netikusias dovanas ismetu be gailescio,nes tik vieta namuose uzima ir dulkes renka arba kam nors tiesiog atiduodu,jei tam zmogui reikia ar patinka

QUOTE(VaNilline @ 2008 09 05, 16:54)
sakau jau geriau jei nezinai ka dovanoti, atnestu geliu ir bonke
Mes su vyru kaip nelabai geriantys, tai tokių dovanų pilna spinta. Ir kiekvieną kartą kartojam visiem, kad neneštų stipriųjų gėrimų, nes niekas jų negers, bet kažkaip niekas to negirdi.
Arba išmetu, arba, jei tai dovana nuo brangaus žmogaus, tai įkišu kur toli toli, giliai giliai ...
Dazniausiai netikusias dovanas gaunu nuo anytos
Labiausiai isimintina buvo dovana Kaledoms-tai pedkelnes uz 5 lt ir dar svarbiausia 4 dydis(nors as nesioju 2 dydi).
Nei juoktis, nei verkti gavus tokia dovanele-nors dydis butu tikes
Savo mamai atidaviau as jas...

Labiausiai isimintina buvo dovana Kaledoms-tai pedkelnes uz 5 lt ir dar svarbiausia 4 dydis(nors as nesioju 2 dydi).

Netikusias dovanas išmetu

QUOTE(pikkolo @ 2008 09 08, 14:55)
Mes su vyru kaip nelabai geriantys, tai tokių dovanų pilna spinta. Ir kiekvieną kartą kartojam visiem, kad neneštų stipriųjų gėrimų, nes niekas jų negers, bet kažkaip niekas to negirdi.
Turiu itarima, kad tokios dovanos taip ir sukasi ratu

Tai buvo gal prieš kokius 8-10 metų, bet pamenu kaip vienas pažįstamas dėdė, buvo kaip šeimos draugas dovanų gimimo dienos proga gavo 8 sieninius laikrodžius, tai juokėsi kad dabar gali ant kiekvienos sienos po laikrodį pasikabint ir nereikės net galvos pasukti norint sužinoti kiek valandų. O mano teta, tai gaudama dovanas jau iškart mąsto, kam kurią perdovanos
Čia bent pati taip sakė man kažkada kai dar maža buvau

QUOTE(scorpioneeee @ 2008 09 08, 17:29)
Tai buvo gal prieš kokius 8-10 metų, bet pamenu kaip vienas pažįstamas dėdė, buvo kaip šeimos draugas dovanų gimimo dienos proga gavo 8 sieninius laikrodžius, tai juokėsi kad dabar gali ant kiekvienos sienos po laikrodį pasikabint ir nereikės net galvos pasukti norint sužinoti kiek valandų. O mano teta, tai gaudama dovanas jau iškart mąsto, kam kurią perdovanos
Čia bent pati taip sakė man kažkada kai dar maža buvau 

tai cia kaip mano mama, kad per savo 40-desimtmeti gavo du lygintuvus, dvi keptuves karstiems sumustiniams

netikusias dovanas uzkisu kazkur nematomon vieton, bet po kurio laiko kai darau generaline
lekia i siukslyna

QUOTE(Ribytė @ 2008 09 05, 20:42)

tai visi pas tave pasidžiaugt atėję turi dovanas neštis?

:
o tu sveikinti zmogaus su tusciomis rankomis?.
Liuks ideja - reikes kada isbandyti. Dazniausiai vyras iszyzia ausis su klausimu ka dovanoti ir kaip tycia kai tik paklausia visos reikalingos idejos is galvos isgaruoja.
Prisimenu ,kai pries 8metus,vyras Kaledomd nupirko kvepalus skirtus kokiu 50metu moterelei,o man tuo metu buvo kiek virs 20
,o kvapas
,na,bet "pasidziaugiau",o kvepalai isgaravo pas mano mama
,po tiekos metu kai issikalbejom paie dovanas,pasakiau savo nuomone,jis nustebo,sako - o,ka galvojau geri kvepalai,brangus,labai perkami - nu,o sakau kvapas ??????
Siaip nereikalingis daiktus metu lauk,gal ne is kart,be ismetu,nemegstu apsikraut.
Oi,dar blogiausiu dovanu sarase visada atsiranda monksti zaislai,kuriuos kasnors sugalvoja atnest man vaikams

Siaip nereikalingis daiktus metu lauk,gal ne is kart,be ismetu,nemegstu apsikraut.
Oi,dar blogiausiu dovanu sarase visada atsiranda monksti zaislai,kuriuos kasnors sugalvoja atnest man vaikams