Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Netikusias dovanas ismetu be gailescio,nes tik vieta namuose uzima ir dulkes renka arba kam nors tiesiog atiduodu,jei tam zmogui reikia ar patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 09 05, 16:54)
sakau jau geriau jei nezinai ka dovanoti, atnestu geliu ir bonke

Mes su vyru kaip nelabai geriantys, tai tokių dovanų pilna spinta. Ir kiekvieną kartą kartojam visiem, kad neneštų stipriųjų gėrimų, nes niekas jų negers, bet kažkaip niekas to negirdi.
Atsakyti
Arba išmetu, arba, jei tai dovana nuo brangaus žmogaus, tai įkišu kur toli toli, giliai giliai ...
Atsakyti
Dazniausiai netikusias dovanas gaunu nuo anytos doh.gif
Labiausiai isimintina buvo dovana Kaledoms-tai pedkelnes uz 5 lt ir dar svarbiausia 4 dydis(nors as nesioju 2 dydi). doh.gif lotuliukas.gif Nei juoktis, nei verkti gavus tokia dovanele-nors dydis butu tikes ax.gif Savo mamai atidaviau as jas...
Atsakyti
Netikusias dovanas išmetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 08, 14:55)
Mes su vyru kaip nelabai geriantys, tai tokių dovanų pilna spinta. Ir kiekvieną kartą kartojam visiem, kad neneštų stipriųjų gėrimų, nes niekas jų negers, bet kažkaip niekas to negirdi.

Turiu itarima, kad tokios dovanos taip ir sukasi ratu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Pas mus situacija panasi. Jei gaunu dedu i bara ir stovi stovi... Tada patys jei kur nors einam tai paimam viena is tokiu uzsistovejusiu ir nesam kitiem. blush2.gif
Atsakyti
Tai buvo gal prieš kokius 8-10 metų, bet pamenu kaip vienas pažįstamas dėdė, buvo kaip šeimos draugas dovanų gimimo dienos proga gavo 8 sieninius laikrodžius, tai juokėsi kad dabar gali ant kiekvienos sienos po laikrodį pasikabint ir nereikės net galvos pasukti norint sužinoti kiek valandų. O mano teta, tai gaudama dovanas jau iškart mąsto, kam kurią perdovanos biggrin.gif Čia bent pati taip sakė man kažkada kai dar maža buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 09 08, 17:29)
Tai buvo gal prieš kokius 8-10 metų, bet pamenu kaip vienas pažįstamas dėdė, buvo kaip šeimos draugas dovanų gimimo dienos proga gavo 8 sieninius laikrodžius, tai juokėsi kad dabar gali ant kiekvienos sienos po laikrodį pasikabint ir nereikės net galvos pasukti norint sužinoti kiek valandų. O mano teta, tai gaudama dovanas jau iškart mąsto, kam kurią perdovanos biggrin.gif Čia bent pati taip sakė man kažkada kai dar maža buvau smile.gif

tai cia kaip mano mama, kad per savo 40-desimtmeti gavo du lygintuvus, dvi keptuves karstiems sumustiniams doh.gif doh.gif
Atsakyti
netikusias dovanas uzkisu kazkur nematomon vieton, bet po kurio laiko kai darau generaline biggrin.gif lekia i siukslyna rolleyes.gif
Atsakyti
Tokiu dovanu beveik nebegaunam. Visos dovanos vokeliuose lotuliukas.gif
Kai gaudavom, koki s...., atiduodavom kam nors prie progos arba ismesdavom po kiek laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribytė @ 2008 09 05, 20:42)
blink.gif  lotuliukas.gif  oi, nežinau, kas būtų, jei kartu su kvietimu į draugės ar sesers, bendradarbės gimtadienį, gaučiau ir tvarkingai atšviestą prašomų dovanų sąrašą bigsmile.gif
tai visi pas tave pasidžiaugt atėję turi dovanas neštis? bigsmile.gif
:

o tu sveikinti zmogaus su tusciomis rankomis?.

Liuks ideja - reikes kada isbandyti. Dazniausiai vyras iszyzia ausis su klausimu ka dovanoti ir kaip tycia kai tik paklausia visos reikalingos idejos is galvos isgaruoja.
Atsakyti
Prisimenu ,kai pries 8metus,vyras Kaledomd nupirko kvepalus skirtus kokiu 50metu moterelei,o man tuo metu buvo kiek virs 20 doh.gif ,o kvapas gun_bandana.gif ,na,bet "pasidziaugiau",o kvepalai isgaravo pas mano mama smile.gif ,po tiekos metu kai issikalbejom paie dovanas,pasakiau savo nuomone,jis nustebo,sako - o,ka galvojau geri kvepalai,brangus,labai perkami - nu,o sakau kvapas ??????
Siaip nereikalingis daiktus metu lauk,gal ne is kart,be ismetu,nemegstu apsikraut.
Oi,dar blogiausiu dovanu sarase visada atsiranda monksti zaislai,kuriuos kasnors sugalvoja atnest man vaikams doh.gif
Atsakyti