Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

Jei randu kam reikia - atiduodu, jei ne - ismetu rolleyes.gif
tik gerai kad gal tik kelis kartus esu gavusi tokiu dovanu biggrin.gif
Atsakyti
o man tai kzk sazine neleidzia net blogiausios dovanos ismest blush2.gif ...kaip mociute visad sakydavo, dovanotam arkliui i dantis neziuri...tai matyt taip ir uzaugino pas mane ta sazines kirmeliuka biggrin.gif , uztat geriau kur uzkisu, nei ismetu ax.gif
Atsakyti
na,as asmeniskai nesu gavusi daug niekam tikusiu dovanu.paskutini karta gavau per mazus batelius,tai atidaviau sesei blush2.gif o siaip tai gaila butu ismesti.juk,kaip sakoma,dovanotam arkliui i dantis neziurima biggrin.gif
Atsakyti
viską kas man nereikalinga ir nepavojinga mažam vaikui, atiduodu žaisti dukrytei rolleyes.gif
Atsakyti
Kvepalai, papuošalai, paveikslai
Atsakyti
Man apskritai keista, kaip zmonem ateina i galva dovanoti kveplus ar pan.dalykus gerai jo nepazistant? g.gif Juk kas vienam gali kvepeti, kitam visai atvirksciai-jei jau sprendi ka nors tokio dovanoti, tai geriau dovanu ceki parfumerijos parduotuven, nei neaisku kokius kvepalus.
Nemegstu gauti dovanu pliusiniu zaislu - lyg man penki metai butu blink.gif Darau isimti tik meskuciams ir tik is vieno zmogaus wub.gif Turim tradicija - kur bekeliauja, parveza man meskuti is tos salies bigsmile.gif
Nepatinka gauti dovanu knygu - daznai buna ne mano skonio.Ir dulka lentynose paskui..
As dovanodama ka nors zmogui, stengiuosi, kad tai butu naudingas daiktas - kad ir koks imantrus virtuves rakandas. Juk yra daiktu, kuriu tiesiog negali leisti sau nusipirkti "siaip", be progos, o gauti tokius dovanu - labai smagu thumbup.gif
Atsakyti
man labiausiai netikusios dovanos yra suvenyriniai menkniekiai, kurie paskui tik dulka lentynose-ner naudos, vieta uzima, bet ismesti gaila ax.gif
Atsakyti
man šiurpą kelia įvairūs molinukai - drambliukai, avinukai, ežiukai, grybukai ir pan.... Išmest jų neišmetu, bet ir į lentynas nestatau, o vežu į kaimą pas mamą, ten kraunu į tokią didelę dėžę palėpėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 09 26, 14:09)
As dovanodama ka nors zmogui, stengiuosi, kad tai butu naudingas daiktas - kad ir koks imantrus virtuves rakandas. Juk yra daiktu, kuriu tiesiog negali leisti sau nusipirkti "siaip", be progos, o gauti tokius dovanu - labai smagu  thumbup.gif

draugai vestuvių proga gavo indą alyvuogėms. na, kažkoks specialus labai jau. abu negali pakęst alyvuogių biggrin.gif
oi, sunku šiais laikais su tom dovanom. patiems artimiausiems tiesiog pasakau, ko noriu. su sese per gimtadienius darom taip: išvardinam kokias 5 dovanas, kurių norėtumėm. dovanojanti pusė pasirenka, ką dovanoti. ir reikalinga, ir šioks toks "siurprizas" išlieka. dovanų "ne į temą" gaunu vis mažiau, bet pasitaiko, ypač per šv. Kalėdas. išmetu, atiduodu arba palieku "sandėliuotis" tėvų namuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 27 rugsėjo 2008 - 12:37
aš iš savo buvusiojo gavau masažinį diržą - anksčiau reklamuodavo tokius, kur užsidedi ant pilvo, vibruoja, svorį mest padeda doh.gif gavau tai gavau - nu ką, sportuosim. bet tą diržą pasroviai dėdavosi mano ex, nes matai jis tam ir pirko, kad išbandyt, nes jam dažnai nugarą skauda blink.gif

paskui dar gera dovana buvo nuo kito buvusiojo. jis apie ją dar man užuominas laidė. "maža maža". "geltona""man labai brangi" - nu aišku, aš jau įsisvajojusi buvau belekiek wub.gif
nu ir gavau. gėda net sakyti. geltonos spalvos 2 cnt dydžio apgraužtą trintuką blush2.gif dinozauro formos.
dar nuo to paties trintukinio draugo gavau dovanų jo vaikystės meškiną be akies. įsiuvau aš tą akį. tik kai skyrėmės, meškiną atsiėmė verysad.gif tai galvoju, gal nuvažiuot sagos pareikalaut? biggrin.gif (ai, dar kad nekiltų klausimų - kai mes draugavom, abiems jau buvo 18+, nu bet dovanos vis tiek įdomios)

o šiaip bendrai tai nekenčiu statulėlių, vazelių, puodų bliūdų. ir paskutiniu metu dažniausiai pasakau, ko norėčiau dovanų. geriausia man dovana - puodelis. nes labai greit išsidaužo jie pas mus, niekada nebūna per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 09 27, 16:57)

paskui dar gera dovana buvo nuo kito buvusiojo. jis apie ją dar man užuominas laidė. "maža maža". "geltona""man labai brangi"  - nu aišku, aš jau įsisvajojusi buvau belekiek  wub.gif
nu ir gavau. gėda net sakyti. geltonos spalvos 2 cnt dydžio apgraužtą trintuką  blush2.gif dinozauro formos.

laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 09 27, 16:57)
paskui dar gera dovana buvo nuo kito buvusiojo. jis apie ją dar man užuominas laidė. "maža maža". "geltona""man labai brangi"  - nu aišku, aš jau įsisvajojusi buvau belekiek  wub.gif
nu ir gavau. gėda net sakyti. geltonos spalvos 2 cnt dydžio apgraužtą trintuką  blush2.gif dinozauro formos.

lotuliukas.gif gal čia koks vaikystės trintukas buvo, kur jis svajojo, kad kai užaugs savo didžiausiai meilei padovanos hihihi.gif
Atsakyti