Įkraunama...
Įkraunama...

Netikusios dovanos

netikusiausią dovaną gavau iš tipo kalėdų senio darželyje - berniukišką konstruktorių. kadangi buvau 4 metų, dar ilgai verkiau. dėkum dievui daugiau tokių be ryšio dovanų nesu gavusi, kažkaip visi pataiko tai ko norių, nors kolegė yra dovanojusi kalendorių rolleyes.gif
Atsakyti
Atiduodu zmogui kuriam to daikto tikrai reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 27, 19:53)
netikusiausią dovaną gavau iš tipo kalėdų senio darželyje - berniukišką konstruktorių. kadangi buvau 4 metų, dar ilgai verkiau. dėkum dievui daugiau tokių be ryšio dovanų nesu gavusi, kažkaip visi pataiko tai ko norių, nors kolegė yra dovanojusi kalendorių rolleyes.gif

cool.gif man galetu kas nors kalendoriu padovanoti, praverstu kaip tik dabar
hihihi.gif
Atsakyti
Mano MB yra pridovanojas tikrai keistu paveikslu,keisto kvapo zvakiu ir gan modernaus meno zvakidziu,nenoriu jam pasakyt,kad tokie daiktai man ne prie sirdies,tai sakau kai pasistatysim nama,bus daugiau erdves siems daiktams,tai visiems surasiu vietos,jis atrodo patenkintas,beda ta,kad kita savaite isikelem i pastatyta nama,o to slamsto tikrai nezadu niekur talpinti...tex mamai i kaima isvezti,ji sugalvos kur viska kisti
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2008 08 23, 00:55)
Pries visus gimtadienius ir Kaledas visada susidarom dovanu sarasus (as ta sarasa darausi visus metus - tiesiog kai uzsimanau ko nors, rasau i ta sarasa, jei pati nusiperku - isbraukiu). Net mano dukryte toki sarasa turi rolleyes.gif
O pries sventes padarau saraso kopiju ir tiems, kam aktualu, isdalinu.

vajeij, koks elementarus ir paprastas dalykas ! taciau tokio nesugalvojau per savo gyvenima smile.gif) rasyti visus metus savo norus, ka nusipirkai - braukyt, ko ne - tegu dovanoja per progas smile.gif as vis ko noriu, paskui pamirstu, po to galvojau, ko as cia dar norejau g.gif o klausimas "ko nori dovanu?" daznai ismusa is veziu ir as nezinau, ko as tikrai noriu, ar man reikia, nes pradeda ivairiausios mintys suktis ir nk doro nesumastai .. super, nuo snd as vedu toki sarasa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2008 09 26, 14:09)
Man apskritai keista, kaip zmonem ateina i galva dovanoti kveplus ar pan.dalykus gerai jo nepazistant? g.gif

Aš irgi neįsivaizduoju, kaip galima dovanoti kvepalus, veido priežiūros priemones ar kosmetiką. Esu gavusi ir man smirdančių pigių kvepalų, ir brangios firmos lūpdažį, kurio spalva man visai netiko ir nepatiko, tai atidaviau mamai.

O per kažkurias Kalėdas mano draugas nuo kažkurios savo tetos dovanų gavo skutimosi rinkinį (skustuvas ir putos), tik deja, moterišką lotuliukas.gif Palaikiau kažkiek tą rinkinį, man pačiai nereikėjo, o perdovanoti man nekilo ranka - net geriausiai draugei nedovanočiau tokio daikto, man atrodo per intymu. Tai supermamoje įdėjau skelbimuką, kad keičiu į šokoladą, ir po kelių dienų mainai įvyko. Beje, taip "atsikračiau" ir kažkada seniai dovanų gauto šeikerio, nes negeriu alkoholinių kokteilių.

Šiaip manau, kad perdovanoti dovaną, jei ji iš vis kažko verta, nėra taip jau blogai. Bet kartą viena draugė, sveikindama mane su gimtadieniu ir įteikdama dovaną, tiesiai ir pasakė - "jei nepatiks, galėsi kam nors perdovanoti". Nesumojau, ką pasakyti, kai žmogus taip akvaizdžiai parodė, kad visai nesistengė rinkdamas dovaną. O ten buvo du tokie dubenėliai, visai neblogi, tai pasilikau sau.

Na o visokios pigios žvakidės, vazelės ir skulptūrėlės pas mane iškart keliauja į šiukšlyną. Nemėgstu apsikrauti daiktais. Tuo momentu lyg ir suskausta širdį, bet žinau, kad išmesiu ir pamiršiu, o jei kur nors padėsiu, tai nuolat vis suksiu galvą, ar palikti, ar išmesti.
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2008 09 27, 17:57)

paskui dar gera dovana buvo nuo kito buvusiojo. jis apie ją dar man užuominas laidė. "maža maža". "geltona""man labai brangi"  - nu aišku, aš jau įsisvajojusi buvau belekiek  wub.gif
nu ir gavau. gėda net sakyti. geltonos spalvos 2 cnt dydžio apgraužtą trintuką  blush2.gif dinozauro formos.
dar nuo to paties trintukinio draugo gavau dovanų jo vaikystės meškiną be akies. įsiuvau aš tą akį. tik kai skyrėmės, meškiną atsiėmė  verysad.gif tai galvoju, gal nuvažiuot sagos pareikalaut? biggrin.gif (ai, dar kad nekiltų klausimų - kai mes draugavom, abiems jau buvo 18+, nu bet dovanos vis tiek įdomios)

lotuliukas.gif rzu, negaliu)))
Atsakyti
Na,as pati netikusiu dovanu lyg ir nesu gavusi.Bet prisiminiau drauge.....Tai ji nuo savo draugo(db.jau esamo vyro)gimtadienio proga gavo dovanu sampuna nuo pleiskanu doh.gif Svarbiausia,kad ji tu pleiskanu tikrai turejo ir ne itin rupinosi plaukais.Man iki siol yra istriges tas vaizdas,kai mes stovejome stoteleje,aplinkui zmones,o jis palinkes prie jos bando nupusti jai pleiskanas is galvos....... blink.gif
Atsakyti
Gavau iš draugės 21 gimtadienio progą dažus plaukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(tisska @ 2008 10 06, 22:41)
Gavau iš draugės 21 gimtadienio progą dažus plaukams  g.gif

doh.gif lotuliukas.gif jetau, gerai apsižiūrėk, gal žilt be laiko pradėjai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inska @ 2008 09 29, 22:52)
O per kažkurias Kalėdas mano draugas nuo kažkurios savo tetos dovanų gavo skutimosi rinkinį (skustuvas ir putos), tik deja, moterišką  lotuliukas.gif

hihihi.gif oi geras čia.
panašiai ir mano vyrui nutikę buvo. pirmąkart su savo tėvais supažindinau jį per kalėdas, dar nevedę buvom. tai tėvai švystelėjo dovanų bile ką,ir tai buvo skutimosi rinkinys. o mano vyras barzdyla... tai suprato dovaną kaip nevykusį palinkėjimą. ale pačiai nepatogu kažkaip buvo blush2.gif
Atsakyti
Kadangi daznai kartoju draugams pries gimtadieni ko noriu, retai kada gaunu netikusiu dovanu..bet stai keletas is ju: kvepalai nuo kuriu man skaudedavo galva ( atidaviau draugei), staline lempa, labai ekstravagantiska, o as tuo metu gyvenau gan minimalistiniame bute, tai neturejau kur ja deti, teko isvezti tevams i sodyba smile.gif kvailiausia buvo gauti per didelius apatinius! pasijutau ne itin smagiai... blush2.gif
Atsakyti