Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 20, 19:39)
o kas nepatiko blizgikliuose?  g.gif

ne seip jei labai megsti kad blizguciu daug tai gerai.faini seip jie.as anksciau tikrai buciau nusipirkus, nes anksciau megau kad butu su blizguciais, bet dabar kazkaip perejau ant kitokiu, be blizguciu 4u.gif tai ir nepirkau ju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 10 20, 20:45)
ne seip jei labai megsti kad blizguciu daug tai gerai.faini seip jie.as anksciau tikrai buciau nusipirkus, nes anksciau megau kad butu su blizguciais, bet dabar kazkaip perejau ant kitokiu, be blizguciu  4u.gif tai ir nepirkau ju  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as megstu blizgucius, kaip sarka biggrin.gif o tas bespalvis irgi turi kazkiek blizguciu? unsure.gif lyg kai ziurejau eurokose jis visiskai paprastas smile.gif nu bet jeigu su blizguciais, tai dar geriau, jau spalvas isirinkau, reikia tik kokia diena isiruost i 10 minuciu isvyka iki eurokoso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 20, 20:02)
as megstu blizgucius, kaip sarka  biggrin.gif  o tas bespalvis irgi turi kazkiek blizguciu?  unsure.gif  lyg kai ziurejau eurokose jis visiskai paprastas  smile.gif  nu bet jeigu su blizguciais, tai dar geriau, jau spalvas isirinkau, reikia tik kokia diena isiruost i 10 minuciu isvyka iki eurokoso  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bespalvis be blizguciu.ir man tu blizgiu spalvos pasirode labai elektrines biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
noriu ir as pasidžiaugti savo Essence pirkiais, pirma ka isigijau tai akių ir antakių pieštukus, nieko gero as iš jų nesitikejau, dėl kainos, bet kai išbandžiau tai tikrai nenusivyliau, žiauriai patiko juodas akių pieštukas, tokia sodri juoda spalva, kad šakės thumbup.gif ir visa diena liuks laikosi. Tai vat.....
Vakar vėl gi išsiruošus buvau medžioklėn, užsigeidžiau šlapio pravedimo akim, apžiūrėjau visus tuos MF ir t t, bet kazkaip pasirodė per brangu doh.gif
Ogi žiū....... Essence tik 9,90, tai dar pagriebiau balzamą lūpų tokį nediduką su braškyte už 5 lt.
Sėdžiu šiand darbukyje visa prisipiešus ir laiminga lig ausų, kad toki nebrangus mano pirkiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 10 20, 22:23)
bespalvis be blizguciu.ir man tu blizgiu spalvos pasirode labai elektrines  biggrin.gif

kuo ryskiau tuo geriau biggrin.gif bespalvio kaip uzsimaniau pastaruoju metu zinokit 4u.gif ir paprasto ruzavo, ne sviesaus, bet kazkas panasaus rozine svelniai i raudonuma, tokia spalva man tinka labai smile.gif

QUOTE(Imute @ 2009 10 21, 10:28)
Sveikos mamytes  4u.gif
noriu ir as pasidžiaugti savo Essence pirkiais, pirma ka isigijau tai akių ir antakių pieštukus, nieko gero as iš jų nesitikejau, dėl kainos, bet kai išbandžiau tai tikrai nenusivyliau, žiauriai patiko juodas akių pieštukas, tokia sodri juoda spalva, kad šakės thumbup.gif ir visa diena liuks laikosi. Tai vat.....
Vakar vėl gi išsiruošus buvau medžioklėn, užsigeidžiau šlapio pravedimo akim, apžiūrėjau visus tuos MF ir t t, bet kazkaip pasirodė per brangu doh.gif
Ogi žiū....... Essence tik 9,90, tai dar pagriebiau balzamą lūpų tokį nediduką su braškyte už 5 lt.
Sėdžiu šiand darbukyje visa prisipiešus ir laiminga lig ausų, kad toki nebrangus mano pirkiai thumbup.gif

su braskyte turiu as ta balzama, ten ne balzamas net, o kaip blizgesys, smagus toks daikciukas, mazuliukas, patinka man, bet renkuos mieliau siuo metu paprasta blizgesi vietoj sito ax.gif o del juodo akiu piestuko tai jauciu reikes griebt, nes paprastai man pasitaiko tokie, kad ne juodi o tamsiai pilki buna doh.gif jeigu sitas pasiteisintu, labai dziaugciaus atradus puiku dalykeli smile.gif

Tiesa, dar norejau jusu paklaust, kaip priemones nagam is essence? ax.gif domintu visokie stiprikliai, valikliai, lakai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 21, 19:21)
Tiesa, dar norejau jusu paklaust, kaip priemones nagam is essence?  ax.gif  domintu visokie stiprikliai, valikliai, lakai  blush2.gif

Nagų lakai man tikrai patinka...Gerai tepasi, ilgai laikosi (turiu kelias spalvas). O apie nagų lako valiklius irgi esu girdėjusi SM gerų atsiliepimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 21 spalio 2009 - 19:37
QUOTE(smaggiuke @ 2009 10 21, 19:37)
Nagų lakai man tikrai patinka...Gerai tepasi, ilgai laikosi (turiu kelias spalvas). O apie nagų lako valiklius irgi esu girdėjusi SM gerų atsiliepimų.

as turiu nagu valikli.tai fainas kad ne acetono kvapas o kokosu thumbup.gif o laku man spalvos nelabai patinka 4u.gif yra keletas man graziu, o kitos nelabai
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 10 21, 20:37)

Pirkiniu temoj ziurejau, tai merginos pagriebusios kai kurios net visus lentynose buvusius biggrin.gif biggrin.gif reikes koki nagu laka nusipirkt, nes manau, kad geri turetu but blush2.gif tuo paciu ir valikli reikes nusiciupt jeigu bus biggrin.gif ax.gif

QUOTE(myglle @ 2009 10 21, 20:54)
as turiu nagu valikli.tai fainas kad ne acetono kvapas o kokosu  thumbup.gif o laku man spalvos nelabai patinka  4u.gif yra keletas man graziu, o kitos nelabai

As jau ilgokai ieskau tokio, kad ne acetono kvapas butu doh.gif ant buteliuko parasyta, kad be acetono ir kad kvapas malonus, tai kai atidarau tai nors uzsimusk doh.gif koks kvapelis buna, net nesinori nagu valytis, nes paskui visas kambarys prasmirsta doh.gif o jeigu sitas kokosais kvepia, tai reikes lekt griebt thumbup.gif bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 21, 21:45)
Pirkiniu temoj ziurejau, tai merginos pagriebusios kai kurios net visus lentynose buvusius  biggrin.gif  biggrin.gif  reikes koki nagu laka nusipirkt, nes manau, kad geri turetu but  blush2.gif  tuo paciu ir valikli reikes nusiciupt jeigu bus  biggrin.gif  ax.gif
As jau ilgokai ieskau tokio, kad ne acetono kvapas butu  doh.gif  ant buteliuko parasyta, kad be acetono ir kad kvapas malonus, tai kai atidarau tai nors uzsimusk  doh.gif  koks kvapelis buna, net nesinori nagu valytis, nes paskui visas kambarys prasmirsta  doh.gif  o jeigu sitas kokosais kvepia, tai reikes lekt griebt  thumbup.gif  bigsmile.gif  cool.gif

Nagu lako valikliais ir as labai patenkinta, ne viena esu sunaudojusi,tik labai gaila ju nedaznai eurokoso lentynose bebuna... verysad.gif
Taip pat, ne per seniausiai, isbandziau ir nagu lakus, tai tikrai likau labai patenkinta, nes ir spalvos sodrios,nereikia po 3 ir pan. sluoksnius tept, kad matytusi spalva, ir laikosi ilgai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2009 10 09, 15:35)
Dar labai džiaugiuos rudu ir dramblo kaulo spalvos matiniais šešėliais, niekuo nesiskiria nuo kelis kartus brangesnių.

As taip pat esu isbandziusi sios firmos seselius, tai man thumbup.gif Ir laikymas, ir spalvu intensyvumas man primena TBS, tik kaina skiriasi kaip diena ir naktis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 21, 20:21)
o del juodo akiu piestuko tai jauciu reikes griebt, nes paprastai man pasitaiko tokie, kad ne juodi o tamsiai pilki buna  doh.gif  jeigu sitas pasiteisintu, labai dziaugciaus atradus puiku dalykeli  smile.gif

Pieštukas tai rimtai superinis thumbup.gif
verta isigyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2009 10 21, 22:34)
Nagu lako valikliais ir as labai patenkinta, ne viena esu sunaudojusi,tik labai gaila ju nedaznai eurokoso lentynose bebuna...  verysad.gif 
Taip pat, ne per seniausiai, isbandziau ir nagu lakus, tai tikrai likau labai patenkinta, nes ir spalvos sodrios,nereikia po 3 ir pan. sluoksnius tept, kad matytusi spalva, ir laikosi ilgai...  thumbup.gif

nu maximiniai nagu lakai tai patyliu, reikia net ne 3, o 5 sluoksnius tept, kad spalva butu normali doh.gif o sitie tai siek tiek brangesni, bet tikiu, kad daug kokybiskesni ax.gif

QUOTE(_Kere_ @ 2009 10 22, 12:33)
As taip pat esu isbandziusi sios firmos seselius, tai man thumbup.gif  Ir laikymas, ir spalvu intensyvumas man primena TBS, tik kaina skiriasi kaip diena ir naktis bigsmile.gif

matiniu seseliu visai noreciau, nes pastaruoju metu nelabai turiu matiniu, visi blizgus, nes daznokai siuo metu tenka vest visokius vietines reiksmes renginukus, tai makiazas kiekviena syki stengiuos kad butu pusiau sceninis biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Imute @ 2009 10 22, 16:18)
Pieštukas tai rimtai superinis thumbup.gif
verta isigyti. smile.gif

nu cia merginos SM prisiskaiciau, tai net bijau eit i eurokosa, kai prisikrausiu essence gaminiu, tai paskui grausiuos kad per daug visko biggrin.gif nes noriu matiniu seseliu, mineralines pudros, dvieju blizgesiu, krremines pudros, nagu lako, nagu lako valiklio ir dar piestuko maskuojancio ir akiu piestuko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kai nuvarysiu, tai prasisuksiu bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti