Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 23, 18:16)
Kuriu nebus jojobos? tipo skubet pirkt? As nemaciau jiems niekur akcijos tai gal visgi nedings..
Man patiko du ju atspalviai,kurie be blizguciu,vienas kur cia idietas, o kitas toks nude,bet nenoreciau,kad kaip pudra atrodytu, o meginiu ju nera..kaip tas rausvas,skaidrus ar toks ir atrodo ant lupu kaip pakelyje?

as gyvenu ne LT.tai cia pas mane juos papigiai ispardave ir sake nebebus.o seip tai spalvite man superine.labai labai grazi.ji tokia kaip atrodo pakelyje tik truputi sviesesne
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 10 22, 22:50)
Na bent as tai nemaciau, dar vasara labai laukiau Into the ocean kolekcijos, nes buvau lupu blizgesi nusiziurejus, bet taip ir nesulaukiau... verysad.gif

Visko gali but, bet labai apmaudu butu jeigu nepasirodytu verysad.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 23, 14:07)
juodas piestukas tikrai lb geras,minkstas,ryskus,naudoju antakiams,priekaisto nei vieno.

Mineraline kompaktine biski stuktelejus iskart sudauziau.. tai nieko pasakyt negaliu( kas turit- saugokit) o nagu lako valiklio niekur niekur nerandu bent kauno centro senamiescio eurokosose  schmoll.gif

reikes saugot unsure.gif o siaip su sepeteliu nera problematiska paimt? g.gif kazkuri minejo, kad labai kieta jinai g.gif

QUOTE(myglle @ 2009 10 23, 14:55)
sveikutes.as turiu net du tuos blizgesius, nes jie buvo ispardavinejami, nes daugiau ju nebus.tai as net du prigriebiau.

O uz kiek pirkot jeigu ne paslaptis? blush2.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 23, 19:16)
Kuriu nebus jojobos? tipo skubet pirkt? As nemaciau jiems niekur akcijos tai gal visgi nedings..
Man patiko du ju atspalviai,kurie be blizguciu,vienas kur cia idietas, o kitas toks nude,bet nenoreciau,kad kaip pudra atrodytu, o meginiu ju nera..kaip tas rausvas,skaidrus ar toks ir atrodo ant lupu kaip pakelyje?

nemanau, kad jis bus toks ryskus g.gif nemegstu tokiu kosiniu, nes jeigu uztepi taip, kad spalva butu tokia kokios nori, tai paskui arba rezeliai atsiranda balti arba isbega doh.gif o jeigu mazai uztepu tai nepramusa mano lupu raudonio, nors man jis ir patinka, bet kartais noris sviesesnes pasidaryt, tai uztepu taip nemenkai, ir subega doh.gif tai uztat imu su blizguciais rozinius-raudonus, kad mano lupu spalva pabreztu smile.gif turiu tik saldanti sviesiai rozini, o nude tokio tai neturiu, bet visai noreciau kokio kreminio blizgio ax.gif

QUOTE(myglle @ 2009 10 23, 19:28)
as gyvenu ne LT.tai cia pas mane juos papigiai ispardave ir sake nebebus.o seip tai spalvite man superine.labai labai grazi.ji tokia kaip atrodo pakelyje tik truputi sviesesne

reikes mazu palaukt ir pas mus ispardavimu essence sitos linijos, tada griebsiu, bus vienas is pirmuju mano blizgesiu be blizguciu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 23, 14:07)
Mineraline kompaktine biski stuktelejus iskart sudauziau.. tai nieko pasakyt negaliu( kas turit- saugokit)

O ji su blizgučiais ar be?

QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 23, 19:16)

Jie, man atrodo, iš kažkurios limituotos serijos yra, todėl nebebus. Nėra ryškūs, skaidrūs ir tik truputį su atspalviu.
Ir šiaip iš mano pusės tik pagyrimai - riebus, nesausina, neblogai laikos - po vandens atsigėrimo nereikia iš naujo tept.

Gal kas naudojat nagų lakus "colour and go" (domina būtent tie greitai džiūstantys)? Gerai tepas, sodrios spalvos, neatšoka po valandos?
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2009 10 23, 21:17)
O ji su blizgučiais ar be?
Jie, man atrodo, iš kažkurios limituotos serijos yra, todėl nebebus. Nėra ryškūs, skaidrūs ir tik truputį su atspalviu.
Ir šiaip iš mano pusės tik pagyrimai - riebus, nesausina, neblogai laikos - po vandens atsigėrimo nereikia iš naujo tept.

Gal kas naudojat nagų lakus "colour and go" (domina būtent tie greitai džiūstantys)? Gerai tepas, sodrios spalvos, neatšoka po valandos?

Manau, kad nebaisiai turėtų būt su blizgučiais, nes matinį atspalvį turi suteikti, nors tiksliai dar nežinau, galėsiu rytoj jums pasakyt, eisiu į Eurokos pratestuot mirksiukas.gif

Aš maniau, kad intensyvi labai spalva, o jeigu šitaip, tai reikes ryt ir tuos pasižiūrėt pamėgint ax.gif Ir laką pamėginsiu rytoj, parašysiu šitoj temoj po pietų mirksiukas.gif Nes man reikia irgi kokio naujo lako, tai essence žiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
kaip buvo tas ispardavimas balzamu tai as mokejau 0,95 ct. (euru centais smile.gif )
tai pavertus lt butu 3.40 lt biggrin.gif
Atsakyti
Mineraline kompaktine be blizguciu tikrai,nieko neperku su blizguciais ,man tai atrodo lb prastas skonis ir tinka tik karnavalams ir mazmametems.

Taip kieta,bet naudojau su kempinele, lyg ir gerai tepesi..na bet pergreit sudauziau,kad galeciau gerai ivertinti.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 10 23, 14:29)
aha apie toki blizgi kalbejau, tik foto kazkaip neradau biggrin.gif

turiu sita wub.gif fainas.. tik subega i krastus balti tokie doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*charite* @ 2009 10 23, 12:32)
turiu ir as toki blizgi  mirksiukas.gif  visai graziai padazo,toks tirstas,bet kartais palieka baltus ruozelius,bet cia tikriausiai mano lupos kaltos doh.gif

tikrai ne del lupu cia 4u.gif ir man tas pats..
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2009 10 24, 12:04)
as vokietijoje gyvenu

Labai graži šalis, nors ir ne į temą mes čia šnekam biggrin.gif
O šiaip Rossman perkat Essence kosmetiką? ax.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 24, 13:56)
Mineraline kompaktine be blizguciu tikrai,nieko neperku su blizguciais ,man tai atrodo lb prastas skonis ir tinka tik karnavalams ir mazmametems.

Taip kieta,bet naudojau su kempinele, lyg ir gerai tepesi..na bet pergreit sudauziau,kad galeciau gerai ivertinti.

Aš irgi nemėgstu blizgučių, nebent kada vasarą prie progos, bet pati neturiu priemonių su blizgučiais, nebent lūpom ir akių šešėliai mano blizgūs, tačiau tie blizgučiai labai maži, ir mažiau užtepus jų net nelabai matos 4u.gif O kas dėl veido odos tai niekada nesiekiu ją pablizgint blizgučiais, kaip tik žiauriai mėgstu matinį efektą, o blizgėt pati pradeda oda kai susiriebaluoja biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2009 10 24, 14:02)
tikrai ne del lupu cia  4u.gif ir man tas pats..

Visom balti dryželiai atsiranda, jeigu blizgesio konsistencija tokia doh.gif Atrodo, tokia graži spalva, bet ilgai neina būt gražiai pasidažius, nebent nusivalyt ir iš naujo tept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 24, 14:02)
turiu sita  wub.gif fainas.. tik subega i krastus balti tokie  doh.gif
Papildyta:
tikrai ne del lupu cia  4u.gif ir man tas pats..

as tepu ant tbs lupu balzamo, tai man kazkaip tie balti nepasidaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 24, 14:45)
Man is naujo jis is vis nepasitepa..  doh.gif

Galiu duot patarimą, tik aišku čia reikia kelių sąlygų, ypač jeigu darbe reikia taip pasidaryt, tai visų pirma su servetėle nuvalykit paprastai tą blizgesį, po to su pieneliu arba toniku aš nuvalau, patepu vazelinu ir tepu lūpų blizgesį ir fantastiškai atnaujintas jis būna, gerai labai lūpos atrodo, ir ypač kai vazelinu patepu, jos pasidrėkina ir blizgesys ilgiau išlieka mirksiukas.gif Bet čia jau reikia labai geras sąlygas turėt atnaujint blizgesį, nes su servetėle visas nenusivalo, o vanduo irgi jo nenuplauna, nes turi riebalu kažkiek doh.gif bet šitas būdas superinis thumbup.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 10 24, 14:56)
as tepu ant tbs lupu balzamo, tai man kazkaip tie balti nepasidaro ax.gif

priklauso ir nuo blizgesio kiekio, kurį užtepat smile.gif Aš irgi visuomet prieš dažydama lūpas pasitepu lūpų balzamu arba vazelinu, kad ilgiau laikytūs ir nesubėgtų drinks_cheers.gif
Atsakyti
siandiena nusipirkau ta blizgi xxl shine 12 nr. kazkaip galvojau nepirksiu anksciau, bet va siandiena dar pasitepliojau ir patiko.toks nei per daug blizgusiu.fainas.
Atsakyti
Dabar aš pasigirsiu savo grobiu per šiandien ir vakar biggrin.gif Neblogą netgi rinkinuką pasidariau essence biggrin.gif
Rodau, ką nusipirkau smile.gif 2 Essence xxxl shine blizgesius, spalvos pure chic ir super girl, kokių ir norėjau ax.gif
user posted image
user posted image
Antrasis ryškesnės spalvos, toks ryškiai rožinis, labai efektingai atrodo ant lūpų, ir gerai laikos, žodžiu, pasaka wub.gif ir kvapas labai labai thumbup.gif
Nagų priežiūros pieštukas
Nagų priežiūros pieštukas čia antras, toks morkavas ax.gif
Nagų lakas colour & go juodas su blizgučiais mažais
Akių kontūro pieštukas juodas
Mineralinė kompaktinė pudra
Nagų odelių minkštiklis
va ir visi mano pirkiniai, sumokėjau nedaug, tačiau džiaugsmo daug parsinešiau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti