Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 28, 18:41)
va ir visi mano pirkiniai, sumokėjau nedaug, tačiau džiaugsmo daug parsinešiau  biggrin.gif  thumbup.gif

O pritaike viskam 20proc. nuolaida?smile.gif Bet tas antras lupu blizgis pasidazius irgi atrodo kaip bespalvis?
As ryt eisiu pirkti cream gloss blizgesiuko ax.gif
Atsakyti
O kazin nagu lakai Multi Dimension gerai laiko,neapsilupineja pacia pirma diena?Ar lengvai is pirmo kazrto spalva ryskia ir be ruozeliu igauna? g.gif Labai uzsinorejau kazkodel ryskiai rozines ,barbiskos spalvos ,nors anksciau i tokias neziuredavau net blush2.gif Dar violetines noreciau... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 28 spalio 2009 - 20:16
QUOTE(FoxLady @ 2009 10 28, 19:12)
O pritaike viskam 20proc. nuolaida?smile.gif Bet tas antras lupu blizgis pasidazius irgi atrodo kaip bespalvis?
As ryt eisiu pirkti cream gloss blizgesiuko ax.gif

Taip, bet aš pirkau iš šitų nagų lakus ir nagų priežiūros pieštuką nukainuotus, ta prasme, kurių jau nebepardavinėja šiaip, pvz tas juodas nagų lakas su blizgučiais ir nagų odelių minkštiklis jau išimti iš prekybos pas mus, todėl 50 proc. pigiau, už centus pirkau, ir dar 20 proc nuolaidos nepritaikė, o akių pieštukui ir pudrai tai pritaikė thumbup.gif
Manau, dar reikės apsilankyt rytoj, nusipirkt akių šešėlių ir žalią nagų laką colour&go, nes gundžiaus, bet nepirkau, nes jie irgi nukainuoti, už puse kainos galima pasiimt, šešėliai dviejų spalvų 7 su centais lt, nagų lakai po 3 lt kažkur, žodžiu prasisukau, bet dar reikės prasisukt biggrin.gif
Antras blizgesys šiaip yra daug ryškesnis, ryškiai ryškiai ružavas, bet mano lūpos ir taip yra ryškios, tai atrodo beveik kaip tas bespalvis biggrin.gif prieš dienos šviesą tai labai labai gražiai atrodo, ir ryškokas thumbup.gif wub.gif tokių blizgesių aš ir norėjau, labai labai thumbup.gif wub.gif wub.gif Jūs kada apžiūrėkit parduotuvėj tą atspalvį nr5 super girl, pamatysit, kad foto jis toks neryškus atrodo, o šiaip gyvai tai atrodo kietai, manau ant šviesių lūpų reikėtų paeksperimentuot, ir užtept bespalvio ir po to nuvalius to ryškaus, tai skirtumas akivaizdus būtų, o pas mane tai nelabai, bet vistiek laaaabai džiaugiuos wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 28, 20:23)

Antras blizgesys šiaip yra daug ryškesnis, ryškiai ryškiai ružavas, bet mano lūpos ir taip yra ryškios, tai atrodo beveik kaip tas bespalvis  biggrin.gif  prieš dienos šviesą tai labai labai gražiai atrodo, ir ryškokas  thumbup.gif  wub.gif  tokių blizgesių aš ir norėjau, labai labai  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  Jūs kada apžiūrėkit parduotuvėj tą atspalvį nr5 super girl, pamatysit, kad foto jis toks neryškus atrodo, o šiaip gyvai tai atrodo kietai, manau ant šviesių lūpų reikėtų paeksperimentuot, ir užtept bespalvio ir po to nuvalius to ryškaus, tai skirtumas akivaizdus būtų, o pas mane tai nelabai, bet vistiek laaaabai džiaugiuos  wub.gif  cool.gif

As irgi turiu ta rozini blizgesi, bet man jis neatrodo labai jau ryskus, na, taip,ant lupu matosi ruzavas atspalvis,bet toks nelabai ryskus 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau cream gloss with jojoba oil blizgesiuka, tokie buvo like tik du ir abieju 03 numeriukas, bet kad jie skirtingi g.gif Vienas labiau i ruduma kitas labiau i ruzavuma tai paimiau ta antraji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2009 10 28, 22:19)
As irgi turiu ta rozini blizgesi, bet man jis neatrodo labai jau ryskus, na, taip,ant lupu matosi ruzavas atspalvis,bet toks nelabai ryskus  4u.gif

Ant mano lupu irgi sis blizgesis nera ryskus.
Gaila , kad Eurokos Justiniskese nieko nera is tu "nupigintu" prekiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ania.ks: 29 spalio 2009 - 15:32
QUOTE(smaggiuke @ 2009 10 28, 21:34)
O čia įdomu visose Eurokos yra tų "nupigintų" prekių? Naujos kolekcijos dar nėra?  biggrin.gif

manau priklauso nuo prekių pirkimo konkrečioje parduotuvėje ax.gif

QUOTE(moliugele @ 2009 10 28, 22:19)
As irgi turiu ta rozini blizgesi, bet man jis neatrodo labai jau ryskus, na, taip,ant lupu matosi ruzavas atspalvis,bet toks nelabai ryskus  4u.gif

bet labai graži spalvytė wub.gif

QUOTE(FoxLady @ 2009 10 29, 14:56)
Nusipirkau cream gloss with jojoba oil blizgesiuka, tokie buvo like tik du ir abieju 03 numeriukas, bet kad jie skirtingi g.gif Vienas labiau i ruduma kitas labiau i ruzavuma tai paimiau ta antraji ax.gif

nu ir kaip jums? ax.gif

QUOTE(Ania.ks @ 2009 10 29, 16:32)
Ant mano lupu irgi sis blizgesis nera ryskus.
Gaila , kad Eurokos Justiniskese nieko nera is tu "nupigintu" prekiu.

tai matyt viską greitai išperka biggrin.gif
Atsakyti
Apibūdinsiu akių pieštuką essence smile.gif vėliau ir kitas priemones, dar nespėjau tikro bendro vaizdo su kitom susidaryt ax.gif

1. Spalva. Labai ryški sodri juoda spalva. Jokio rudumo pigmento. Tokios spalvos ir norėjau. Sodrios juodos, kaip naktis, ir neprašoviau
2. Kietumas. Pakankamai kietas, kad brėžtų tikslų kontūrą, tačiau specialiai ėmiau neatsparų vandeniui, todėl gana lengvai nusivalo. Tikiuosi, per daug nesuminkštės ir nelūžinės drožiant.
3. Kainos ir kokybės santykis itin palankus. Pastovi kaina 5,45 Lt, perkant su nuolaida šiek tiek mažiau nei 5 Lt smile.gif
Kitas prekes apibūdinsiu vėliau ax.gif
Atsakyti
Kissable_lips Norėčiau atsiliepimų apie nagų priežiūros pieštuką, kurį įsigijot.
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2009 10 29, 20:03)
Kissable_lips Norėčiau atsiliepimų apie nagų priežiūros pieštuką, kurį įsigijot.

1. Jo forma kaip teksto žymeklio, kaip flomasterio, dėl to labai patogu ant nago tept smile.gif
2. Kvapas nepatinka schmoll.gif Bet jis ir neturi kvepėt, nes puoselėja nagus
3. Patepus nagą jis sudrėkinamas, sušvelninamas, pradeda natūraliai blizgėt, bet blizga tik kol susigeria ax.gif Poveikis panašus kaip nagų aliejaus smile.gif
4. Išlygina nagą, paruošia nagų lakui, smagus dalykėlis iš tiesų ax.gif
Manau, pakankamai išsamiai atsakiau į jūsų klausimą ax.gif Jeigu dar kas nors domins, klauskit, parašysiu, galbūt dar ką nors pamiršau paminėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 29 spalio 2009 - 19:09
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 29, 20:08)
1. Jo forma kaip teksto žymeklio, kaip flomasterio, dėl to labai patogu ant nago tept  smile.gif
2. Kvapas nepatinka  schmoll.gif  Bet jis ir neturi kvepėt, nes puoselėja nagus
3. Patepus nagą jis sudrėkinamas, sušvelninamas, pradeda natūraliai blizgėt, bet blizga tik kol susigeria  ax.gif Poveikis panašus kaip nagų aliejaus  smile.gif 
4. Išlygina nagą, paruošia nagų lakui, smagus dalykėlis iš tiesų  ax.gif
Manau, pakankamai išsamiai atsakiau į jūsų klausimą  ax.gif  Jeigu dar kas nors domins, klauskit, parašysiu, galbūt dar ką nors pamiršau paminėti  blush2.gif

Ačiū už paaiškinimą. Tai jis skirtas tik nagų paruošimui prieš lakavimą ir t.t.? Dukra taip kramto nagus net tokiais sluoksniais iki odelių, tai pagalvojau gal atstatys tą nagą. Odeles tai jau susitvarkėm su odelės minkštikliu- superinis dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2009 10 29, 20:37)
Ačiū už paaiškinimą. Tai jis skirtas tik nagų paruošimui prieš lakavimą ir t.t.? Dukra taip kramto nagus net tokiais  sluoksniais iki odelių, tai pagalvojau gal atstatys tą nagą. Odeles tai jau susitvarkėm su odelės minkštikliu- superinis dalykas.

Nebūtinai, jis skirtas, kad nagai gražūs ir lygūs atrodytų kasdien, manau, dukrai turėtų padėt vien dėl to, kad jo kvapas labai neskanus, ir nesinorės jai kramtyt to nago biggrin.gif biggrin.gif šiaip švelnina, bet kadangi aš darau visokias nagų procedūras prieš lakavimą dažniausiai, tai taip ir paruošiu nagą, papuoselėju su šituo (kalbu kaip ilgai naudodama, bet tik vakar įsigyjau), paskui odeles patepu odelių minkštikliu, irgi labai geras, vakar papirkau, tik pas mane ne pieštuko formos, o kaip nagų lakas, visai patogu užtept ax.gif
o tas pieštukas tai dar pasikartosiu nebūtinai prieš lakavimą, čia drėkinimas kasdieninis gali būt, ir nagai švelnūs bus, ir šaltis jiem nepakenks blush2.gif
Atsakyti