Įkraunama...
Įkraunama...

Kai praeiviai auklėja jūsų vaiką, Kaip elgiatės?

QUOTE(-Mylia- @ 2009 07 09, 15:03)
O ar nepagalvojate apie tai, kodėl tie vaikai ir yra tokie.  g.gif Juk vadinasi su jais kažkas elgiasi agresyviai, greičiausiai muša, rėkia ant jų ir išlieja visaip kaip savo pyktį bei nepasitenkinimą. Vaikas iš prigimties yra geras.Tik mes - suaugusieji - savo "auklėjimais" taip sugadiname augančius ir besiformuojančius žmones, kad ir patys vėliau  bijome savo "darbo" rezultato, kurį vadiname chuliganais, banditais, antisocialiais... 
Bet matau išvadų ir vienos tiesos šioje diskusijoje nebus greit.  biggrin.gif

tai as turiu leist tokiam vaikui must mano vaika ir padetis jo seimoj susitvarkys?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 07 09, 15:08)
tai as turiu leist tokiam vaikui must mano vaika ir padetis jo seimoj susitvarkys?

Jūs neturite leisti mušti savo vaiko, bet taip pat nereikia ir išliet ant nelaimingo vaiko dar daugiau pykčio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 07 09, 15:10)
Jūs neturite leisti mušti savo vaiko, bet taip pat nereikia ir išliet ant nelaimingo vaiko dar daugiau pykčio.  smile.gif

patraukimas nuo vezimelio,ar kitoks judesiu,kurie kenkia mano vaikui,suvarzymas nera=pykcio isliejimui.pykti as islieciau ant jo tevu
Atsakyti
jeigu yra vieta kur dideli vaikai dūksta, tai tikrai nesibraučiau su kūdikėliu į jų dūkimo epicentrą. mačiau gyvai tokią absurdišką situaciją. yra parke tokia vieta, kur vaikai su riedlentėm važinėja. ne skeitparkas, bet tokie tiesiog kalniukai. ir atsivaro tokia ciocė, atridena dviejų metų pyplį ant triratuko, ir ima tuos vaikus "gydyt", kad jie gali tą pyplį užgaut. bet kaip sakoma, šaukštu proto neįkrėsi. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 07 09, 13:34)
jeigu yra vieta kur dideli vaikai dūksta, tai tikrai nesibraučiau su kūdikėliu į jų dūkimo epicentrą. mačiau gyvai tokią absurdišką situaciją. yra parke tokia vieta, kur vaikai su riedlentėm važinėja. ne skeitparkas, bet tokie tiesiog kalniukai. ir atsivaro tokia ciocė, atridena dviejų metų pyplį ant triratuko, ir ima tuos vaikus "gydyt", kad jie gali tą pyplį užgaut. bet kaip sakoma, šaukštu proto neįkrėsi. dry.gif

Labai teisingai pasakei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 07 09, 12:54)
suemusi rankomis patraukciau vaika nuo vezimelio,o mamai atskaityciau dideli morala
Papildyta:

man atrodo tokia mama tau dar didesni morala atskaitytu biggrin.gif tevai kurie aukleja savo vaikus tai aplinkiniams nei zodzio nereikia sakyti tevai iskart reguoja i bloga vaiko elgesi, o cia jai mato, kad blogai elgiasi ir toliau tel sneka tai ... as bent kiek susidurus esu su vaikais matosi daug tevu kaltes kai kurie nereguoja i savo vaiko elgesi atseit isaugs, jis vaikas ir tt.

QUOTE(sena niekšė @ 2009 07 09, 16:34)
. ir atsivaro tokia ciocė, atridena dviejų metų pyplį ant triratuko, ir ima tuos vaikus "gydyt", kad jie gali tą pyplį užgaut. bet kaip sakoma, šaukštu proto neįkrėsi. dry.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 07 09, 15:34)
jeigu yra vieta kur dideli vaikai dūksta, tai tikrai nesibraučiau su kūdikėliu į jų dūkimo epicentrą.

Mano aprasytu atveju kalba ejo apie maza parkeli su trim suoliukais, jokiu kitu vaiku nesimate... Ir isvaziuot is jo-tai eiti iskart i judria gatve arba parduotuves stovejimo aikstele-menkas malonumas, ypac, jei tikejosi pamigdyt vaika nors ir tokioj skurdzioj, bet gamtoj...Daznai ten matau vezimelius, nes aplink arti jokiu zaliu zonu nera.
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2009 07 08, 10:40)
Teko matyti situacija, kai aukle ar mama nuo kudikio vezimelio bando atplesti kokiu 5-6 metu vaika, o jis tik patrauktas ir paleistas tuoj pat puola atgal, kisa i vidu rankas ir kazka ten daro(nemaciau ka, bet is moters sauksmo aisku buvo, jog skriaudzia kudiki). Jo motina tuo metu ramiausiai plepejo telefonu sededama ant suolo-pasaukta ir paprasyta pasiimti vaika, tik pasauke ji ir vel nusisuko...

gal ten buvo brolis vežime gulinčio
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 07 10, 12:18)
gal ten buvo brolis vežime gulinčio

lotuliukas.gif , zodziu, vaikas blogai elgtis negali-tiesiog mes-monstrai...
Atsakyti
QUOTE(pugaciova @ 2009 07 10, 12:37)
man atrodo tokia mama tau dar didesni morala atskaitytu  biggrin.gif  tevai kurie aukleja savo vaikus tai aplinkiniams nei zodzio nereikia sakyti tevai iskart reguoja i bloga vaiko elgesi, o cia jai mato, kad blogai elgiasi ir toliau tel sneka tai ...  as bent kiek susidurus esu su vaikais matosi daug tevu kaltes kai kurie nereguoja i savo vaiko elgesi atseit isaugs, jis vaikas ir tt.
drinks_cheers.gif  biggrin.gif

net visiskai "akla" mamute nesugebetu paneigt,kad jos vaikas elgesi blogai lysdamas i kudikio vezima
Papildyta:
QUOTE(Aushrine @ 2009 07 10, 14:24)
lotuliukas.gif , zodziu, vaikas blogai elgtis negali-tiesiog mes-monstrai...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 07 10, 14:43)
net visiskai "akla" mamute nesugebetu paneigt,kad jos vaikas elgesi blogai lysdamas i kudikio vezima

tikiu, kad vaikas elgėsi BLOGAI. nesvarbu ar tai buvo brolis, ar pašalinis vaikas. taip pat tikiu, kad tokią situaciją daug lengviau išspręsti taikiai, negu pradėt koliotis, moralus skaityt ar užvožt.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 07 10, 20:47)
tikiu, kad vaikas elgėsi BLOGAI. nesvarbu ar tai buvo brolis, ar pašalinis vaikas. taip pat tikiu, kad tokią situaciją daug lengviau išspręsti taikiai, negu pradėt koliotis, moralus skaityt ar užvožt.

as manau,kad jeigu mama visiskai nereaguoja i savo vaiko elgesi.moralas reikalingas,ne vaikui,o butent mamai
Atsakyti