QUOTE(Alabama @ 2009 07 24, 15:27)
Na as joki vaika per rankas nedauzyciau.
Papildyta:
Aga, tiesa.Labai daznai mamos, aukles, mociutes tesiog su susidomejimu stebi.
Matai, niekada negali žinoti, kaip elgsiesi, kai skriaus Tavo vaiką.
Rudenį vyresnėlis dar labai sunkiai vaikščiojo, o mažulis dar buvo pilve. Mūsų, tada dar 3 asmenų šeimyna išėjom pasivaikščioti, Ugnius ėjo į įsikibęs į mano ir į mano vyro ranką. Priešais mus atėjo kita šeima su vaiku, gerokai vyresniu berniuku ir jis pribėgęs taip piktybiškai stūmė Ugnių, gerai, kad aš buvau įpratusi prie gaudymų visokių, tai pagavau bekrentantį aukštielninką. Tėvams, tai pasirodė gana juokinga, bet MB toli gražu ne. Šiaip jis ramus ir mielas vaikinas, bet tada savo akim netikėjau, kad matau MB: jis taip užstaugė ant to berniuko, kad man net nesmagu pasidarė. Aš net įsikibau jam į ranką, nes pabijojau, kad gali ir gerai papurtyti, ne tik jį, bet ir jo tėvus. Tuo metu tėvai neišlemeno nei žodžio. MB pasiėmė ant rankų verkšlenantį Ugnių ir dar nueidamas pasakė, kad galėtų patys užsiimti savo vaiko auklėjimu. Kai vis prisimenu tą įvykį man taip keista, nes MB labai švelnus tėtis, labai myli abu mūsų mažučius.
Kartais pagalvoju ir apie tą berniuką. MB sako, kad jis nesusivaldė. Bet kaip siaubingai tas berniukas turėjo pasijusti, kai nepažįstamas dėdė, kad ir už bjaurų elgesį aprėkė, o jei dar pagalvojus apie tai, kad jo tėvai tik juokėsi, nors man atrodo, kad po to užrėkimo jiems nebuvo juokinga. Toks vaikas labai nesaugiai turėtų jaustis.
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A