Įkraunama...
Įkraunama...

Kai praeiviai auklėja jūsų vaiką, Kaip elgiatės?

QUOTE(Gluosneta @ 2009 08 30, 15:23)
Manau daugiau asocialios mamos neaukleja vaiku,protinga mama tikrai neleis kad jos vaikas trukdytu aplinkiniams.

cia klystat.pilna neasocialiu mamu,kurios nereaguoja i savo vaiku elgesi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE((Lelija) @ 2009 08 30, 15:27)
Tokių atvejų daug, kai mamos tyli ir nieko vaikams nesako. Manau, kad to priežastis, beprotiška meilė vaikui, kai nesuprantamos problemos, kurios iškils anksčiau ar vėliau...Tai yra, toks vaikas lengvai gali nuklysti šunkeliais, negerbti savo tėvų ir t.t.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tokiems "pasaulio bamboms" l.sunku uzaugus buna
Atsakyti
Istikruju buna visokiu mamu,nu bet ka padarysi? As stengiuosi taisyti savo lepinimo klaidas,ir mum sauniai sekasi.Mes turim kapriziuku skrynelia,y kuria dedame oziukus.Pakolkas mums pavyksta nepripildyti tos skrynutes.Manau kiekviena mama turi rasti sprendima kaip susitvarkyti su savo vaiku.Ir kad nereiktu aplinkiniams aukleti tavo vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Gluosneta @ 2009 08 30, 15:23)
Manau daugiau asocialios mamos neaukleja vaiku,protinga mama tikrai neleis kad jos vaikas trukdytu aplinkiniams.Pasaulis didelis ir mamu visokiu yra.

Oi, nesutinku schmoll.gif schmoll.gif Ir SM yra daugybė mamų, kurių postus paskaičius, vaikas statomas ant pjedestalo, jam žodžio ir veiksmų laisvė suteikiama.
Arba, net, tada kai pabrėžiama, kad vienu ar kitu atveju kažką daryti yra tiesiog nemandagu, tokios mamos tiesiog atrėžia, kad ar tau trukdo, arba, nugi vaikas dar mažas, suprask doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasakojo draugė, prie PC auto aikštelėje, ji pasistatė mašiną išlipo, šalia atvažiavo kita mašina , mama su vaiku, na kokių 5 m., tai tas kai lipo iš mašinos, kaip trenkė atidaręs durelėmis į jos mašiną, ta sako tu atsargiau tu , o mama kaip šoko, nu vaikas padarė, ko čia nori, nemoka jis atidarinėt dar gerai, vienu ždžiu vaikui viskas galima. Nu va ji dar kalta liko ir aprėkta. Vietoj to, kad būtų atsiprašiusi ir aišku, kad vaikas būtų pamokintas taip nedaryt.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 08 30, 15:27)
Tokių atvejų daug, kai mamos tyli ir nieko vaikams nesako. Manau, kad to priežastis, beprotiška meilė vaikui, kai nesuprantamos problemos, kurios iškils anksčiau ar vėliau...Tai yra, toks vaikas lengvai gali nuklysti šunkeliais, negerbti savo tėvų ir t.t. Griežtas auklėjimas turi būti.

Bet kaip visos matome kitų klaidas... doh.gif Kai svetimus auklėt - visos puikiai moka pamokyt... Bet, kaip jau minėjo viena mama, savo vaiko ir ypač SAVO PAČIŲ klaidų vaiko auklėjime tikrai nematome arba matome super mažai. Kai pačių vaikas išdarinėja lygiai tą patį, kaip ir svetimas - nesureikšminam, o jei jau kaimyno - neduok dieve - neauklėjamas, laukinis ir dar visoks... Pripažinkim - tema be kompromiso ir neišsemiama... 4u.gif
Atsakyti
Nu tikrai nenoriu ir neleisciau,kad svetimi mano vaika aukletu schmoll.gif jeigu kazkam trukdo,pati visada sudrausminu,zinau,kad truputy ir palepinta,bet nemanau,kad kitiems tai trukdytu.O visokie postringavimai,kaip kitos vaiku nemoka aukleti,mane juokina,reik tik i savo darza ziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2009 09 01, 13:09)
Nu tikrai nenoriu ir neleisciau,kad svetimi mano vaika aukletu schmoll.gif jeigu kazkam trukdo,pati visada sudrausminu,zinau,kad truputy ir palepinta,bet nemanau,kad kitiems tai trukdytu.O visokie postringavimai,kaip kitos vaiku nemoka aukleti,mane juokina,reik tik i savo darza ziureti 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
įsiterpsiu dar, nelygu dėl ko auklėja. populiariausia kažkodėl yra save išreikšt, kai kažkieno vaikas parduotuvėj žliumbia. "smagiausia", kai atsiranda kokia nors važnaja tiotka, kuri pradeda siųlyt diržo duot, arba postringaut kad iš vaiko išaugs banditas. tfū tfū tfū, mums asmeniškai beveik neteko sutikt tokių, bet iš šalies matyt teko. ir va šito reiškinio mano smegeninė neišneša.
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2009 09 01, 13:09)

Žiūrint kaip vaikas elgiasi. Šiaip, yra buvę daugybė situacijų, kai svetimas vaikas trukdo ir dar kaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 09 01, 15:49)
įsiterpsiu dar, nelygu dėl ko auklėja. populiariausia kažkodėl yra save išreikšt, kai kažkieno vaikas parduotuvėj žliumbia. "smagiausia", kai atsiranda kokia nors važnaja tiotka, kuri pradeda siųlyt diržo duot, arba postringaut kad iš vaiko išaugs banditas. tfū tfū tfū, mums asmeniškai beveik neteko sutikt tokių, bet iš šalies matyt teko. ir va šito reiškinio mano smegeninė neišneša.

va va - man irgi nesuvokiama, dar kai mano maziuke uzsioziuoja - prieina kokia "geriete" ir pareiskai jai - kad jei jau mamyte ttokia bloga - ji ja pasiimsianti pas save - va tada ir nebezinai - ar test vaiko auklejima, ar siust po velniu tokia babuse doh.gif
Atsakyti
nu kad "einam su manim" tai gana nekalta palyginus,kad "diržo jam, diržo" dry.gif
bet nesuprantu, koks "kickas" tom babulėm iš to. o kad tai nebūtinai babulės, gali būt koks rimtuoliškai atrodantis vyriokas. ar čia labai jau svarbiais pedagogais žmonės pasijunta? ar didvyriais? oi, aprėkiau bliaunantį trimetį, koks aš krūtas dry.gif
nu tikraisuprantu apibart vaiką jeigu jis kenkia -- laužo kažką ar mašiną braižo. nu tikrai pati netylėčiau. bet va žliumbia parduotuvėj. kuo tai kažkam kenkia? (tik nereikia pradėt dabar apie vargšę babulytę, kuri norėjo apsišopint šventoj ramybėj)
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 09 01, 22:44)
nu kad "einam su manim" tai gana nekalta palyginus,kad "diržo jam, diržo" dry.gif
bet nesuprantu, koks "kickas" tom babulėm iš to. o kad tai nebūtinai babulės, gali būt koks rimtuoliškai atrodantis vyriokas. ar čia labai jau svarbiais pedagogais žmonės pasijunta? ar didvyriais? oi, aprėkiau bliaunantį trimetį, koks aš krūtas dry.gif
nu tikraisuprantu apibart vaiką jeigu jis kenkia -- laužo kažką ar mašiną braižo. nu tikrai pati netylėčiau. bet va žliumbia parduotuvėj. kuo tai kažkam kenkia?  (tik nereikia pradėt dabar apie vargšę babulytę, kuri norėjo apsišopint šventoj ramybėj)

tai jo, mano panele negavo PC sulciu - nu nepirkau ir taskas - pradejo bliaut ant visos IKI, kadangi nekreipiau demesio - ana issitiese kiek ilga (buvo apie 2 metukus), as nuejau sonan - leidau jai susitvarkyt paciai su pyksciu - tai viena babuse puole jos guost, man aiskindama kaip neaukleju vaiko - nes leidziu voliotis taip graziai apsirengus, kita pasiule jai eit kartu - jei mama tokia bloga, o man preidama pareiske - kad va taip ir buna kai vaikai dirzo negauna doh.gif Dziaugiuos tik tuo - kad viena is pardaveju - nuvijo jas sonan, pareiskus kad cia tik mano ir vaiko reikalas, o kai jau mokejausi - mane "paguode" - kad daznos tokios sitacijos, o Mildai dave saldaini, kad isvare pati savo "oziukus" - daugiau spektakliu nebebuvo su ja blush2.gif , ale tu metu man taip sss uzvire ir ne ant vaiko - o del to kad ir taip nebuvo malonu, o dar komentaru tokiu sulauki, nejau sunku to "nepastebeti" blush2.gif
Atsakyti