Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

Mūsų skyrybų procesas užtruko apie 1,5 mėn. Už procesinių dokumentų paruošimą mokėjom 300 litų (galima buvo ir sutaupyt šitoj vietoj, tačiau norėjosi greičiau). + pažymos iš "Regitros" ir dėl turto. Po dokumentų pateikimo teismui, teismo posėdis buvo paskirtas maždaug po 2 sav. (užtruko kokias 3-4 min.) Nuo jo praėjus 30 dienų įsigaliojo teismo sprendimas ir jau išsiėmiau ištuokos liudijimą smile.gif Dabar beliko pasikeisti pasą, nes grąžinuosi mergautinę pavardę.

Tiesa, norint, kad teismas neskirtų susitaikymo laikotarpio, teismui pateikiamuose dokumentuose reiktų pažymėti, kad jau kokius metus kartu negyvenat ir bendro ūkio nevedat mirksiukas.gif

Viskas sklandžiai praėjo, nes skyrėmės bendru sutarimu, nereikėjo turto dalintis ir vaikų neturime.

Atsakyti
sveiki, o gal kas konkrečiai gali pakonsultuoti kokių konkrečiai dokumentų reikia?
šiaip bendro turto neturim, norim gražiuoju (yra mažas vaikas)
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
10 metų gyvename santuokoje, turime vieną vaiką. Šiuo metu reikalai krypsta į skyrybas dėl vyro neištikimybės. Gyvename pas jo mamą, čia ir esu registruota. Po skyrybų neturėčiau, kur eiti. Ar galiu kokiu nors pagrindu reikalauti pasilikti gyventi, ar prisiteisti turto dalį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 12 01, 07:45)
Ar galiu kokiu nors pagrindu reikalauti pasilikti gyventi, ar prisiteisti turto dalį?  4u.gif

Teisiskai-ne.
Moraliskai-galit piktybiskai sedeti uzsigozusi buto kambari ir jokia policija neiskeldins su nepilnameciu vaiku i gatve. Bet ar to norite pati?
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 12 01, 06:45)
10 metų gyvename santuokoje, turime vieną vaiką. Šiuo metu reikalai krypsta į skyrybas dėl vyro neištikimybės. Gyvename pas jo mamą, čia ir esu registruota. Po skyrybų neturėčiau, kur eiti. Ar galiu kokiu nors pagrindu reikalauti pasilikti gyventi, ar prisiteisti turto dalį?  4u.gif

Jeigu tas butas/namas, kuriame gyvenate, nuosavybės teise priklauso vyrui, galite bandyti nustatyti uzufruktą, kol vaikas taps pilnametis. Bet jei jis priklauso anytai - nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2008 12 01, 12:30)
Jeigu tas butas/namas, kuriame gyvenate, nuosavybės teise priklauso vyrui, galite bandyti nustatyti uzufruktą, kol vaikas taps pilnametis. Bet jei jis priklauso anytai - nieko nebus.

Man šakės wacko.gif mega_shok.gif
Nu kaip nors reiks suktis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 12 01, 16:05)
Man šakės  wacko.gif  mega_shok.gif
Nu kaip nors reiks suktis...  smile.gif

Galgi anyta neišvarys? Kur moteriškas solidarumas?
Tvirtybės...
Atsakyti
Sveikos sveikos noreciau tokio klausimelio kuri man uzdave drauge kad suzinociau,ryt ji nori vaziuoti pasikonsultuoti pas ka del skirybu----ir deja nezino nuo ko pradeti kur reikia is pat pradziu kreiptis?
Pas advokate?
Padekite mums su drauge cia tamsus miskas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
pirmiausia pas advokate, viskas paaiskins kur eit
jos paslaugos 600 lt +

pries ja jei jau zinote ka reikia : is Regitros (Lentvario gatv. Vilnius)(6 lt) apie transporto priemones registruotas jusu vardu,
registru centre: pazyma apie turta turima, jusu ir vyro, po savaites ar maziau pazyma atsiimate(pildot, atsiimat , pastatas uz pc Europa, Registru centras)(apie 7 lt)

pazyma Lvovo 7 ,atrodo, apie seimos sudeti , (po sav atiduoda ) kiek moket , nzn
santuokos liud., pasai, vaiko gimimo liud. viska turite ? einate pas advokate,

ten is jos pazyma , po jos i teisma smile.gif dar po 2 sav - men ar daugiau iskvies i teisma, po teismo menesi laukti kol atiduos istuokos liud.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nugalėtoja: 10 gruodžio 2008 - 18:10
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 12 08, 22:59)
Sveikos sveikos noreciau tokio klausimelio kuri man uzdave drauge kad suzinociau,ryt ji nori vaziuoti pasikonsultuoti pas ka del skirybu----ir deja nezino nuo ko pradeti kur reikia is pat pradziu kreiptis?
Pas advokate?
Padekite mums su drauge cia tamsus miskas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jeigu ji minimalias pajamas uždirba (tiksliai nežinau kiek, bet nedaug kažkaip), tai gali pasinaudoti nemokama advokatų pagalba - paruoš dokumentus teismui.
Atsakyti
Apie skyrybas daugiau galite pasiskaityti ir šiame skyrelyje:

http://www.supermama...hp?showforum=85
Atsakyti
gyvenu vienam meiste vyras kitam, vaikelis su manim..skiriames apbieju sutikimu.
kur pirmiausiai reikia kreiptis?

ar pakaks tik mano ar ir vyro reikes?

ar galima eiti pasbet kkoki advokata, prasyti prasyma skyryboms, ir advokatas surenka visus popierius, ?

turto bendro nera, tik UAB vyro, KIEK ZINAU MAN 16 PROC AKCIJU PRIKLAUSO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 06 sausio 2009 - 14:24