Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

Sveikos, ieškau advokatės Kaune, gal ką rekomenduotumėt? Dėl sutuoktinio kaltės bus skyrybos.
Papildyta:
QUOTE(diana34 @ 2010 09 03, 12:54)
skirybos truko 2 metus .. kiek kainavo tiksliai pasakyt negaliu, bet mazdaug apie 3000Lt.  advokatui reikejo sumoket man paciai ir tik po visko priteise is ex'o  mirksiukas.gif  .

Vaj, kodėl taip ilgai?
Atsakyti

Papildyta:

Vaj, kodėl taip ilgai?
[/quote]
ex'as tempe guma ... per kiekviena posedi jam vis atsirasdavo priezasciu prasyt posedziu atidejimu doh.gif , po to dar slapstesi , kad neiteiktu kvietimu i teisma ir t.t. tai va taip ir issitempe tas laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eularija @ 2010 09 02, 11:09)
Jei skirtumetes abipusiu susiterimu, tai nekainuja nieko, tik prasymo surasymas, kuri galima susirasyti ir paciam. Pakol vaikutis negimes, jokie alimentai jum priteisiami nebus. Naginejant syrybu byla teisme, jei skiriamasi abipusiu susitarimu, turi buti pasirasytas susitarimas del turto ir skolu pasisdalijimo. Jei esate skolingi bankams, jie i byla itraukiami suinteresuotu asmeniu ir pareiskia savo nuomone del skolos priteisimo. Paprastai, esant santuokoje, paskolos isduodamos su sutuoktinio sutikimu. Nezinau  kaip siuo metu yra su visokiais BIG bankais.
Jei reikia, tai uz minimalu mokesti, galiu surasyt skyrybu ieskini ar prasyma.

kaip mane zavi tokios protinguoles bigsmile.gif lotuliukas.gif
kaip gi jus, gerbiamoji, surasysite ieskini, jei nezinote, kad skiryboms butina salyga, kad nuo santuokos sudarymo turi buti praeje VIENERI metai g.gif

o susitarimas turi buti ne tik del turto ir skolu padalijimo doh.gif ten turi buti aptartos sutuoktiniu pavardes po santuokos nutraukimo, vaiku islaikymas, nustatoma ju gyvenamoji vieta, bei lankymo grafikas. ir tai vadinama SANTUOKOS NUTRAUKIMO PASEKMIU SUTARTIMI 4u.gif

o pazymas is regitros ir NT registro jus klausimo autorei irgi gausite bigsmile.gif

o klausimo autorei visdelto teks laukti kol gims vaikelis, sulaukti kol sueis 1 metai, nuo santuokos sudarymo ir kreiptis i teisininka. jokiu budu nepasiduokit siai provokacijai, panasu, kad siuliusioji neismano civilines teises doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamos padekit!Mano drauge skiriasi su savo sugyventiniu.Jos sugyventinis,kai jie jau gyveno kartu,is banko paeme paskola tik savo vardu.Buta teko grazinti bankui,nes nesugebejo moketi tokiu pinigu.Bendru vaiku jie neturi.Taigi noriu paklausti,kaip dalijamos sugyventiniu skolos?jeigu dabar tas jos sugyventinis kazkaip irodytu,kad jie vede bendra uki,kartu gyveno,ar negali prasyt per teisma,kad tos puse skolos padalintu ir mano draugei???Gal kas esat susidure su tokia situacija? g.gif Busiu is anksto dekinga visoms uz visa info.
Papildyta:
Mamos padekit!Mano drauge skiriasi su savo sugyventiniu.Jos sugyventinis,kai jie jau gyveno kartu,is banko paeme paskola bustui tik savo vardu.Busta teko grazinti bankui,nes nesugebejo moketi tokiu pinigu.Bendru vaiku jie neturi.Taigi noriu paklausti,kaip dalijamos sugyventiniu skolos,tokiu atveju?jeigu dabar tas jos sugyventinis kazkaip irodytu,kad jie vede bendra uki,kartu gyveno,ar negali prasyt per teisma,kad tos puse skolos padalintu ir mano draugei???Gal kas esat susidure su tokia situacija? g.gif Busiu is anksto dekinga visoms uz visa info.
Atsakyti
QUOTE(infinity78 @ 2010 09 06, 01:07)
Mamos padekit!Mano drauge skiriasi su savo sugyventiniu.Jos sugyventinis,kai jie jau gyveno kartu,is banko paeme paskola tik savo vardu.Buta teko grazinti bankui,nes nesugebejo moketi tokiu pinigu.Bendru vaiku jie neturi.Taigi noriu paklausti,kaip dalijamos sugyventiniu skolos?jeigu dabar tas jos sugyventinis  kazkaip irodytu,kad jie vede bendra uki,kartu gyveno,ar negali prasyt per teisma,kad tos puse skolos padalintu ir mano draugei???Gal kas esat susidure su tokia situacija? g.gif Busiu is anksto dekinga visoms uz visa info.
Papildyta:

jei KAZKAIP irodytu - padalintu pusiau g.gif .. tik kaip irodys?
Atsakyti
O ar įmanoma įrodyt, kur tu padėjai vartojamosios paskolos pinigus, jeigu neturi nei jokių čekių, nieko? g.gif Ir apskritai, kaip įrodysi, kad kažkur kažkam sukišai krūvą pinigų, o dabar nori atsiimt? O sako, žmonės tai sugeba kažkaip padaryt mastau.gif
Atsakyti
Sveikos,likimo drauges 4u.gif skiriames su vyru,visus dokumentus susirinkau pati visagalio interneto pagalba,sutartis turiu ir jau noreciau eiti i teisma,tik reiketu kazkaip papildyti sutarti del skyrybu pasekmiu,nes noriu buti tikra,jog po skyrybu vyras neiskres man kiaulysciu,reikia kazkokiu man saugikliu..Situacija tokia,kad turime nama su paskola,po skyrybu isipareigojame bankui moketi kartu paskola iki namo pardavimo...ar uzteks parasyti kad vyras isipareigoja moketi puse paskolos sumos?ar si sutartis del pasekmiu turi kazkokia juridine galia?Vyras alkoholikas ir noriu kazkokiu garantiju,jog jam nemokant as galeciau issireikalauti is jo jo dalies su anstoliais..gal dar reiktu nurodyti,kad jis neisnuomos,neparduos,nepragers to namo be mano zinios? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2010 09 09, 15:43)
Sveikos,likimo drauges 4u.gif skiriames su vyru,visus dokumentus susirinkau pati visagalio interneto pagalba,sutartis turiu ir jau noreciau eiti i teisma,tik reiketu kazkaip papildyti sutarti del skyrybu pasekmiu,nes noriu buti tikra,jog po skyrybu vyras neiskres man kiaulysciu,reikia kazkokiu man saugikliu..Situacija tokia,kad turime nama su paskola,po skyrybu isipareigojame bankui moketi kartu paskola iki namo pardavimo...ar uzteks parasyti kad vyras isipareigoja moketi puse paskolos sumos?ar si sutartis del pasekmiu turi kazkokia juridine galia?Vyras alkoholikas ir noriu kazkokiu garantiju,jog jam nemokant as galeciau issireikalauti is jo jo dalies su anstoliais..gal dar reiktu nurodyti,kad jis neisnuomos,neparduos,nepragers to namo be mano zinios? biggrin.gif

taip, turi juridine galia. jam nemokant, bankas pirmiau reikalaus is jusu, jei busite moki, arba nesutiks su tokia santuokos nutraukimo pasekmiu sutartimi. banka apie busimas skyrybas informavote? jis turi teise dalyvauti procese treciaja salimi.
jo dalies negalesite reikalauti, juk skola ne jums. to dokumento(cia, kad ir del alimentu) neuzteks, kad eiti pas anstoli. pries tai dar syki turesite eiti i teisma ir issiimti vykdomaji rasta, nesti ji anstoliams susimoketi ir laukti. jei jis nedirbs, kad moketi alimentus ir paskola, anstoliai arestuos jo NT, t.y. puse namo. o tuomet jo neparduosite.
cia mano pamastymai. as tokioje situacijoje tarciausi su teisininku, kad is balos islipt sausesnei, panasu, kad gali nebuti taip paprasta, kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausima.
Kaip apsaugoti savo pajamas?
Esme tame, kad vyras, su kuriuo jau kuris laikas nebegyvenam santuokos metu prisieme keleta paskolu vien savo vardu, o viena, suklastojes parasa ir duomenis paeme bendru vardu (tapau bendraskolininke laiduotoja, ir ta suzinojau tik atejus saukimui i teisma del nemokamos paskolos). Buvo jau baudziakas, kuris issaiskino kad parasai suklastoti butent jo ir jam priteise pinigine bauda.Dabar spalio pradzioj pagaliau laukia ir administracinis del tos paskolos.Bet db jis jau nebemokus, todel bijau kad jam nemokant visai anstoliai suksis i ten kur yra pajamu, i mane.As viena islaikau tiek buta, kuriame gyvenu su vaikais, tiek vaikus.Oficialiai neissiskyre, nes per kiek advokatu ejau, visi siulo palaukt kol administracinis baigsis ir tik tada pradet skyrybas. Bet jau pakankamai laukiau, bijau kad toliau bus tik blogiau laukiant.
Paskutine mano aplankyta advokete buvo E.Baltrusiene, ji uzsimine apie separacija.Apie ja ir pati masciau, gal kas galetu siek tiek placiau apie pati procesa ir nuo ko pradeti.
Ir kaip siuo atveju apsaugoti savo pajamas? Bei turima kad ir nedideli turta (konkreciu atveju fototechnika, nes i ja investuota nemazai buvo).
Atsakyti
sveiki,man taippat praverstu konsultacija blush2.gif padetis tokia-esam vede 4 metus,turim 2m sunu.as turiu paveldeta senelio uki ir zeme iki santuokos.as ir sunus jame registruoti.vyras ne.vyras savo vardu prisiemes daug greituju paskoju ir nebegali ju issimoketi.as esu 2gr invalide ir gaunu 618ltpasalpa.ar antstoliai gali kesintis i mano paveldeta turta iki santuokos ir i mano invaliduma.kaip apsaugot SAVO pajamas?
Atsakyti
QUOTE(luka15 @ 2010 09 23, 15:13)
sveiki,man taippat praverstu konsultacija blush2.gif padetis tokia-esam vede 4 metus,turim 2m sunu.as turiu paveldeta senelio uki ir zeme iki santuokos.as ir sunus jame registruoti.vyras ne.vyras savo vardu  prisiemes daug greituju paskoju ir nebegali ju issimoketi.as esu 2gr invalide ir gaunu 618ltpasalpa.ar antstoliai gali kesintis i mano paveldeta turta iki santuokos ir i mano invaliduma.kaip apsaugot SAVO pajamas?

Viskas, kas įgyta iki santuokos, po santuokos sutuoktiniui negali būt padalinta.
Atsakyti
o i invalidumo pasalpa?Mano vyras dirba oficialiai,gauna "i rankas" 2000Lt atskaicius mokescius.skola apie 3000lt.bendras turtas automobilis ir buitine technika.
Atsakyti